Skocz do zawartości
IGNORED

Cześć Pamieci Lecha Kaczyńskiego,i innych ofiar

GRAND

Rekomendowane odpowiedzi

Masowe protesty w Krakowie przeciw Kaczyńskiemu na Wawelu ;-)

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

post-27058-100007154 1271342375_thumb.jpg

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

hihififi, 15 Kwi 2010, 16:39

>Masowe protesty w Krakowie przeciw Kaczyńskiemu na Wawelu ;-)

>

Ukryta Zawartość

Znowu mamy skandaliczne zachowania lewaków.taka jest prawda!

Dziel i rządż!Tylko chyba tak można to zrozumieć,do nich nic nie jest wstanie dociec,żadne świętości,bo i skąd by się miały nagle wziąść?

Z tymi masowymi to bym był ostrożny,sam jestem z Krakowa i nie życzę sobie takich zarzutów!

Trzeba nam pokory i zadumy oraz mądrości!

Ukryta Zawartość

jacch, 15 Kwi 2010, 17:41

>ted125, fifi żartuje, to raczej zdjęcia z protestów nie są.

Ironizuję.. raczej.

Zobaczyłem w prasie zdjęcie morza zniczów pod Wawelem. Pomyślałem jaki to kontrast z tą grupą lewaków (ludzie o osobowościach typu muls, wladz). Nawet Krakowska agorowa agencja gazeta (link wkleiłem wcześniej) nie mogła przeoczyć tych wielkich manifestacji szacunku dla Prezydenta w Krakowie i okolicach.

>hihififi, 16 Kwi 2010, 05:37

No i następny PiSSowski politruk wydesantowany na forum. Taka jętka-czterdziestodniówka ;-).

Do tej pory o piątej rano to chyba się tylko jacuś przed szychtą wpisywał, czyżby on był generatorem tego planktonu?

Jestem Europejczykiem.

hihififi, 16 Kwi 2010, 05:37

>jacch, 15 Kwi 2010, 17:41

>>ted125, fifi żartuje, to raczej zdjęcia z protestów nie są.

>

>Ironizuję.. raczej.

>Zobaczyłem w prasie zdjęcie morza zniczów pod Wawelem. Pomyślałem jaki to kontrast z tą grupą

>lewaków (ludzie o osobowościach typu muls, wladz). Nawet Krakowska agorowa agencja gazeta (link

>wkleiłem wcześniej) nie mogła przeoczyć tych wielkich manifestacji szacunku dla Prezydenta w

>Krakowie i okolicach.

Polacy zobaczyli że sa razem, że jest ich wielu, ze prezydenta szanowali, ze telewizja klamała,

dlatego pisalem o dywizjach papieza, to jest to samo co w 1979 - zobaczylimy że jest nas wielu - że tych gęgaczy jest garstka -

tego boją się te michniki - że polityczny koniec z nimi

Otrzymałem dziś SMS następującej treści:

"Matka Ziemia odezwała się poprzez gigantyczną erupcję wulkanu na Islandii oraz chmurę pyłów nad całą Europą. Daje nam znać, że nie chce ciała L. Kaczyńskiego na Wawelu nad siódmym czakramem Ziemi!"

?

Michel Jackson zjednoczył cały świat....na Wawel?

antek skoro tak wszyscy za pochówkiem to dlaczego takie problemy z ustaleniem czyj to pomysł?

pomysłodawca wstydzi się ś.p. Prezydenta

Dziwaczna niekonsekwencja a waściwie typowo prawacka obłuda: jak przeciwników jest więcej to piszą o d...kracji i terrorze większości oraz poprawności politycznej. Jak jest ich więcej to nagle wszystko w drugą stronę - po naszej stronie jest większość a przeciwników ledwie garstka więc to my mamy rację.

Jestem Europejczykiem.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.