Skocz do zawartości
IGNORED

Kabel sieciowy do wzmacniacza

cowboy

Rekomendowane odpowiedzi

gagacek, 19 Mar 2010, 10:35

ojj tak, tak!

naczytałem się Depalmy i marzy mi się teraz energia z kosmosu

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

czniać to . . . jak mawia prawdziwy noblista - jadem na ryby

stary audiofil, 18 Mar 2010, 23:06

Walcz Pietrek, walcz jak Brus, "bądź twardy jak Roman Bratny"

Damy słuszny odpór fizycznej ciemnocie!

Kopernikowi też nie wierzyli

stary audiofil, 18 Mar 2010, 21:40

te w zielonym to schizma jakaś - tak pocięły, że została operetka bez libretta

Seniortelefono

Bez liku ich tu bez liku-powinno byc tak

Bez miedzi one bez miedzi-wiec jak sie jest bez miedzi to..no wlasnie trza pytac,a nie glupoty pisac.

jac660

Jeżeli przyjąć twoje pytanie poważnie i poważnie odpowiedzieć,to długość sieciówki powinna sięgać od gniazdka do,powiedzmy wzmacniacza lub innego odbiornika.Tyle powagi.

Gość

(Konto usunięte)

wcześniej napisałem, że im krótszy, tym lepszy, bo tak słyszałem (od dziewczyn)

ale jednak zmieniam zdanie: im dłuższy, tym lepszy, wtedy bowiem jest więcej dobroczynnych zmian prądu, każdy cal doskonali parametry!

Jak ci elka z belką spadnie z oczu,ta czerwona plama to się zastanowie...tylko,że mam dwie płytoteki

nie wiem,którą byś sobie życzył,może zdjęcie domu jeszcze i autka?Bo o wydruk z konta to chyba pytałeś?

modrzew47, 19 Mar 2010, 20:36

>Jak ci elka z belką spadnie z oczu,ta czerwona plama to się zastanowie...tylko,że mam dwie

>płytoteki

Możesz pstryknąć zdjęcie obu płyt :-)

>nie wiem,którą byś sobie życzył,może zdjęcie domu jeszcze i autka?Bo o wydruk z konta to chyba

>pytałeś?

O wydruk z konta pytałem, bo wszystkich tutaj epatujesz zasobnością swego portfela :-)

elkabelka

No to jak już wiesz i sie wydało,że mam tylko dwie płyty to chyba już nie musze pstrykać?No bo przecież nie ma co.

Co z tą plamą?Zeszła jeszcze niżej?

Ktoś cię urodził?Czy powstałeś z popiołów?

modrzew47, 19 Mar 2010, 20:46

>elkabelka

>No to jak już wiesz i sie wydało,że mam tylko dwie płyty to chyba już nie musze pstrykać?No bo

>przecież nie ma co.

Pstryknij, zobaczymy, czy są oryginalne :-)

>Co z tą plamą?Zeszła jeszcze niżej?

>Ktoś cię urodził?Czy powstałeś z popiołów?

A tego nie rozumiem... Co u wnuków? :-)

Jest jednak coś czego nie rozumiesz?Myślałem że jesteś naj,naj we wszystkim.Człowiek jednak omylnym jest.Musisz sie skupić bardziej to może zrozumiesz.Te dwie są zgrane z oryginału pożyczonego z wypożyczalni.Widać plama dalej jest...nie odpuszcza,co?Boli?

modrzew47, 19 Mar 2010, 20:52

>Jest jednak coś czego nie rozumiesz?Myślałem że jesteś naj,naj we wszystkim.Człowiek jednak omylnym

>jest.Musisz sie skupić bardziej to może zrozumiesz.Te dwie są zgrane z oryginału pożyczonego z

>wypożyczalni.Widać plama dalej jest...nie odpuszcza,co?Boli?

Modrzew - nie ma wypożyczalni płyt audio :-) Czyżby to były płyty dvd ?????

Drogi RamboK2

Kieruję się intencją wpisu sebolx jestem gotowy przyjąć zakład za przysłowiowego Whisky.

I zapraszam do siebie jak mówił Penderecki do miasta między Krakowem a Rzeszowem.

Jakie kabelki mam zobacz z wcześniejszego wpisu i dostosuj odpowiednie przekroje.

Jeżeli chcesz realizować zakład o 2000zł, proszę się skontaktować z właścicielem sklepu i zamówić salę odsłuchową na początek kwietnia http: //www.hifimagellan.ipr.pl/kontakt.html i przelać 150zł na ten poczet, jeżeli pieniądze wpłyną dzwoń na 509 952 032 lub napisz na [email protected] ja dopłacam 150zł i może bilety jeszcze sprzedamy.

Ale dobra rada, zadzwoń do renomowanego salonu i poproś żeby ci to udowodnili oferując zakup dwóch kabli sieciowych w cenie 1000 zł szt. przynajmniej ci kabelki zostaną.

Ale tak sobie myślę jak fajnie by było gdybym przegrał? Założymy firmę, która będzie podrabiała najcenniejsze kable na świecie i będziemy je sprzedawać za pół ceny zatrudnimy jeszcze Mulsa z psem i będą je przegryzać na znak oryginalności i wieczystej gwarancji.

A amerykański przemysł kablowy legnie w gruzach pogłębiając istniejący tam kryzys,

A my odkrywcy będziemy się kąpać w pieniądzach i tapetować nimi ściany.

Pozdrawiam.

modrzew47, 19 Mar 2010, 21:00

>elka z belką

>Znów się mylisz.Może u ciebie nie ma.

Wskaż taką wypożyczalnię - serio - jestem bardzo ciekawy. Zawiść ? A czego mam ci zazdrościć? Pojęcia nie mam, kim jesteś, a to jak się tutaj przedstawiasz pewnie ma niewiele wspólnego z rzeczywistością...

elkabelka

Ile ty masz lat?Chyba nie wiele.

Co to za żądania?

Zdjęcia domu?Płytoteki?Czego jeszcze?Chłopczyku!

Zastanawiam się czy za bardzo cie nie boli.

Chciałeś tego to masz-mam dwie zgrane płyty które mi wystarczają-czyli ty masz racje a ja spokój.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.