Skocz do zawartości
IGNORED

Poszukiwan ciag dalszy Marantz PM 7200 VS PM84 KTORY LEPSZY.Prosze o porady

nissio100

Rekomendowane odpowiedzi

Witam tak jak w temacie.Chce zmienic wzmacniacz.Obecnie gra u mnie Marantz PM 6019OSE.Lubie jego brzmienie lecz od jakiegos czasu mysle o zmianie.Ktory z wymienionych wzmacniaczy zagra lepiej z Denonem DCD 1550AR OKABLOWANIE QED I kolumny Monitor Audio s5i glosnikowe to split harmony?

Z wiadomości o PM 7200 to samo co PM 68 łatwy tuning u piotra z wrocławia.

Pierwsze waty w klasie A. Pilot!. Nie stary. Ponoć lepszy jest PM 75 Br.trudny do zdobycia. Pm 84 może tetryczeć. wiecej napisałby Piotr608 i prawdopodobnie disco

Pozdr mw

Słuchałem kilku egzemplarzy PM84. Niestety każdy grał inaczej (podeszły wiek).

Na PM75 też trzeba uważać bo krąży sporo egzemplarzy które są wskrzeszonymi byle jak zwłokami rodem z niemieckich i holenderskich śmietników.

PM68, 7000, 7200 były masowo sprzedawane w polskich sklepach, dlatego nie jest trudno o egzemplarz z drugiej ręki w idealnym stanie. Tuning opisałem tu:

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.