Skocz do zawartości
IGNORED

Cześć Pamieci Lecha Kaczyńskiego,i innych ofiar

GRAND

Rekomendowane odpowiedzi

electro, rozmowa z takim kabotynem jak ty przyprawia mnie o mdłości. Z tej przyczyny muszę ją skończyć, w obawie żebym na laptop nie zwymiotował. Przykro mi, pokonwersuj dalej z kimś z twego poziomu, np. mulsem vel debilem.

Ten pogrzeb na Wawelu to już jakiś element opracowanego na szybko planu .Mogło się odbyć wszystko jak należy w spokoju i ciszy a tu taka wiadomość.Osobiscie nigdy nie plułem na Lecha Kaczyńskiego bo te sprawy mnie nie interesuja zbytnio(bo po co niby mam komentować medialne wiadomości)ale chyba Warszawa byłaby najlepszym miejscem spoczynku .Chyba ze wypadek samolotu to wynik zmowy dwóch lubiacych sie i sciskajacych premierów.I ktoś to wie albo są jakieś informacje.Taki numer byłby nie do wykrycia.Innego wytłumaczenia dla tego Krakowa chyba nie ma.Prosze oczywiście nie brac tego zbyt na serio .

Grundig High Fidelity

mzawek

nie , takich wypocin nie mozna brac na serio...nie wiem po co to wydaliles z siebie, z tych czelusci czaszki....

Home is where the needle marks try to heal my broken heart...

electro tyle wiesz co przeczytasz na Onecie i naszej klasie.Ty wydalasz tyle łajna że moje mała wydzielina nie liczy sie...

Grundig High Fidelity

mzawek

ja Ci tylko zwracam uwage zes za ciemny, zeby publikowac, co nie znaczy , ze sie nie wyrobisz kiedys....

Duzo czytam postów na forum wiec wyrobie sie kiedyś na pewno.Zostanę może historykiem albo nawet pilotem samolotu.Dzięki za poradę i wsparcie.

Grundig High Fidelity

GRAND

Dlaczego nie blokujesz. Rozumiem, że wolnosć słowa ale bez przesady. Wątek zniszczony, a chyba nie taki był jego cel.

Znane są tysiące sposobów zabijania czasu, ale nikt nie wie, jak go wskrzesić.

Racja ,zagalopowałem się ale jak przeczytałem te wszelkie idiotyczne wpisy to sam napisałem idiotyzm bo zgłupiałem od tego . Zgineli ludzie wiec powinieniem zamknąc sie i nic głupiego nie pisać nie majac przy tym NIC sensownego do powiedzenia i napisania jak 99% stukajacych tutaj w klawiatury.

Grundig High Fidelity

mzawek

nie przejmuj sie, w pore sie zreflektowales, a tej bandy kretynów z miazdzyca uogólniona nic juz nie uratuje

swoj

czerwony tuner dla Łukasza nie zapewnil nam spokoju i swobody artystycznej wiec ipod dla Jarkacza da pewnie tez tylko chwile relaksu....

xniwax

13 Kwi 2010, 20:30

O mnie » Ignoruj » PW »

stat: 1701 / 7702 / 2 GRAND

Dlaczego nie blokujesz. Rozumiem, że wolnosć słowa ale bez przesady. Wątek zniszczony, a chyba nie taki był jego cel.

nie bede blokowal.

test na inteligencje,czlowieczenstwo,dojrzalosc.

czlowiek powinien sprawdzac sie w kazdej sytuacji,bez wzgledu na okolicznosci.

powinien wiedziec co mozna w danej sytuacji.

wystawic sobie swiadectwo.

to prosty test,prostrzego nie ma.

Czytając ten wątek widać że maski "poprawności" opadają z wściekłości. Chcę powiedzieć, że bardzo mnie to cieszy w tych smutnych dniach- ofiara Prezydenta nie idzie na marne.

mlb, 12 Kwi 2010, 23:20

>mamelu drogi... Nasz obraz tego co dzieje się w Rosji pochodzi głównie z mediów.

>Dzisiaj Polacy otrzymują przez media to co chcieliby otrzymać: współczucie, zrozumienie, wyciągniętą

>przyjazną rękę. Pewnie sam wiesz jak działają media... działają wybiórczo i rzadko kiedy

>bezinteresownie. Warto o tym pamiętać.

Mlb - czy współczucie, zrozumienie i wyciągnięta ręka to coś złego? dajcie już spokój z tymi mediami. Beż nich do dzisiaj nie wiadomo by było o tragedii.

Miałem Ciebie za głębiej sięgającego we własny rozum szanowny "a".

Znane są tysiące sposobów zabijania czasu, ale nikt nie wie, jak go wskrzesić.

ludzie, po co ta zajadlosc, zamowcie sobie do domu cielca z brązu i sie do niego modlcie , niedlugo z samym Bogiem beda kaczynskich porownywac....znajcie miare w tej histerii i przekomarzaniu....

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.