Skocz do zawartości
IGNORED

Nasz Air Force One uległ katastrofie!

subagazi

Rekomendowane odpowiedzi

"acyxcghrt568u, 25 Kwi 2010, 21:14

>muls, 25 Kwi 2010, 20:19

>

>>po pardon zapomniałem>>.tak na marginesie i apropos ofiar.Rodzina i sam Protasiuk pochodził z

>>Olkusza.Rodzina i Matka cały czas dostaje telefony, listy i napisy na drzwiach ze Syn jest

>>mordercą.Zachodzi pytanie co za tłum pisze te swinstwa.

>

>

>To wladz pisze, a ty mu muls dyktujesz co ma pisać

>

>wstyd"

tak ....

w centrali radzą pomiń nachalnego prostaka..acyxcghrt568u masz u nas teczkę nieszkodliwego prymitywnego bydlaka

Jeszcze raz prosze.

Panowie, jesli juz musicie, to czy nie mozecie oszczedzic tego watku przez zacytowanie postu np musła w watku POLITYKA i zamieszczenie tamze odpowiedzi?

kogo prosisz?

jara1, mulsa, wladzia, skibusa? ludzi chorych z nienawiści?

opluwających nasz kraj? mordujących jego mieszkańców?

uczniów kuronia i michnika?

arbuz był tu już banowany wiele razy - ale jak to chwast, stale się odradza. W momencie dojrzewania zaczyna wylewać z siebie to, czym był podlewany.

W przeciwieństwie do atoposa, nie atakuje bezpośrednio 'władzy' tego froum, stąd jego kolejne odnogi nie są tępione z taką gorliwością.

jozwa maryn, 26 Kwi 2010, 10:20

>Czy ja dobrze zobaczyłem? Poeta Wolski zerżnął bez pomady wiersz Tuwima?? Przecież to jest

>kompletnie splagiatowane.

pewnie się wzorował

wystarczy dodać "na podstawie Tuwima" i już OK.

Nie trzeba dodawać na podstawie Tuwima, bo wiersz Tuwima jest zbyt znany. To jest świadome nawiązanie- do sytuacji Narutowicza i do wiersza Tuwima. Obóz polityczny zupełnie inny ale poddawane oskarżeniu przez poetów manipulacje socjotechniczne merdialne podobne.

• Redaktorzy

Poprzedni poeta chyba podawał krytyce w znacznej mierze fakt zastrzelenia prezydenta przez tzw. patriotów. Uważał to za hańbę dla Polski. Zestawienie tych dwóch sytuacji przez podwędzenie Tuwimowi strofek sprawia wrażenie, jakby Wolski chciał powiedzieć, że historia powtarza się, ale jako farsa. A przynajmniej w tym kontekście jego wiersz wygląda jak niesmaczny żart, nie wiem tylko - z Narutowicza, czy z Kaczyńskiego.

Przedmiotem jest nagonka. Polowanie na Kaczory nie mniej było nagonką niż szczucie Narutowicza. I to jest trafne porównanie- niezależnie że zamachu nie było w Smoleńsku.

Ale otrzeźwienie nastąpiło w momencie śmierci.

Co w tym wierszu wadzi, to samo co w wierszu Rymkiewicza- poeta stoi na zgoła niepoprawnym stanowisku.

Bo pamięta poeta, zapamięta też naród

wasze jady sączone, bez ustanku dzien w dzień.

Bez szacunku dla funkcji, dla symbolu, sztandaru...

Karlejecie pętaki, rośnie zaś Jego cień!

Wladz dla ciebie nienawiść do Kaczyńskich to pijana kompulsywna obsesja, twoja zafixowana d.. Maryni.

i na tym poziomie chcesz rozmawiać?....facet może odpowiesz dlaczego nie było planu B?

dlaczego pilot lądował pomimo sygnałów o fatalnych warunkach?

może podasz zasługi dla których domagasz się uwielbienia i czci?

dla mnie był marnym prezydentem sterowanym przez brata i tak pozostanie

Po Geremku płakali tylko kapusie i cenzorzy:

"juz nie zlicze ile razy oznaczalem do zmoderowania post szumidokolalasa obrazajacy Mojego Prezydenta. Nie pomoglo, wiec dwukrotnie w odstepie pol roku zamiescilem nibylist do Niego dystansujacy sie od inkryminowanego postu z podkresleniem, ze inne posty obrazajace pryncypia

wlascicieli forum lub ich moderatorow/redaktorow usuwane sa zadziwiajaco szybko.

w odstepie dluzszego czasu zrobilem dwa testy obrazkowe, bo takiz odwoluje sie raczej do emocji niz do tzw. rozumu, stad lepiej pokazuje z kim mamy do czynienia.

pierwszy, zamieszczony w watku o Janie Pawle II przedstawial zdjecie czarnego T-shirta z napisem

"Nie płakałem po...". moderatorzy zalozyli, ze tekst dotyczy Papieza i nie widzac w tym nic zdroznego zostawili zdjecie koszulki w spokoju. po kilku dniach zamiescilem ponownie to zdjecie i tym razem lekko odslonilem uprzednio zakryty koniec napisu, ale tylko na tyle, aby mozna bylo po dokladnym przyjrzeniu sie stwierdzic, ze wcale nie szlo mi o Papieza. Zdjecie po godzinie zniknelo, a nastepnego dnia okazalo sie, ze tamto pierwsze, wiszace dosc dlugo zdjecie nagle okazalo sie rowniez nieprawomyslne i podzielilo los tamtego.

w TE dni, nacechowane wiadomymi emocjami, zauwazylem, ze istnieje inny drazliwy temat. nawet wybrane cytaty z nienaszej prasy, ale opatrzone moim komentarzem, zamieszczone na forum wyparowywaly. czasami po takiej akcji pojawiala sie przestroga cytowana na poczatku. najpierw myslalem, ze zgodnie z porzekadlem "gdzie drwa rabia, tam..." moj post wyparowal przypadkiem. po kolejnej akcji postanowilem cos sprawdzic, a mianowicie zamiescilem zdjecie nienaszego prezydenta z obstawa i anglojezycznym napisem. to zdjecie zniknelo doslownie po 2 - 3 minutach.

w kontekscie poprzedniego obrazliwego zdjecia mojego Prezydenta puszczonego przez szumiego na AS i wiszacego dotad(!) stalo sie jasne, ze nawet w TE dni inny prezydent jest wazniejszy."

ponieważ nie był prezydentem z którym w symbolicznej tragedii zginęło 96 osób....gdyby zginął sam w wypadku samochodowym jadąc do brata byłyby tłumy i Wawel?

• Redaktorzy

Czy może ktoś mi, do k**wy nędzy, poda konkretnie, o KTÓRY to wpis chodzi, bo jak dotąd to tylko wkleja się tu regularnie te płaczliwe skargi na ucisk, ale żeby któryś ze sponiewieranych napisał mi, gdzie mam szukać tej obrazy majestatu, to już nie. Przepraszam za tzw. słowa, ale dotąd kilka razy prosiłem o to grzecznie, niestety bez odzewu. Może język ulicy będzie skuteczniejszy?

cóż za objaw pamięci o prezydencie

"Zdewastowane zostały pomniki upamiętniające żołnierzy rosyjskich w Oleśnicy i w Poznaniu. Na tablicy w poznańskiej Cytadeli wandale sprayem namalowali symbole sierpa i młota oraz swastyki i słowo "Katyń". W Oleśnicy na pomniku Polsko-Rosyjskiego Braterstwa Broni pojawił się napis "Za Kaczyńskiego - Śmierć Ruskim", a na głowie żołnierza rosyjskiego - śmietnik."

horstek to tłumy czy garstka debili?

Gość skynyrd

(Konto usunięte)

Jakby nie patrzeć - wina pilota wydaje się oczywista (chyba)

a/ zlekceważył ostrzeżenia wieży i lądował lekceważąc warunki atmosferyczne, nic nie widzac we mgle

b/ nie okazał się asertywny i uległ presji oficjeli, którzy żadali lądowania w ciężkich warunkach

Natomiast atakowanie rodziny jest haniebne.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.