Skocz do zawartości
IGNORED

Moderacja forum audiostereo

qb_1

Rekomendowane odpowiedzi

Gość masza1968

(Konto usunięte)
Opublikowano · Ukryte przez Fr@ntz, 3 Listopada 2010 - próba kolejnej kłótni
Ukryte przez Fr@ntz, 3 Listopada 2010 - próba kolejnej kłótni

Ja też mam swoje typy na forumowe "jełopy" robiące zrzutę pieniężną na podniesienie wartości portalu :)

"Czy jesteś jełopem?" wydawałoby się formą najpoprawniejszą pod warunkiem, że pytasz tego jełopa, a nie tę jełopę! ;)

A co do piwa - jakby nie patrzeć, będzie to z pewnośćią piwo DIY. :)

Czyli takie chrzczone pifko-a u Ciebie kiedy będzie)))

ps.Chyba wiesz co?

Proszę odpowiadać na pytania-bo poszczuję psem!!

Ja też mam swoje typy na forumowe "jełopy" robiące zrzutę pieniężną na podniesienie wartości portalu :)

I przy okazji obniżenie wartości swego portfela.....a może i portmonetki....

Gość masza1968

(Konto usunięte)

Ale za taki numer to chyba grono wielebnej moderancji zostanie poszerzone przynajmniej o jedna jełopę;) normalnie chłop zasłużył.

... z ciekawosci, forma "co na to jełopstwo?" jest językowo poprawną, czy nie?

Baaardzo poprawna, to takie uszanowanie nawet powiem - Jełopstwo - Państwo - Kochani

(nie, kochani nie bo kochanego to się w du... ....)

ale koniec śmichów - portal do nabycia za grosze, kogo będziemy omawiać jak Stary wysupła i kupi?

czniać to . . . jak mawia prawdziwy noblista - jadem na ryby

Dziękuje za odpowiedz. Poniewaz wudze szersze zainteresowanie tematem chciałbym sie podzielić (w celu uzyskania oceny) tekstem, za który otzrzymałem początkowego 5-dniowego bana, co pózniej przerodziło się w powyżej omawiane kwestie. Poniżej pozwalam sobie zacytować siebie samego dla oceny forumowiczów. Wpis pochodzi z przeze mnie zalożonego wątku, gdzie odczulem pewne prześladowanie przez jednego z naszych forumowych kolegów, jego trollowanie, więc oto nieedytowany tekst:

"Bob,

Co widać? Nic nie widać poza tym Bob, że masz ewidentne halucynacje i domniemania. Jeżeli coś widzisz, ja tego nie widzę. Co do ostatniego pytania, staram się ustalić po kiego diabła do mnie piszesz zgadując, że może chcesz coś kupić. Jeżeli twoja komunikacja do mnie ma polegać na przepisywaniu moich już będących w różnych zakładkach wpisów, nie mających nic wspólnego z obecnym tematem (co k___a mac jest chyba logicznie zrozumiałe, ponieważ są tam a nie tutaj) twoja obeność jest nieporządana, natrętna i imbecylowata. Jeżeli nie masz nic interesujacego lub zabawnego do napisania w temacie, lub nie masz dla mnie ładnego prezentu w postaci np propozycji postawienia mojego pomnika na głównym rynku w twoim miasteczku, wynocha! "

Pzdr."

W przypadku uznania, mojej niekwestionowanej winy, będę bardziej niz zobowiązany przeprosić kolegę/koleżankę za powyższe.

:-)

Dziki kraj-po święcie zmarłych prezesa site ni ma,idzie zima,portal po AS zaprasza na pifko z wkladkom.

Coś się teraz tutaj zacznie kroić chyba-a nosa,czyli czuja to ja mam.

JÓZWA,JÓZWA-CO TO BĘDZIE ZA WKŁADKA-JAKĄŚ ANKIETE WASZMOŚĆ SZYKUJESZ??

Dziękuje za odpowiedz. Poniewaz wudze szersze zainteresowanie tematem chciałbym sie podzielić (w celu uzyskania oceny) tekstem, za który otzrzymałem początkowego 5-dniowego bana, co pózniej przerodziło się w powyżej omawiane kwestie. Poniżej pozwalam sobie zacytować siebie samego dla oceny forumowiczów. Wpis pochodzi z przeze mnie zalożonego wątku, gdzie odczulem pewne prześladowanie przez jednego z naszych forumowych kolegów, jego trollowanie, więc oto nieedytowany tekst:

"Bob,

Co widać? Nic nie widać poza tym Bob, że masz ewidentne halucynacje i domniemania. Jeżeli coś widzisz, ja tego nie widzę. Co do ostatniego pytania, staram się ustalić po kiego diabła do mnie piszesz zgadując, że może chcesz coś kupić. Jeżeli twoja komunikacja do mnie ma polegać na przepisywaniu moich już będących w różnych zakładkach wpisów, nie mających nic wspólnego z obecnym tematem (co k___a mac jest chyba logicznie zrozumiałe, ponieważ są tam a nie tutaj) twoja obeność jest nieporządana, natrętna i imbecylowata. Jeżeli nie masz nic interesujacego lub zabawnego do napisania w temacie, lub nie masz dla mnie ładnego prezentu w postaci np propozycji postawienia mojego pomnika na głównym rynku w twoim miasteczku, wynocha! "

Pzdr."

W przypadku uznania, mojej niekwestionowanej winy, będę bardziej niz zobowiązany przeprosić kolegę/koleżankę za powyższe.

:-)

O cholera to mi przypomina tekst jakiegoś pijanego mistrza-i wulgaryzmy też są-toż to demokracja na całego....za taki tekst bym powiedział-ŻEGNAM

Czy Administrację/Moderację interesuje w ogóle ten bajzel(*) jaki się wyczynia w zakładce Stereo?

----------------------------------

*

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

rochu - interesuje.

jozwa maryn - wystarczy spojrzec w logi raportow :) Czasem sluszne, czasem nie...

P.S.

rochu - wiesz co tu bylo :)

Ukryta Zawartość

Primodium. Medium. Finis.

Opublikowano · Ukryte przez jozwa maryn, 3 Listopada 2010 - osobiste
Ukryte przez jozwa maryn, 3 Listopada 2010 - osobiste

rochu wierz mi - jakikolwiek dowod (fizyczny, namacalny, a nie z cyklu "bo ja wiem, bo mi sie wydaje") ze Archaniol i inni z Twoich "ulubiencow" to klony XYZPawla i osobiscie te nicki zbanuje.

Hehehehehe, świetny żart, rochu i dowód, no nie mogę i tarzam się ze śmiechu, hehehehe.

hi, hi ;)

[Yamnick] dzis w formie :) az strach jak zatrudnia bernardyna :D

[Yamnick]??? mam pisac w tych klamrach???

„Tak samo jak ludzie, Funky, bez żadnej różnicy” | VITUPERATIO STULTORUM LAUS EST

Popatrz tu

Ukryta Zawartość

Ostatni post z 15.01 ?

Ukryta Zawartość

[Yamnick]??? mam pisac w tych klamrach???

foxbat, zapoznaj sie z tym :)

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Zgodnie z ustaleniami zaznaczam gdzie dosiegly nozyczki... Wiec nawiasy sobie odpusc

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Primodium. Medium. Finis.

Sobolewski, bońdz Pan tak uprzejmy i wez Pan numerek i stań Pan grzecznie w ogonku i zaczekaj Pan cierpliwie na swojom kolejkie! Ja stoje po swojom polendwice i mienso już tydzień!! A w ogole przed Panem som jeszcze 4 osoby! Jest Pan szmatom?

• Redaktorzy

"Pytanie do moderatora jozwa maryn: Jaki punkt regulamninu naruszyłem?"

Odpowiem poza kolejką: prawdopodobnie rzucanie nieuzasadnionych oskarżeń na forum. To jest naruszenie regulaminu.

"prawdopodobnie" oraz "paragraf 22" wyjaśniają temat wyczerpująco

dla pozostałych oczekujących również

jeszcze ktoś czeka?

Opublikowano · Ukryte przez Yamnick, 4 Listopada 2010 - CHAMSTWO DO N-TEJ POTEGI !!!
Ukryte przez Yamnick, 4 Listopada 2010 - CHAMSTWO DO N-TEJ POTEGI !!!

patrzcie za co dostalem ostzrezenie, nie musze pisac od kogo: "zeby od razu piesek, to bardziej pokryta szczecina parówa niz pies...pies tylko z definicji, parówa z powolania...."

Regulamin, ust. II, punkt 5, podpunkt "a" i "b".

Home is where the needle marks try to heal my broken heart...

Idzie nowe :))

Kolega Frantz chyba ostatnio pobierał nauki na kobiecym forum "szydełkowanie i robótki ręczne" (moja żona mówiła mi, że tam jest kultura wzorcowa ;)

Otóż dostałem bana 3-dniowego za "ATAK na forumowicza"... (dzięki rochu za "obywatelską" interwencję :)

Zachodzę w głowę, jak atak ?!? Pytam tego forumowicza, on też nie wie...

Moderacja pomogła: "za testy na inteligencje"...

Otóż napisałem forumowiczowi, że "lepiej, żeby nie przechodził testu na inteligencję, bo się zmartwi".

Brawo !!! AS chce wprowadzić najwyższe standardy w dziedzinie kultury, i tylko przyklasnąć !

Tylko dlaczego "przy okazji" zginęło pełno moich postów, zupełnie niewinnych...

Ale jedno mnie nurtuje... Czy nie jest to przypadkiem szykana wobec forumowicza, który ma niemiłe Frantzowi poglądy, który nawet stoliki słyszy ?

Dlaczego nie dostają bana takie nicki jak: gagacek czy electro ? W ich postach aż ocieka od chamstwa... Wielokrotnie zgłaszałem te posty do moderacji. I NIC. Znikały moje posty interwencyjne, a chamstwo nie...

Mam nadzieję, że to idzie jednak nowe...

Opublikowano · Ukryte przez Yamnick, 4 Listopada 2010 - pyskowki
Ukryte przez Yamnick, 4 Listopada 2010 - pyskowki

Archanioł - gagacka Fr@ntz też zbanował - czujesz satysfakcję?

Archanioł - gagacka Fr@ntz też zbanował - czujesz satysfakcję?

dziką :) a electro ?

aha, pewno obraził jakiegoś złotouchego, albo kogoś z biznesu. Jak mnie obrażał to był pod ochroną.

A Ty też jesteś pod ochroną, nie dostałeś bana za "tępego coś tam". Niby do XYZPawła ale pod moim postem... więc raczej siedź cicho i ciesz się z ochrony ;)

dziką :) a electro ?

aha, pewno obraził jakiegoś złotouchego, albo kogoś z biznesu. Jak mnie obrażał to był pod ochroną.

A Ty też jesteś pod ochroną, nie dostałeś bana za "tępego coś tam". Niby do XYZPawła ale pod moim postem... więc raczej siedź cicho i ciesz się z ochrony ;)

żadne "niby" tylko stricte - Ciebie myślenie chyba boli?

żadne "niby" tylko stricte - Ciebie myślenie chyba boli?

uważasz, że jestem XYZPawłem, więc skierowałeś to do mnie

wciąż masz problem ze znalezieniem miejsca na ziemi - jasnowidze mają inna domenę

Gość rochu

(Konto usunięte)

Jakiś czas temu Józwa Maryn lub Fr@ntz (wybaczcie - nie pomnę teraz kto) napisał do trójwymiarowego, że ten ostatni jest tutaj niejako "na kredyt".

To ja się zapytam - czy już nie czas wreszcie postawić ten kredyt w stan wymagalności i oddać sprawę do egzekucji?

Opublikowano · Ukryte przez Yamnick, 4 Listopada 2010 - pyskowka
Ukryte przez Yamnick, 4 Listopada 2010 - pyskowka

Idzie nowe :))

Kolega Frantz chyba ostatnio pobierał nauki na kobiecym forum "szydełkowanie i robótki ręczne" (moja żona mówiła mi, że tam jest kultura wzorcowa ;)

Otóż dostałem bana 3-dniowego za "ATAK na forumowicza"... (dzięki rochu za "obywatelską" interwencję :)

Zachodzę w głowę, jak atak ?!? Pytam tego forumowicza, on też nie wie...

Moderacja pomogła: "za testy na inteligencje"...

Otóż napisałem forumowiczowi, że "lepiej, żeby nie przechodził testu na inteligencję, bo się zmartwi".

Brawo !!! AS chce wprowadzić najwyższe standardy w dziedzinie kultury, i tylko przyklasnąć !

Tylko dlaczego "przy okazji" zginęło pełno moich postów, zupełnie niewinnych...

Ale jedno mnie nurtuje... Czy nie jest to przypadkiem szykana wobec forumowicza, który ma niemiłe Frantzowi poglądy, który nawet stoliki słyszy ?

Dlaczego nie dostają bana takie nicki jak: gagacek czy electro ? W ich postach aż ocieka od chamstwa... Wielokrotnie zgłaszałem te posty do moderacji. I NIC. Znikały moje posty interwencyjne, a chamstwo nie...

Mam nadzieję, że to idzie jednak nowe...

Archaniołek, ty musisz najwyraźniej zainicjować jakąś rewolucję październikową bis. Cara - szefa spółki SITE zdetronizować, dwór carski - zarząd tejże spółki zlikwidować, no i białogwardzistów - moderację naszą jaśnie oświeconą rozpędzić. Stanowiska miłośnikami testów ABX obsadzić. Do dzieła!

Opublikowano · Ukryte przez Yamnick, 4 Listopada 2010 - pyskowka
Ukryte przez Yamnick, 4 Listopada 2010 - pyskowka

Jakiś czas temu Józwa Maryn lub Fr@ntz (wybaczcie - nie pomnę teraz kto) napisał do trójwymiarowego, że ten ostatni jest tutaj niejako "na kredyt".

To ja się zapytam - czy już nie czas wreszcie postawić ten kredyt w stan wymagalności i oddać sprawę do egzekucji?

O, a ten powinien dostać bana za trolling: nigdy nie pisze na temat.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.