Skocz do zawartości
IGNORED

Katastrofa Tu 154M, teorie spiskowe...

foxbat

Rekomendowane odpowiedzi

Mam jedną prośbę do wszystkich. Wiem, że beznadziejną. Ale w imię postponowanej tu co i rusz filozofii proponuję na parę dni wyłączyć własne kierunkowskazy polityczne, wypisać sobie w myślach albo na papierze wszystkie kluczowe okoliczności, kwestie i kontrowersje, i raz jeszcze przemyśleć sprawę, na ile to możliwe bez żadnych uprzedzeń. Przepatrzeć obydwa główne scenariusze, wypunktować ich mocne strony i słabości, zastanowić się raz jeszcze i zapytać własnego rozumu i sumienia, co się zgadza, a co nie. Jeżeli komuś w którymś scenariuszu wszystko się zgodzi, to gratuluję. A jeśli nie zgodzi się w żadnym, to gratuluję jeszcze bardziej.

oglądem film gargas i jest on ewidentni stworzony na dla celów kaczora.miał być film i powstał, jaki jest niech każdy sobie ebejży

"...na pohybel gównozjadom po obu stronach lady..."

Cenna samokrytyka, towarzyszu. Gratuluję.

gdyby jeszcze pozostałe bractwo podobnie do ciebie gębę w jedno słowo ubrało , można by na zielonym świetle w spokoju przejść . A mam uszy wypełnione podobnymi debilnymi okrzykami kolesi od bolesnego PR

Mam jedną prośbę do wszystkich. Wiem, że beznadziejną. Ale w imię postponowanej tu co i rusz filozofii proponuję na parę dni wyłączyć własne kierunkowskazy polityczne, wypisać sobie w myślach albo na papierze wszystkie kluczowe okoliczności, kwestie i kontrowersje, i raz jeszcze przemyśleć sprawę, na ile to możliwe bez żadnych uprzedzeń. Przepatrzeć obydwa główne scenariusze, wypunktować ich mocne strony i słabości, zastanowić się raz jeszcze i zapytać własnego rozumu i sumienia, co się zgadza, a co nie. Jeżeli komuś w którymś scenariuszu wszystko się zgodzi, to gratuluję. A jeśli nie zgodzi się w żadnym, to gratuluję jeszcze bardziej.

co ty pier..... było setki razy i strzępy z argumentów naganiaczy biznesu PiS . Spokojnie , będzie nowa komisja z prostym językiem , którym wytłumaczy przynajmniej mniej zaczadzonym każdą wątpliwość komisji Macierewicza . Prosto , łopatologicznie jak Ryka .

Jak widzę obrażanie ma kolega we krwi. Szkoda. Więcej się po koledze spodziewałem.

No ja też więcej po koledze. Ale nie sądziłem, że kolega wierzy w te brednie o zamachu. To w moich oczach kolegę dyskwalifikuje.

No ale on tylko subtelne niuanse wyłapuje, na granicy percepcji...

Człowiek może być dobry, uczciwy ale i tak ilość ludzi na jego pogrzebie zależy od pogody...

No ja też więcej po koledze. Ale nie sądziłem, że kolega wierzy w te brednie o zamachu. To w moich oczach kolegę dyskwalifikuje.

A może mi kolega pokazać, w którym miejscu napisałem, że wierzę?

Przy okazji, na marginesie. Może mi kolega wyjaśnić, skąd wzięły się na naszym jakże mądrym i racjonalnym świecie takie brednie jak zatrucie polonem Litwinienki, albo wysadzenie przez Putina bloków mieszkalnych czy eksterminacja Czeczenii? A może w to też nie należy wierzyć i tego zwyczajnie nie było?

Spokojnie , będzie nowa komisja z prostym językiem , którym wytłumaczy przynajmniej mniej zaczadzonym każdą wątpliwość komisji Macierewicza . Prosto , łopatologicznie jak Ryka .

A po co? Przecież wczorajszy film był właśnie takim wyjaśnieniem i prościuteńko wszyściuśko wyjaśnił. A jak komuś coś jeszcze nie pasuje, to mu się komisyjnie ustali schizofrenię bezobjawową. Kolega SzuB już się pali do uczestnictwa w takiej komisji.

Co byśmy tu jeszcze nie wykoncypowali to ŚWIAT już wie jaki przebieg miała katastrofa smoleńska i żadne tym bardziej forumowe trykanie tego nie zmieni. No chyba, że Macierewicz.

Człowiek może być dobry, uczciwy ale i tak ilość ludzi na jego pogrzebie zależy od pogody...

Czy z tego, że otruto podpułkownika KGB można wyciągać wnioski, że komisja Millera nie ustaliła przyczyn katastrofy? Kolega "filozof" ma kłopot z logiką?

Nie mam kłopotów z logiką, a nawet zdane stosowne egzaminy. Natomiast logika w tym wypadku mówi bardzo wyraźnie - Putin jest mordercą. Kwestią jest tylko, ilu ludzi kazał zabić.

co ty pier..... było setki razy i strzępy z argumentów naganiaczy biznesu PiS . Spokojnie , będzie nowa komisja z prostym językiem , którym wytłumaczy przynajmniej mniej zaczadzonym każdą wątpliwość komisji Macierewicza . Prosto , łopatologicznie jak Ryka .

Wladziu jako ze masz dojscia do tajnych przez poufne :D to odpowiedz mi sensownie na takie pytanie:

- Kto i kiedy wymyl wrak tu 154

- na czyje zlecenie i czemu

- jakich uzyto srodkow chemicznych

Trzy pytania dla takiego omnibusa jak Ty to pewnie proste ....

Gość StaryM

(Konto usunięte)

- Kto i kiedy wymyl wrak tu 154

- na czyje zlecenie i czemu

- jakich uzyto srodkow chemicznych

A jakie to ma znaczenie dla przyczyn wypadku? Piloci nie lądowaliby, gdyby wiedzieli, że ktoś potem umyje wrak?

A jakie to ma znaczenie dla przyczyn wypadku? Piloci nie lądowaliby, gdyby wiedzieli, że ktoś potem umyje wrak?

Jasne ze nie ma...nic nie...nawet gdyby polali benzyna dymiace jeszcze zgliszcza i pozniej szybko buldożerami wszystko rozjechali to tez by dla Ciebie nie mialo znaczenia.....

Mataczenie, ukrywanie dowodow, falszywe poszlaki - cos Ci to mowi?

Zarzuca sie PiSuarom ze maja swoja religie smolenska. W wiekszosci cos w tym jest.

Ale z drugiej strony zwolennicy Platformy wola zezrzec kazde klamstwo smolenskie, zamiesc pod dywan cokolwiek co moglo by podwazyc oficjalna wersje tylko po to by nie dopuscic mysli iz znienawidzony Kaczor mogl zginac inaczej niz przez wlasna glupote...

To jest chore...

spokojnie smoleńskie , powyłaziło wręcz obrodziło .

Piotr Ryka & Smoleński Band gdy posłuchałem , gęby obejrzałem już kilka chwil po zamachu napisałem o biznesie smoleńskim . O filmach, książkach itd ..... i o czym mam z wami rozmawiać . Moja teoria ma poparcie w faktach a wy z czym do mnie .

roberciku już cyfry się zgadzają czy nadal wskazówki co innego pokazują i gdyby nie kontrolerzy samolot bezpiecznie wylądowałby..... roberciku czy coś nowego ?

Ktoś wierzy w te bzdury o umyciu wraku?

Przeciez nawet mala afera sie o to zrobila...a podobno sledztwo po stronie rosyjskiej wciaz trwa a tu taka ingerencja w material dowodowy....

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

nie wiem o jakim myciu i aferze ale też wyrocznia przepowiedziała

"

"Gdyby się zdarzyło, że Rosjanie nagle oddaliby nam wrak, to kwadrans później gruchnie po świecie wiadomość, że Rosjanie wymienili 90 proc. blach poszycia samolotu i dlatego nie ma na nim śladów trotylu. I to jest najlepszy dowód, że trotyl był, skoro go nie ma" - uważa Tym.”

nie wiem o jakim myciu i aferze ale też wyrocznia przepowiedziała

"Gdyby się zdarzyło, że Rosjanie nagle oddaliby nam wrak, to kwadrans później gruchnie po świecie wiadomość, że Rosjanie wymienili 90 proc. blach poszycia samolotu i dlatego nie ma na nim śladów trotylu. I to jest najlepszy dowód, że trotyl był, skoro go nie ma" - uważa Tym.”

Skoro nie wiesz o takich sprawach to expert z Ciebie do d.... :)

Nawet Twoje tajne wiadomosci cienkie sa ....

Mow co chcesz ale patrzac na resztki wraku pewnosc mam jedna...kokpitu nie oddadza - sie anihilowal

na uj mi wrak ? i teraz mam o wraku ?

roberciku co z przyczynami katastrofy , coś nowego znalazłeś . Taki dowód który śmiechu ekspertów nie wywoła > Masz czy nadal bredzisz

na uj mi wrak ? i teraz mam o wraku ?

roberciku co z przyczynami katastrofy , coś nowego znalazłeś . Taki dowód który śmiechu ekspertów nie wywoła > Masz czy nadal bredzisz

Oj wladziu wladziu ta wymuszona ironia u goscia ktory posladki ma spiete jak harty na wybiegu jest zaiste intrygujaca...

Ja bredze...moze ty bredzisz chociaz uwazasz inaczej...

Nie mam czasu teraz sie zajmowac tym tematem ale na moje proste pytania jak zwykle nie odpowiedziales.

I to mi wystarczy w kwestii twojej elokwencji jak i znajomosci tematu

Tak samo po ciemku sie poruszasz jak ja bo obydwoje mamy dostep tylko do tego co w mediach sie pisze...a to jest sliski temat :)

Ale uwazasz ze tylko te wiadomosci ktore sa tobie pasujace warte sa uznania.

No coz...idealne dziecko Barei ...

tak samo powiesz o tych ktorzy kwestionuja fakt iz JFK

Chora to jest wiara w zamach.

Ale jego kwestionowanie tez nie jest logiczne przy tych ruchach ze strony rosyjskiej....

BTW: wg oficjalnej wersji JFK zostal zastrzelony przez Oswalda (ktory nim zdarzyl wyjasnienia zlozyc tez zostal zastrzelony)

Co ciekawe udowodniono iz strzaly padaly z 3ch kierunkow i w ciagu 5 sek bylo ich 7 (zajebisty strzelec).

To tak w kwesti oficjalnej jedynej prawdy gdzie tez "eksperci" podpisy skladali.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.