Skocz do zawartości
IGNORED

Szukam pomocy zawodowej (nie dotyczy audio)

Staszek_s

Rekomendowane odpowiedzi

witam Was,

dorabiam sobie w firmie deweloperskiej i stanąłem przed problemem, który mnie chwilowo pokonuje:

otóż muszę znaleźć chętnego na kupno powierzchni usługowej w kompleksie apartamentowym, jaki budujemy w Krynicy Morskiej. To potencjalny inwestor (lub grupa, bo powierzchnię można podzielić na kilka mniejszych lokali), który zainwestuje, bagatela, około 9.000.000,00zł... Kompleks to 196 apartamentów i owa nieszczęsna powierzchnia usługowa. O ile apartamenty jeszcze jakoś powoli schodzą, o tyle na te powierzchnię nie mam pomysłu, jak dotrzeć do potencjalnych klientów. Nie ma w Polsce sieci SPA - na co bardzo liczyłem (raczej tego typu usługi w hotelach stanowią własność hotelu), myślałem o jakiejś klinice chirurgii plastycznej np, ale to też nie to, takie kliniki to w swej masie małe gabinety na obrzeżach dużych miast,na bowling czy inne tego typu fitnessy to chyba za duże jest (próbuję dotrzeć do Pana Michalczewskiego, ale on raczej preferuje duże miasta, nie miejscowości letniskowe).

No i tu pomyślałem, że może jest w Polsce rynek usług - firm, zajmujących się wyszukiwaniem potencjalnych inwestorów na takie powierzchnie.

Stąd moja prośba: jeżeli ktoś z Was zetknął się z taką firmą, byłbym bardzo wdzięczny za namiary na nią, proste wyszukiwanie przez google nie przyniosło satysfakcjonujących wyników.

Przepraszam za prywatę, ale naprawdę zależy mi na rozwiązaniu tego problemu...

pzdr Staszek

Zalacz informacje dotyczace samego obiektu. Profil potencjalnego nabywcy/metody zagospodarowania bedzie powaznie uzalezniony od lokalizacji obiektu, jego architektury, otaczajacej infrastruktury, etc.

Generalnie opis jest na stronie internetowej, nie chciałem jej tu przytaczać, aby nie spotkać się z zarzutem, że się wątek kryptoreklamowy zrobił. Ale oczywiście potencjalnym zainteresowanym wysyłam komplet dokumentów z opisem, rzutem itp. A sama Krynica - to typowa letniskowa, nadmorska miejscowość żyjąca głównie latem... Tyle, że tuż obok naszej inwestycji w ciągu około 1,5 roku powstanie aquapark, co na pewno pomoże w podniesieniu atrakcyjności lokalizacji.

pzdr

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.