Skocz do zawartości
IGNORED

KODA MELODY 3 czy to jest coś warte ?

manioslawa

Rekomendowane odpowiedzi

Znalazłem że nowe kosztowały 1999zł tak mi wygoglowało jednak nic poza ty dokładnie to to jest chyba KODA-GOKY Melody 3, nie wiem czemu ale nic nie ma na ten temat ani na forum ani nawet w goglach. Mam możliwość kupna tych kolumn do tego centralny z tej samej serii za około 700-800zł czy warto?

stąd cena :

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

stąd zdjęcia :

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

tu ładniejsze zdjęcia :

Ukryta Zawartość

ogólnie prezentują się ładnie skóra na froncie itd jednak jak z dźwiękiem czy warto dawać tyle za te kolumny

?

Ukryta Zawartość

Po zakupach mojego pierwszego zestawu grającego zdałem sobie sprawę z najważniejszej rzeczy w audio.

Nic nie warto kupować bez odsłuchania. Jeżeli chce się uzyskać postęp w posiadanym sprzęcie trzeba koniecznie mieć jakieś nagranie, które się bardzo dobrze zna i co najmniej to nagranie przesłuchać W KONKRETNEJ KONFIGURACJI sprzętu co najmniej dwa razy.

Powiem pokrótce. To zamierzchła historia czasy tak około Mieszka I.

Nowe KODY zdecydowanie daleko lepiej grają.

Od tego czasu minęły eony technologicznych pomysłów, sadzę że nowa trzecia wersją AV-702f bije ten głosnik o 4 klasy, jak nie więcej, w kazdym zakresie, no może oprócz wyglądu.

Dzięki za odpowiedź, takiej właśnie oczekiwałem konkretnej i na temat. Pytam bo mam możliwość kupienia a nie wiedziałem czy to cokolwiek jest warte a jak by byla okazja to lubie z takowych korzystać. Pozdrawiam serdecznie

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.