Skocz do zawartości
IGNORED

YAMAHA A1 vs AX1 czy warto dopłacać?

manioslawa

Rekomendowane odpowiedzi

Do daro896 , w zwykłej instrukcji tego nie ma tylko w serwisowej.W google znajdziesz go szybko,jesli nie to podaj maila a ci ją wyśle.

Właśnie znalazłem w moim archiwum i faktycznie jeden model DSP-A1 który widnieje w tej chwili na allegro to po wymianie potencjometru,stan ogólny BDB nie grzebany.

Jeśli chodzi o zakup ciężkiego i drogiego sprzętu to zawsze odbieram osobiście,może i strace cały dzien na podróż i zaplace troche więcej niż za wysyłke ale w ten sposób mam pewność że wszystko będzie jak w opisie aukcji.

szwed75

Masz jakaś obsesje?? Na punkcie Jokersa jak byś czytał na forum to byś zobaczył ze składałem zestaw już jakieś 2 lata temu. I co jakiś czas zakładam tematy. Dałem swoje kd na foto. Zam sie osobiście ze skalmenem i wiatrakiem. Wiec się łaskawie odpierdo....

daro896, coś Ci się chyba pomieszało.

wyjaśniam:

nick "Jorkers" dostał bana

w tym wątku pojawił się jego klon "Jokers" - różnica w literce "r"

szwed75 pije do Jorkersa, że zmienił sobie nick na taki odpowiadający jego osobie

to chyba nie jest takie trudne do zrozumienia?

daro nie wierz tym najwiekszym judzicielom i szydercom na forum audiostereo nie znam zadnego jorkersa ale z tego co pamietam doradzil tobie porzadny model yamahy a1 i ostrzegal cie przed onkyo i slusznie bo widze ze jestes zadowolony z tej yamaszki onkyo to marka dla burasów

zauwaz ze mczaj czy szwed75 myla mnie z jorkersem ale niestety mam inne IP i nie jestem jorkersem mimo checi posiadania podobneje nazwy nicka

znowu ci panowie zaczynaja nagonke na porzadnych obywateli

bede musial to zgłosic do moderacji

>Jokers

Onkyo jak każda inna marka posiadała, posiada lepsze i gorsze modele. Uogólnianie, że każdy model danej marki jest kiepski to tendencja ludzi mało obytych ze sprzętem, powielających opinie. Yamaha także posiada w swojej ofercie modele bardziej lub mniej udane. Co tu dużo mówić, uparłeś się na to Onkyo i wyjeżdżasz poza temat.

Jokers, 14 Maj 2010, 21:43

>daro nie wierz tym najwiekszym judzicielom i szydercom na forum audiostereo nie znam zadnego

>jorkersa ale z tego co pamietam doradzil tobie porzadny model yamahy a1 i ostrzegal cie przed onkyo

>i slusznie bo widze ze jestes zadowolony z tej yamaszki onkyo to marka dla burasów

>

>zauwaz ze mczaj czy szwed75 myla mnie z jorkersem ale niestety mam inne IP i nie jestem jorkersem

>mimo checi posiadania podobneje nazwy nicka

>

>znowu ci panowie zaczynaja nagonke na porzadnych obywateli

>

>bede musial to zgłosic do moderacji

Już nie musisz. Ja to za Ciebie zrobiłem. Nie może byc tak, żeby zmieniajac "literkę" i cyferki w IP znów obrażać innych i pisać "od śmigła" co ślina przyniesie na język kpiąc z zasad panujacych na forum i jego regulaminu.

stempel nie zgodze sie z tobą inne marki dla mnie procz yamahy istnieja a mianowicie rotel, krell, wysokie modele sansui , wysokie modele sony seria es, niestety onkyo nigdy nie zasłynął dobrym brzmieniem nawet bardzo wysokie modele wzmacniaczy z seri integra brzmiały pudełkowato oczywiscie znajduja sie pasjonaci np mczaj czy tez jest klub onkyo w zakladce kluby niestety sa to ludzie tego nizszego pokroju to tak jak powiedzmy ktos kto jezdzi jaguarem i oplem to i to samochod to i to dziala na tej samej zasadzie :) ale co tu duzo mowic wystarczy wsiasc do jaguara nawet 30 letniego i juz nigdy nie spojrzy sie na opla:)nawet rocznego:-) o takie ciekawe porownanie tobie przedstawiłem jednak prawdziwe spojrz na szweda75 facet duzo pisze na forum ale polowa to stek bzdur :)tak samo mczaj filozof z duza dozą teorii bez praktyki zwykły nowobogacki typek ktory bedac swego czasu przy duzej gotówce kupił drogie paradigmy teraz niestety z braku pieniedzy sprzedaje caly zestaw bo pewnie niema na zarcie ot taka szara rzeczywistosc ale prawdziwa

Kolejny post w którym klon Jorkersa obraża forumowiczów jako "ludzi niższego pokroju" piszących "steki bzdur" i nie mających "na żarcie". Ja naprawdę sie zastanawiam co trzeba zrobić aby zostać skutecznie zmoderowanym lub wyłączonym z cywilizowanego gremium skoro kolejne próby ucywilizowania (już nawet nie liczę ile ich było) niczego w postawie Jokersa nie zmieniają... No i ta polszczyzna..Żenujaca...Jakieś duże litery czy przecinki, kropki to chyba obowiązują przy pisaniu po polsku? Czy może kolega ma zaświadczenie o dysleksji ???

Przywieź go do mnie,mieszkam 15km.od centrum Gdańska.Na 99% wiem co mu dolega i naprawa nie powinna potwać długo.Może i na miejscu da się to zreperować.

Jesli jestes zainteresowany to napisz na priv lub [email protected]

Pozdrawiam

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.