Skocz do zawartości
IGNORED

Czy sprzęt za 100 PLN, może zagrać jak ten za 10000 PLN? Może!

barmanekm

Rekomendowane odpowiedzi

>Zanim weszli do garażu kilka lat poświęcili na próby.

tak dlugo probowali wejsc do tego garazu???

„Tak samo jak ludzie, Funky, bez żadnej różnicy” | VITUPERATIO STULTORUM LAUS EST

tak dlugo probowali wejsc do tego garazu???

My takich rzeczy nie zrozumiemy, ale Amerykanie do amerykanskiego garazu... no coz, to moglo potrwac. Ale przyznasz sam, ze jak juz weszli to z produkcja ruszyli i to niezle.

w DIY hajendu kablowego pewnie się nie osiągnie, ale kabelek dobry się da. Zrobiłem tańszą (miedziane bullety Eichmanna i srebro 6N zamiast 7N UniCristal OCC) wersję DIY VH Audio Silver IC (wszystkie komponenty do kupienia na ich stronie). Wtyki miałem ok 40% taniej bo kupowaliśmy grupowo od dystrybutora i całość wyszła mi ok 350PLN (2x0.5m) i kabelek tak mnie wbił w krzesło i w ziemię, że za kilka miesięcy spróbuje wersji ze srebrną konfekcją. Oczywiście prawdziwego "hajendu" nie wiele słuchałem, ale do moich budżetowych klocków ten kabelek po prostu mnie wymiótł, a wszystkie inne nieco tańsze, tak do 150PLN jakie próbowałem grały tak samo, a ten bez wygrzewania od razu po wpięciu pokazał, jak wielkie mogą być różnice pomiędzy kablami. Ale w opiniach nie napiszę, że gra jak kable za 1000PLN lub nawet za 2000PLN bo nawet nie wiem jak tamte grają...

System gra dobrze, albo nie....

andrzej paszkowski, 30 Mar 2010, 23:40

>Ale przyznasz sam, ze jak juz weszli to z produkcja ruszyli i to niezle.

I na to były te lata potrzebne :-)

To zaczne sprzedawać je na Allegro. Mogę powołać się na Allegro na Twoją rekomendację? 350 a 5000PLN to jakieś 7 klas wyżej. Napiszę:

"Kabel gra jak większość kabli za 5000PLN" - Stary Audiofil

Dopisz jeszcze opinie na audiostereo ;-)

barmanekm

Tylko sie boje go wziac-jak on tak wszystko miazdzy-nie chce dostac miazdzycy-a stary juz jestem.

Chętnie mogę Ci podesłać, to powiesz mi w czym są najwieksze braki, bo u mnie już chyba lepiej się nie da póki co, chociaż pracuje nad pewnymi zmianami w systemie (źródło+pre). Ale dobrze by było jakbyś coś w zamian też mi podesłał z podobnej półki (tak na tydzień wymiana), bo to starego IC nie zamierzam wracać bo się po prostu nie da...

A miażdzyła to sieciówkia, ale już tak nie miażdzy na spokojnie. Jest po prostu bardzo OK.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.