Skocz do zawartości
IGNORED

Katastrofa Tu 154M, teorie spiskowe...

foxbat

Rekomendowane odpowiedzi

bzdury wypisujesz uparcie podważając fakty....można raz przez pomyłkę dwa razy lecz powtarzanie na okrągło sugeruje ułomność lub świadome działanie.

Każde nagranie dotyczące katastrofy a ten filmik w pierwszej kolejności został sekunda po sekundzie przeanalizowany i każdy dziwny sygnał obwąchany z każdej strony.Nie ma tam rewelacji o których mówił Pospieszalski pisał Nasz Dziennik i Gazeta Polska a ty powtarzasz

wkleiłem wywiad z żywym autentycznym autorem filmiku i nie zastanawiasz się dlaczego z lakiernika zrobiono zamordowanego dziennikarza?

kurde nie znalazłem tego lakiernika za to widziałem dzieci jak opowiadały ze to nikt nie mogl przeżyć a policjant machał palcem ze mało żarliwie potwierdzają jedyna słuszna hipotezę

jak mozesz to wklej bo malo mnie kreci szukanie, ale jeżeli to prawda to powinien przebiegnąć się po schodach i powtórzyć glosno 10 razy ni ch*ja sibir albo siebia Polacy powinni to nagrać i porównać z wykresem glosu z nagrania, tylko ze tego nikt nie zrobi, przeciez nalezy ufac mediom.

oczywiste jest nawet wg dzieci ze

:

1. samolot spadl i nie mogl nikt przezyc

2. teren zostal dokladnie przekopany

3. sledztwo jest miedzynarodowe

4. czarne skrzynki w orginale mozemy sobie powąchac na zdjeciu

5. Rosja robi wszystko w prawidlowy sposob

6. zanim samolot spadl juz bylo wiadomo ze to wina pilotow

i jweszcze 132 inne punkty nawet gadac sie nie chce

"Władimir Safonienko lakiernik z oddalonego 1 minutę drogi od katastrofy serwisu KIA Nokią N82 nagrał film kopalnię uparcie powtarzanych teorii spiskowych.

"Na początku wydawało mi się, że to samolot,który codziennie o tej porze lądował na lotnisku,ale gdy usłyszałem huk uderzenia,wziąłem klucz od bramy i pobiegłem na miejsce.Mam telefon Nokia N82 z kamerą,zacząłem więc nagrywać..

-Czy wiedział Pan że rozbił się samolot z polskim prezydentem?

Nie

-Czemu nie podszedł Pan bliżej?

Bałem się.Wszędzie czuć było zapach benzyny, obawiałem się wybuchu

-CZY SŁYSZAŁ PAN JAKIEŚ STRZAŁY I WIDZIAŁ LUDZI,KTÓRZY KRĘCILI SIĘ WOKÓŁ SAMOLOTU???

NIKOGO TAM NIE BYŁO,PRZECIEŻ MÓWIŁEM,ŻE PRZYBIEGŁEM JAKO JEDEN Z PIERWSZYCH!!!

-Czy był tam oprócz Pana ktoś,kto również filmował?

Nie, tylko jakiś dziadek" (wywiad Maciej Wiśniowski "Nie")

Discomaniacu kluczem może być dziadek....pokombinuj a nie neguj "Nie"

tak to wygląda...tobie zrobił kisiel z mózgu a facet chciał mieć tylko pamiątkę

Pewnie i byl to wypadek bo duzo o tym swiadczy, pewnie i z naszej winy bo teraz wszystko bedzie o tym swiadczyc. Ale to nie usprawiedliwia pewnych niepokojacych rzeczy jakie mialy miejsce i maja w dalszym ciagu. Pewnie to normalne w innych krajach ze po katastrofie kazdy moze deptac po terenie wypadku i jak by byl glodny to zawsze tak z kilo swiezego miesa znajdzie? To absurd wiec pisze w sposob absurdalny

wladz ok. Taki wywiad mozna sobie wetknąc i dobrze o tym wiesz, pod wariograf goscia i po sprawie, tylko znow nikt tego nie zrobi bo nie moze i dobrze bo by sie wtedy wszystko zesrało

jednak nie odpuszczasz i napuszczasz....jaki wpływ na katastrofę mają wydarzenia po fakcie.

nie odpowiedziałeś dlaczego z autora filmu zrobiono zamordowanego dziennikarza?

Nie wiem ile masz lat ale kiedys rosjanie mieli taka propagande ze na syberii na drucie kolczastym ogorki im wyrosly i bylo to w telewizji nawet jakis idiota nagrode za to dostal, a bylo to za stalina teraz jest inaczej inne czasy delikatniej ale zawsze

wladz ja nie wiem nie biore w tym udzialu najmniejszego, nie zajmuje stanowiska, z idioty zrobiono wiekszego idiote chociaz jest lakiernikiem. dzieci lakiernika zdrowe zona takze,, czyli wsio w paradkie i swiadek sie znalazl i autor. I rzeczywiscie na filmie nikogo nie ma i nic sie nie rusza , a na moim płocie zakwitly kiście bananow, poprosze kolege to ci potwierdzi

Skontaktuj się z autorem...znasz nazwisko wiesz gdzie pracuje.

również możesz skontaktować się z dziennikarzem przeprowadzającym wywiad

jeżeli zależy tobie na poznaniu faktów a nie wciskaniu bajeczek

ale dajmy spokój. Ja za autorytatywna przyjmuje wersję oficjalną jaka powstanie i już sie z tym pogodziłem i jak juz pisałem bardzo sie ciesze ze tak to łagodnie wszystko przebiega.

Myslalem ze juz wam przeszlo ale dyskutujecie dalej co mnie zdziwilo bo to nie ma najmniejszego sensu jak i caly ten cyrk

w tej katastrofie zawinił człowiek i chciałbym wiedzieć kto?....wpisy podobne do twoich chcą obarczyć winą Rosjan a z stenogramu wynika co innego.

Zachowanie prawnika i rozdawane na oślep ciosy zwolenników teorii spiskowych układają się w logiczną całość.Celem jest zamglenie rozwodnienie a nie dążenie do faktów potwierdzonych materiałami dowodowymi.

wladz absolutnie nie. wiem ze zawinil czlowiek i zgadzam sie w 1000000% ze to byl wypadek. Malo mi sie podoba akcja ratunkowa i jeszcze mniej reakcja naszego rzadu i sluzb specjalnych.

Pewene sytuacje w zyciu sie wykorzystuje i juz

wladz mam serdecznego przyjaciela rosjanina tyle ze tutaj bo tam inaczej by to wygladalo. Wiec nie obwiniam rosjan , to fajny słowianski naród , Tylko ze zamordyzm i totalitaryzm wywarl na nich pietno. Min takie ze nikt nawet zeby znal prawde jej ci nie powie, no chyba ze za 20 lat na uchodztwie i jak umrze ostatni dziadzia komunista mróz

są tajemnicze samoloty nad polskim niebem, po nich przychodzą gwałtowne burze i deszcz, to pewnie i ktoś się pokusił o diabelską moc sprawczą.....apage satanas!

Wladz > polowa internetu wierzy ze autor tajemniczego filmiku nie zyje (zamordowany) i ma na to dowody.

Druga polowa wierzy ze jest nim LAKIERNIK bo udzielil wywiadu i powiedzial ze to on, wiec tez ma dowody...

Obie strony gowno wiedza a na swoim stoja twardo .. mimo ze jedna noga i po ciemku.

Prawda moze byc zupelnie inna...zadziwiajace jest jednak jak kategorycznie przypinasz pineski "autentyk i prawda" majac takie same mozliwosci dowodowe jak Twoi przeciwnicy...

Bo u rosjan to widzialem wiele rzeczy..wlacznie z filmami w ktorych ludzie sie przyznawali do wszystkiego byle tylko wyjsc calo.

Wiec rzeczywiscie..dopuki nie bedzie sprawdzenia autentycznosci glosu rzekomego lakiernika to wiesz...kazdy z okolicy moze to samo powiedziec przed kamerami.

Przypominam Ci ze niejaki emerytowany polownik z tego rejonu widzial 4 ciala w kabinie pilotow i tez udzielil wywiadu. To automatycznie Twoj mozg jako bujde sklasyfikowal...

Ale lakiernik to juz pewnik tak?

Wiec pókim żyjem jeszcze w wolnym kraju idźmy na piwo i cieszmy się że jeszcze żyjem. Powodów do zmartwień nie maja ci z podstawowym wykształceniem, Ich zaborca łaskawie oszczędzi, a kto myśli niech pomyśli i się napije{potem dyplom spali}

Robert masz racje tylko nikt tego nie zrobi. Zamiast tego dostaniemy właśnie takie buble plus jeszcze te których nie ma. a jak będziemy za dużo pyskować to zawsze pierwsi na miejscu byli polscy Borowcy. Rozumiesz taki asior na koniec rozdania

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.