Skocz do zawartości
IGNORED

INTERCONECT VAN DEN HUL VS QED

nissio100

Rekomendowane odpowiedzi

Tak z ciekawości, czemu chcesz poznać opinię innych skoro Ty sam masz wyrobioną? I co znaczy "lepszy-gorszy" w tym przypadku? To mogą być a właściwie bedą tak subiektywne i być może rozbieżne opinie, że rozpęta się kolejna dyskusja o wyższości świąt Bożego Narodzenia nad świetami Wielkiej Nocy ale Ty z tego nie wyniesiesz chyba żadnych konkretnych wnisków. Zaraz zobaczysz co sie tu zacznie dziać ;-)

Pozdrawiam !!!

futu!bez obrazy ale sprawiasz wrazenie wszechwiedzacego!!!co do mojej opini na temat moich kabli to ja mam jednak ciekawi mnie co mysla o nich inni uzytkownicy.nie koniecznie chce porownywac w/w kable.chodzi raczej o opinie na temat tych kabli.

Moim zdaniem i nie tylko ten sam interkonekt w jednym systemie moze sie sprawdzic a w drugim nie.Mialem kiedyś tego VDH D 102 i w jego miejsce zdecydowanie bardziej mi pasowal tani znany kabel.Jednak jak zmienilem system wpiołem z powrotem VDH.Do tego dochodza osobiste preferencje,jeden chce jasno drugi ciemno i co teraz jeśli te interkonekty beda podobnej klasy ale o innym charakterze brzmienia to znaczy że ten jasny albo na odwrót jest zły??

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.