Skocz do zawartości
IGNORED

Interconnecty do 500zl

Gość discomaniac71

Rekomendowane odpowiedzi

caleb66

25 Kwi 2010, 01:19

"ja ostatnio w saturnie kupilem se jakies z dodatkiem srebra,za 100zl to najdrozsze kable jakie mam :)ale porawa jakosci spora,wszysko pojasnialo i jest wiecej szczegulow"

13 błędów ortograficznych w jednym zdaniu, gratuluję.

bogdanmazur

niedosc ze nie piszesz na temat to jeszcze wytykasz mi bledy ortograficzne,chcesz mnie wkurzyc,jak masz cos ciekawego do powiedzenia na temat to prosze bardzo a jak masz zamiar mnie poprawiac to wy....laj!!!!

yunnantea

mam nadzieje ze sie nie obrazisz,ale takie czeski jak ty cz twoj fumfel bogus(nie wiem czy wy geje)nie beda mnie pouczac czy poprawiac moje bledy,pouczac to mozesz swojego synka jak go masz,dlatego grzecznie prosze ciebie i twoja dziewczynke a moze to ty jestes dziewczynka,nie wiem,nie wnikam,o pisanie na temat :)

Gość wswier

(Konto usunięte)

>Niech ktoś w takim razie wyjaśni legendę Van Den Hula The First Ultimate.Obecnie mam Linn Analogue

>Interconnect i nie wiem czy warto zmieniać.

Czolgista - a jaki masz - tzw "Silver" czy tzw "Black" - pisze "tzw" - bo to wszystko miedz jest, rzecz jasna ;-)

pzdr

wswier

Gość discomaniac71

(Konto usunięte)

slvn

25 Kwi 2010, 01:32

O mnie » Ignoruj » PW »

stat: 1602 / 461 / 5

discomaniac71, 25 Kwi 2010, 01:02

>Daj se siana z odgrzebywaniem starych watkow.

Trochę kultury, człowieku.

Nie widze innej reakcji na tego typu swiadome dzialanie - jak Ci sie nie podoba zawsze mozesz zmienic watek na inny.

wswier,

ten czarny, mialem w komplecie z Linnem Intek i Powertek.

Yamaha NS1000 Monitor | Krell KSA-80 | Krell KRC-3mk2 | SBT + Tomanek ULPS | Metrum Octave DAC (14VA PSU) |

Siltech SQ38-G3 | Nordost Flatline | Tara Labs RSC Air 75 coax | Ecosse Nu Diva

Gość wswier

(Konto usunięte)

>ten czarny, mialem w komplecie z Linnem Intek i Powertek.

Czolgista => poszukaj uzywek "Silvera", daja jasniejszy, bardziej szczegolowy, ale w dalszym ciagu "Linnowy" dzwiek. Zdania o nich sa co prawda podzielone, ale ja osobiscie powoli migruje na silvery

i jestem zadowolony. Uzywki sa msz bezpieczne, bo jeszcze nasi zolci bracia nie wpadli na pomysl podrabiania linna :-)

pzdr

wswier

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.