Skocz do zawartości
IGNORED

bezpieczniki - Wasze opinie

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

muls

22 Mar 2010, 13:23

>tak tez myslalem.jestes tylko skazany na sluchanie.

A Ty za to jesteś skazany na pie...lenie. Taka różnica. Czujesz?

Nie wiem kto ci taka krzywdę zrobił, ale musisz jakoś z tym żyć.

Wiedza i doświadczenie przychodzą z wiekiem, najczęściej z wiekiem trumny.

Trochę sensu poproszę.

On gada sam ze sobą czy nie rozumie własnych wpisów.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Wracając do tematu - oto dlaczego powiedzenie "nie wszystko złoto co się świeci" pasuje jak ulał do bezpieczników.

Some electrical conductivities:

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Trochę sensu poproszę.

Gość

(Konto usunięte)

panowie! przyjaciele! rozmawiajmy o ciekawych sprawach, a nie pyskujmy jak przekupki!

jakie argumenty - oprócz subiektywnych wrażeń słuchowych - mogą przedstawić fani bezpieczników? jak to się dzieje, że wpływają na brzmienie?

Odpowiedź masz zawartą powyżej. Jak nie rozumiesz to odsyłam do prawa Ohma. Nawet muls w swoich "wynurzeniach" wszystko łopatologicznie to wytłumaczył (szok!).

A jeśli dalej nie rozumiesz, to albo spróbuj pomyśleć, albo dalej baw się w przekupkę i wkręcaj innych. Może komuś będzie się chciało tobie odpowiedzieć.

Trochę sensu poproszę.

a, 21 Mar 2010, 09:12

>ale jak uzbieram, to >>>>>

wybierz się do lekarza aby zbadał ci te połączenia które wskazałem czerwonym kolorem w podobnie brzmiącym idiotycznym wątku. Załapiesz?

.....czy dzieciństwo było aż tak straszne? Czy ojciec zamykał cię na całe noce w kolumnie Altus?

Rotel A14, RCD-971 & Dynaudio Focus 140.

arek67, 22 Mar 2010, 12:57

>Bo cały widz w tym

Wic. Pisze się wic. Wic to taki żart.

>Niby po polsku a nic po polsku. Do szkoły na lekcje języka ojczystego zapraszam.

Nauczycielu ucz się sam.

Gość

(Konto usunięte)

sittek, 23 Mar 2010, 00:10

>wybierz się do lekarza aby zbadał ci te połączenia które wskazałem czerwonym kolorem w podobnie

>brzmiącym idiotycznym wątku. Załapiesz?

>.....czy dzieciństwo było aż tak straszne? Czy ojciec zamykał cię na całe noce w kolumnie Altus?

bardzo mnie ciekawi, dlaczego tak czujna w innych przypadkach moderacja nie reaguje na wpisy tego typu

przyzwolenie na prostactwo i tępą napastliwość jest nie do zaakceptowania

Gość

(Konto usunięte)

trochę racji w tym jest - niby różnorodność, tyle że taka pożal się boże

mnie tam takie tupanie nóżką nie wadzi, ale młodzież czyta i może pomyśleć, że tak jest fajnie

wracając zaś do meritum - sprawdziłem, że w samych tylko końcówkach mocy mam po dwa trzy bezpieczniki, czyli razem w stereo aż sześć! jest nad czym pracować

To pracuj, a nie zawracaj innym głowy. Albo pogadajcie sobie tu (i nie tylko) z mulsem. W końcu jesteście samowystarczalni.

Trochę sensu poproszę.

I trzeba koniecznie wyrównać poziomy ,najlepiej poziom absurdu i zasrywania forum głupotami własnej twórczości tak by powstała synapsa łączące tak delikatne elementy toru jakim jest bezpieczniki i resztka poczucia przyzwoitości autora wątku.

a

Może pomyślisz dziś nad nowymi tematami?

-jaki wpływ ma sęk w kolumnie wykonanej z litej deski na dzwięk???Psychologiczne rozmyślania.

-gdy maskownica umieszczona na kolumnie ma kolor jasny-czy rozjaśnia ona dzwięk? Rozważania.

-czy szuflada w odtwarzaczu cd umieszczona pośrodku tego urządzenia pozwala precyzyjniej zlokalizować dzwięk?Teoria i praktyka.

-czy ściągając obudowę ze wzmacniacza uda nam się osiągnąć bardziej otwarty dzwięk?Niemożliwe a może jednak?

-które tranzystory są lepsze p-n-p a może n-p-n? Różne wariacje

-czy funkcja "pause" w odtwarzaczu jest potrzebna?Dylematy audiofila

-czym się różni styk od stycznika?Problem ze zrozumieniem

-jeśli pomaluję sobie ścianę za kolumnami na czarno-czy uzyskam czarne tło w muzyce?Porady praktyczne

-czy zmiana okablowania z czystej miedzi 99,999999999 na 99,99999998 zmieni znacząco mój odbiór muzyki?Zastanówmy się wspólnie.

-test ABX gałek(pokręteł) od wzmacniaczy.Większe znaczy lepsze.

"a" pomyśl trochę ,może coś jeszcze wymyślisz ciekawego?i założysz 10 nowych tematów....

Gość

(Konto usunięte)

rozumiem, że moderator może mnie nie lubić

ale pozostawianie wpisów jak powyższy to już zwykłe świństwo

powyższy wpis nie dość że nie na temat, to jeszcze łamie netykietę

aleś się popisał jeden z drugim

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.