Skocz do zawartości
IGNORED

winylowce - chcemy dzial PHONO !

Vinyl_pl

Rekomendowane odpowiedzi

Ja jestem przeciwny dzieleniu forum. Każdy z nas ma inne poglądy, a forum jest miejscem ich wymiany. Jak juz podzielimy forum na winyl/Cd, nastepnie lampa/tranzystor/scalak to następnie będzie trzeba go podzielić na B&W/Avence/Padagim/Koda/Tonsil, a następnie na Fabianek/Igod/JozwaMaryn/itd. Jak kazdy będzie mał zakładkę dla siebie bez mozliwości dopisywania się tam innych to skończą się konflikty i forum także.

Pozdrawiam

trebor

oczywiscie ze sultan brunei tak robi,podejmowal u siebie m.in.majkela dzeksona,roling stons ,tine tarner i wielu innych

z naszego podworka np. jeden z pierwszej 50-tki najbogatszych zaprosil eminema dla corci na 18-tkę

Home is where the needle marks try to heal my broken heart...

nieeeeeeeeeeee dzielić - ta polska natura - specjalność zakładu - nic razem wszystko osobno , sto tysięcy partyjek, ludziska opamiętajta się - i to i to muzyka -

nie chce mi sie łazić między zakładkami, dzięki takiej formie jaka jest teraz moim zdaniem to forum żyje

vinylowo cedekowo kasetowo tunerowe pozdrowienia 207

;-))))) jest zakładka "wybrane" gdzie możesz sobie wrzucić stereo, phono i co tam jeszcze chcesz.

mtb - głównie niestety po piaskach mazowieckich, ale wyrywamy się czasem - głównie Izerskie, Beskid Żywiecki, Stołowe, Jura, maratony BM, czasem bB. Przy okazji odwiedzania rodzinki również Roztocze (trudniejsze, niż się wydaje :-) ) A ty?

• Redaktorzy

Dobra dobra, gutten, rżnij tu sobie advocatus diaboli, niektórzy uwierzą, ale ja sam widziałem twoją minę przy słuchaniu gramofonu. I niedługo zapewne zobaczę typa w czarne pelerynie, z bródką, dźwigającego chyłkiem pod płaszczem pudło z napisem, dajmy na to, Nottingham Analogue. I nie będzie to bynajmniej don Pedro...

Zanim zaczniemy dzielić forum na kolejne zakładki, zobaczmy jak do tej pory zdają egzamin podziały. Mamy rozdzielone "stereo" od "muzyki". Czy to zdało egzamin? Niech każdy popatrzy, porówna i wyciągnie wnioski.

"uprawiają i to dużo" - a przy najmniej znacznie więcej niż inni: wstać, podnieść płytę, przeczyścić, położyć, włąćzyć, usiąść, 20min bezruchy, wstać... ;-)))

Myślę, że wszystkie dotychczasowe podziały bardzo dobrze zdały egzamin.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.