Skocz do zawartości
IGNORED

Nasz Air Force One uległ katastrofie!

subagazi

Rekomendowane odpowiedzi

meloman 62, 1 Maj 2010, 10:26

>Nie wiem ile będzie kosztowało dokończenie świątyni opatrzności

Dziwisz buduje Świątynię Opatrzności?

A Obama - Młodzieżowy Dom Kultury w Kisłogrodskiej Obłasti?

Ech Front Jedności Narodu.. (Wyborcza też ostatnio każe się jednoczyć) Czy to nie prof. Henryk Jabłoński był przewodniczącym FJN. Tak to on.. Ech jakież podobne osobowości, miętkie pulchne buźki bez wyrazu. Poczciwe Flinstony, wiecznie żywe- dzięki brakowi kręgosłupa- na swoich stolcach. Ukoczanie przez wołowe drobnomieszczaństwo złaknione starej dobrej "małej stabilizacji" rodem z tzw. "realnego socjalizmu".

Pulchność stabilność, wołowej ....

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

post-27498-100005721 1272703134_thumb.jpg

post-27498-100005722 1272703134_thumb.jpg

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Front Jedności Narodu - wynik nr 5 w Googlach:

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

No to teraz wiemy czemu Bronka wybrano. Zdecydowało podobieństwo charakterów i buziek z H.Jabłońskim. Nawet jest pewien postęp, deficyt i zadłużenie lepsze niż za Gierkowskiego pierwowzoru. Ecg wróży to tłusty dostatek (tym co na górze):

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Platformy propozycja dla Polski.

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

tadeo, 1 Maj 2010, 12:14

>Czy dla odmiany Jarosław może pochwalić sie jakims potomstwem ?

Najważniejsze cechy jakimi musi charakteryzować się prezydent wg. PO:

1) Mieć wzrost powyżej 170 cm (Miedwiediew i Sarkozy odpada)

2) I w ogóle i szeroko pojęta Medialność (ten krypel Roosevelt odpada)

3) Posiadać żonę i dzieciaki (Wałęsa rulez - "obalyłem komunę sam jeden z Danuską i dzieciakamy, bo nie miałem ludzi")

4) Nie może posiadać kota

5) Zamiast kota musi mieć oficera prowadzącego (gen. Czempiński rulez!)

electrocompaniet, 1 Maj 2010, 10:40

>Ukochane przez wołowe drobnomieszczaństwo złaknione starej dobrej "małej stabilizacji" rodem z tzw.

>"realnego socjalizmu". (miało być)

Czemu nie wkleisz zdjecia Leppera czy Giertycha...przeciez oni u boku Jarka PROSTOWALI III RP

Przeciez to kumple od SLUSZNEJ DROGI KU PRAWDZIE....

Zostaje jeszcze bron ostateczna - Rydzyk. Bylo dobrze pozniej zle teraz znowu jest dobrze...

Myslisz ze Twoj idol znowu Leppera nie przygarnie jak da mu to chociaz cien szansy by zrealizowac swoje chore sny? Wierzysz ze sie oprze pokusie?

Stary smierc JEGO BRATA nawet mu nie przeszkadza a zaczyna byc motorem napedowym...

On by z diablem wszedl w pakt gdyby dawalo mu to jakies profity.

Pardon... gdyby kazdy tak z nas rozumowal to by jeszcze wiekszy burdel w tym kraju byl.

"Wynika z niego, że lotnictwo zaplanowało wcześniejszą godzinę startu tupolewa. Plan przygotowano tak, że Jak-40 z dziennikarzami wystartuje o godz. 5 rano, a Tu-154 - o 6.30 (ostatecznie wystartował dopiero przed 7.30)."

horstek szampańskie samopoczucie gdy partyjni koledzy uśmiercili własnego prezydenta kolegów w sumie 96 osób?

masz tupet

Lepszy (jakieś 100.000 razy) Lepper, którego jedyną przewiną jest że uszczypnął w pupę jakąś k**ew, niż krwawy Czekista Generał Czempiński.

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

(szef PiS powiedział także, że nigdy wcześniej nie myślał o kandydowaniu w wyborach prezydenckich. "W obecnej sytuacji jest to dla mnie gorzki obowiązek") -- o ktorym marzyłem całe zycie :)

jakby ktos nie pamietał to Marta Kaczynska ma sppore doswiadczenie z pozowania na bilbordach bo wspierała tym Lecha w kampanii wyborczej, w sumie w rodzinie zostali sami profesjonalisci włacznie z nowym męzem

Szanuj zdrowie należycie, bo jak umrzesz, stracisz życie

oskulati, 1 Maj 2010, 13:43

>Lepszy (jakieś 100.000 razy) Lepper, którego jedyną przewiną jest że uszczypnął w pupę jakąś k**ew,

Prawdziwy Polak nie chodzi na k**wy !

Ma kota.

oskulati, 1 Maj 2010, 13:43

>Lepszy (jakieś 100.000 razy) Lepper, którego jedyną przewiną jest że uszczypnął w pupę jakąś k**ew,

>niż krwawy Czekista Generał Czempiński.

Chyba dolicz sprawy cywilno-prawne, burdel we wlasnej partii, trzymanie pod skrzydlami kretaczy i mend, arogancje osobista, brak hamulcow.

Kiedys krzyzowcy mordowali i zarzynali w imie Chrystusa...ciemny lud im wtorowal.

Jak czytam Twoje i podobne komentarze nie mam zludzen... lykacie kit jak pelikan wode.

Teraz mitem jest utopia 4RP na ktorej jednostka chce posiasc wladze. Oczywiscie w imie szczytnych (nie powiem) idealow vide krzyzowcy.

jar1, 1 Maj 2010, 13:46

>Prawdziwy Polak nie chodzi na k**wy !

>

>Ma kota.

A myślałem że dlatego że ma ... k**wę w domu.

P.S. Do moderacji: to z Kochanowskiego, Kochanowskiego, fraszka, "Na matematyka".

Dla mnie paria ktora w nazwie ma PRAWO i SPRAWIEDLIWOSC a przymyka oczy na takich lewusow jak Lepper, Begger czy Chojarska rownie dobrze mogla by w statucie miec napisane:

GOWNO PRAWDA

Polityka Panowie powinna byc zarezerwowana dla ludzi z klasa. Ich poglady nie maja znaczenia (zawsze musi byc opozycja i aktualnie rzadzacy) ale wszystko powinno miec klase.

Niestety obserwujac scene polityczna dochodzimy do smutnych wnoskow ze mozna mowic jedno robic drugie, obiecywac i nie dotrzymywac, nie interesowac sie krajem a tylko wlasnym portwelem.

W miedzy czasie byc chamem, gburem i prostakiem ktory ciezko sie wyslawia.

w PO tez sa prostaki gbury i chamy ale jakos kierownictwo partii bardziej to tuszuje albo rekawiczki maja lepsze. Chociaz takiego Niesolowskiego sam bym wywalil ze stanowiska od razu (taki drugi Kurski tyle ze starszy)

Do PiS zal mam taki ze mimo fajnego programu realizowane sa tak samo jak w PO prywatne cele, tylko ze wszystko ma "glebsza" ideologie pod bogobojnymi sztandarami...

Nie cierpie hipokryzji

Robert Gdansk, 1 Maj 2010, 13:58

>Chyba dolicz sprawy cywilno-prawne, burdel we wlasnej partii, trzymanie pod skrzydlami kretaczy i

>mend, arogancje osobista, brak hamulcow.

O jejku-jej! Aż się popłakałem...

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Robert Gdansk, 1 Maj 2010, 14:05

>Polityka Panowie powinna byc zarezerwowana dla ludzi z klasa.

A jeszcze lepiej - ze stopniem oficerskim.

Od pułkownika wzwyż.

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

korzenie braci sa głebsze

W 1990 roku powstała spółka Telegraf, założyli ja liderzy z Porozumienia Centrum obecnego PiS, we władzach spółki zasiadł Maciej Z., Jarosław K. i Marian P. Stworzona przez polityków PC spółka miała zajmować się właściwie wszystkim poczynając od wydawania czasopisma `Telegraf', budowy stacji TV, stacji benzynowych, centrów handlowych i szeroko pojeta działalność usługowa. Telegraf przez pierwsze miesiące działalności nie wykazał najmniejszej aktywności gospodarczej (do końca niczego nie wydał i nie wybudował żadnej stacji TV), a mimo to zgromadził gigantyczne pieniądze około 250 mln tłumacząc ten fakt zainteresowaniem inwestorów, którzy wpłacali kolejne kwoty na rozwój firmy. W czasie gdy funkcjonował Telegraf Jarosław K. był szefem kancelarii prezydenta Wałesy, a Maciej Z. sekretarzem stanu w tejże, wówczas we władzach Telegrafu zasiadali również Lech K. i Andrzej U., były poseł KLD, obecny szek kancelarii Lecha K. Do kasy Telegrafu spływały pieniądze z różnych źródeł miedzy innymi: państwowego Banku Przemysłowo-Handlowego, centrali handlu zagranicznego Budimex, firmy prywatnych Pol-Kaufring czy RDS Bankier. Wszystkie te inwestycje nie wzbudziły takich kontrowersji jak trzy najgłośniejsze sprawy:

1) podpisanie przez ówczesnego ministra Adma G. (PC) listu intencyjnego popierającego staranie włoskiego inwestora Itelco, który miał za 80 mln dolarów pożyczonych we włoskich bankach wybudować 7 regionalnych stacji TV, w uzyskaniu kredytu miało być pomocne wsparcie polskiego rządu. Nigdy do realizacji projektu nie doszło

2) Powiązania spółki Telegraf z Art-B poprzez kontakty Macieja Z. z prezesami Baksikiem i Gasiorowskim.

3) Powiązania afery FOZZ ze spółka Telegraf, przekazywanie kwot uzyskanych z nielegalnego procederu FOZZ na rzecz Telegrafu.

Ad1. Afery Telgrafu nigdy nie rozwikłano, finał znalazł jedynie tzw wątek Art-B, sąd skazał Macieja Z. najbliższego współpracownika Jarosława K. w latach 90 na karę 3,5 pozbawienia wolności w związku z przyjmowaniem korzyści materialnych od prezesów Art-B, za przekazanie informacji prezesom Art-B, które umożliwiły im ucieczkę. Maciej Z. w tej chwili odbywa karę.

Ad2. Sprawa FOZZ była przedłużana w nieskończoność, trwała ponad 12 lat (od 1993 roku), w tym czasie prezesem NIK był Lech Kaczyński, 4 lata rządził AWS, ministrem sprawiedliwości w tym rządzie był również Lech Kaczyński.

Ad3. Sprawa ucichła, jednak o samym ministrze nadal głośno. Jak zeznał jeden ze świadków w czasie przesłuchań komisji orlenowskiej Artur Folaron, Adam G. utrzymywał szerokie kontakty z lobbystą Markiem Dochnalem, a w czasie kiedy był ministrem wprowadził koncesje na obrót towarami z zagranicą, w tym na dostawy ropy, co zapoczątkowało serie afer paliwowych. Coś na wzór ustawy na zamówienie.

Poza Maciejem Z. żadnemu z wymienionych członków PC (PiS) nie postawiono zarzutów, jako ciekawostkę mogę dodać, że sędzia, który prowadził sprawę FOZZ w ostatniej fazie, został wiceministrem w rządzie Marcinkiewicza.

Po co napisałem ten tekst, jak się zaraz dowiem rodem z urbanowskiego NIE, co charakteryzuje skomuszłaego liberała, sterowanego przez różowych jankieli z GW. Otóż napisałem go po to, żeby pokazać jakim mechanizmem posługują się PiS maniacy. Gdybym był na ich poziomie odesłałbym Was do filmu 'Dramat w trzech aktach', to taka propaganda w stylu `Nocnej zmiany'oczerniająca kaczyńskich przy pomocy esbeckich metod dobierania świadków i `faktów'. Na szczęście przede wszystkim dla mnie do nizin fanatyka PiS jest mi daleko i dlatego zrobię coś, czego szanujący się propagandzista IV RP nigdy by nie zrobił. Kierując się zdrowym rozsądkiem uważam, że:

- bracia święci nie sa w tej sprawie na pewno, ale raczej padli ofiarą Telegrafu, niż byli jego beneficjentami, a zeznania ubeków takich jak Pineiro, oczerniających ich w TV kwiatkowskiego są dla mnie funta kłaków warte.

- co do Macieja Z. i Adama G. nie mam zbyt wielu złudzeń, obaj siedzą w tym i paru innych sprawach po uszy i prawdopodobnie jak większości aferzystów, wszystko ujdzie im płazem, albo płacą minimalną cenę

- powołania na ministra sędziego kryżego nie rozumiem, nie mam jednak dowodów na jakikolwiek związek z opisaną sprawą, niemniej jednak, sprawa FOZZ bez wątpienia miał wpływ na awans sędziego, któy poza FOZZ wsławił się jedynie sądzeniem opozycji w stanie wojennym. Na koniec warto jeszcze dodać, że za rządów PiS skazanym w aferze FOZZ sąd obniżył wyroki.

Szanuj zdrowie należycie, bo jak umrzesz, stracisz życie

Klamstwa, kłamstwa, kłamstwa , rzeka kłamstw z Gaduły Wyrodnej.

Michnik, oddaj zajumaną wraz z Reżyserem Fajdą, Bujakiem ("Bujać to my...") Solidarności - Gazetę!

Aha i zanim wyjdziesz ze swoimi klamotami w kartonie (karton pozwalamy ci zabrać) wywietrz pomieszczenia z cybuli!

Ad rem: stanowczo domagam się aby polski rząd zażądał od Rosjan zbadania rejestratorów lotu Iła-76, który kręcił się nad lotniskiem tuż przed lub w czasie lądowania Tu-154!

oskulati

to czego chcesz to bzdet-a wazne wiesz co bylo-

Tusk tulac sie do Putina powinien go scisnac za reke i powiedziec-WLADYMIR ODDAWAJ CZARNE SKRZYNKI.

Bedac premierem to trzeba miec rozum i myslec,bo teraz to po co one potrzebne??

Byloby wszysto jasne,a tak prawda bedzie nieodkryta.

oskulati, 1 Maj 2010, 15:01

>Ad rem: stanowczo domagam się aby polski rząd zażądał od Rosjan zbadania rejestratorów lotu Iła-76,

>który kręcił się nad lotniskiem tuż przed lub w czasie lądowania Tu-154!

Facet! Do kogo ten apel, do moderacji, do Site czy do forumowiczów? Napisz gdzie trzeba, idź do posła w swoim okęgu wyborczym. Złóż takie pismo i daj nam skana, z potwierdzeniem złożenia przez Ciebie Twojego apelu. Będzie wiadomo, że coś zrobiłeś w tej sprawie. A tak to wiesz, paplanie na bazarze.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.