Skocz do zawartości
IGNORED

Monitor Audio RX6 - Naim, Creek czy Primare?

szczaff

Rekomendowane odpowiedzi

witam Forumowiczow.

licze na Wasza pomoc. mysle, ze nadszedl czas na upgrade mojego dotychczasowego sprzetu. elementem, wokol ktorego chcialbym budowac nowa konfiguracje sa kolumny Monitor Audio RX6. naim 5i-2, creek evo2, primare i21 - czy u kogos z Was gra moze ktorys z wymienionych z MA? jakies inne trafne polaczenia z MA? profil muzyczny w "o mnie". dziekuje za wszystkie podpowiedzi.

>>Zildjian

Nasze Focale moga spac spokojnie - to nie ta polka:-), ale za swoja cene (nowe) sa naprawde fajne, bardzo dobry bas, niezla dynamika, dobra przestrzen - lepsza moglaby byc barwa, ale nie jest zle. To co mi najbardziej przeszkadzalo to nieco tempa gora, nawet biorac poprawke na przyzwyczajenie do Tioxidu gora moglaby byc lepsza. Stad wnioskuje, ze te zestawy lepiej sprawdza sie w jazzie czy rozrywce niz w klasyce (fortepian jest zbyt matowy w gorze skali). Ale calosciowo calkiem fajny glosnik - do tego wykonczony z dbaloscia o kazdy szczegol - ja mialem wersje piano black i prezentowaly sie swietnie.

Słuchałem w sklepie z Vincentem hybrydą.No,no,wcale nieżle. Gdyby zmiana lamp poszła w kierunku likwidacji czasem pojawiającego się cykania na górze,byłoby doprawdy bardzo fajnie i taniej niż Moon :-))

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.