Skocz do zawartości
IGNORED

Moderacja forum audiostereo

qb_1

Rekomendowane odpowiedzi

jak sie obraza miszcza od ilosci skasowanych i wywalonych na bocznice przez moderacje watków to to nie jest obrażanie tylko obywatelski obowiązek

Szanuj zdrowie należycie, bo jak umrzesz, stracisz życie

jak sie obraza miszcza od ilosci skasowanych i wywalonych na bocznice przez moderacje watków to to nie jest obrażanie tylko obywatelski obowiązek

to spełnij swój obywatelski obowiązek nie krępuj się.

A coś ty taki dociekliwy.

Nie wiesz że za ciekawość ucinają aniołkom ogonki?

Fajnie być podopiecznym moderacji ? Ja bym się ze wstydu spalił. No, ale do tego trzeba mieć honor.

Yamnick, nie trzeba więcej dowodów na Twoją stronniczość, ja za wyimaginowaną obrazę rocha dostałem 5 dniowego bana, a rochu i gagacek za konkretne wyzwiska nie dostali NIC :))

Dlaczego na tym forum są podwójne standardy ? Jaki punkt regulaminu to reguluje ?

Gość rochu

(Konto usunięte)

Fajnie być podopiecznym moderacji ? Ja bym się ze wstydu spalił. No, ale do tego trzeba mieć honor.

Yamnick, nie trzeba więcej dowodów na Twoją stronniczość, ja za wyimaginowaną obrazę rocha dostałem 5 dniowego bana, a rochu i gagacek za konkretne wyzwiska nie dostali NIC :))

Dlaczego na tym forum są podwójne standardy ? Jaki punkt regulaminu to reguluje ?

Kiedyś ktoś z moderatorów napisał, że jesteś tutaj niejako na kredyt.

Pamiętaj o tym pawełku.

Aha.

Nie śmieć mi więcej na PW.

Kiedyś ktoś z moderatorów napisał, że jesteś tutaj niejako na kredyt.

Pamiętaj o tym pawełku.

jako maskotka moderacji na pewno śledzisz pilnie co piszą moderatorzy, ja nie.

Jeśli chcesz mnie poderwać pisząc do mnie pieszczotliwie, to sobie daruj, nie gustuję w facetach, a gdybym gustował, to byłbyś ostatni...

Gość rochu

(Konto usunięte)

Jeśli chcesz mnie poderwać pisząc do mnie pieszczotliwie, to sobie daruj, nie gustuję w facetach, a gdybym gustował, to byłbyś ostatni...

Wybacz ale nie gustuję w hermafrodytach.

Anioły całkowicie mnie nie interesują.

Widać źle odczytałeś (odczytałaś?) moje zachowanie albo twoje potrzeby silniejsze od ciebie.

A co do maskotki.

To właśnie ty chyba jesteś pieszczochem moderacji.

Na każdym innym forum doznałbyś anihilacji po tygodniu.

Widać to ty masz chody.

Pewnie Józwa ma do ciebie słabość. W końcu nietoperze też mają skrzydełka, jak aniołki ; )

Wybacz ale nie gustuję w hermafrodytach.

Anioły całkowicie mnie nie interesują.

Widać źle odczytałeś (odczytałaś?) moje zachowanie albo twoje potrzeby silniejsze od ciebie.

A co do maskotki.

To właśnie ty chyba jesteś pieszczochem moderacji.

Na każdym innym forum doznałbyś anihilacji po tygodniu.

Widać to ty masz chody.

Pewnie Józwa ma do ciebie słabość. W końcu nietoperze też mają skrzydełka, jak aniołki ; )

w takim razie podrywałeś mnie dla sportu ? Pisanie do kogoś zdrobniając nie jest normalne... Już pomijam, że Paweł to nie jest moje imię... ale nie wymagam od ciebie za dużo.

pieszczochu nie wypieraj się tak, fakty są nieubłagane...

Gość rochu

(Konto usunięte)

pieszczochu nie wypieraj się tak, fakty są nieubłagane...

Fakty są takie, że na żadnym szanującym się forum nie dano by szansy pożyć takiemu osobnikowi jak ty.

Ktoś z moderacji ma do ciebie słabość.

Fakty są takie, że na żadnym szanującym się forum nie dano by szansy pożyć takiemu osobnikowi jak ty.

Ktoś z moderacji ma do ciebie słabość.

pieszczochu, ty masz carte blanche na obrażanie innych, razem z gagackiem, dlatego rozmowa z tobą jest nierównorzędna, szkoda klawiatury.

Dlaczego was traktują łagodnie można się tylko domyślać...

Yamnick, a Ty masz jakiś honor w ogóle ? I poczucie przyzwoitości ?

Dzisiaj rochu obraził niedwuznacznie forumowicza i wciąż pisze :))

Post zniknął, ale on nie...

Ja za coś takiego miałbym z tydzień urlopu :)

Moderatorzy, mam pytanie, co trzeba zrobić, żeby mieć takie fory ?

Już wiem :) Trzeba słyszeć sygnatury dźwiękowe twardych dysków :)

Yamnick... gdzie jesteś ?!?

Ze wstydu schowałeś się gdzieś do dziury ?

Jak to jest, że gagacek, rochu, discomaniac mogą obrażać wszystkich, co najwyżej narażając się na zniknięcie posta, ale bez bana...

A ja nie mogę nawet odciąć się rochowi, kulturalnie !!! bez bana...

Potrafisz to wytłumaczyć ? Czy Ci mowę odjęło ?

Yamnick... gdzie jesteś ?!?

Ze wstydu schowałeś się gdzieś do dziury ?

Jak to jest, że gagacek, rochu, discomaniac mogą obrażać wszystkich, co najwyżej narażając się na zniknięcie posta, ale bez bana...

A ja nie mogę nawet odciąć się rochowi, kulturalnie !!! bez bana...

Potrafisz to wytłumaczyć ? Czy Ci mowę odjęło ?

Archaniol - przepraszam, ale... Nie podejmuje sie dyskutowac z Toba. Nie mam doswiadczenia w prowadzeniu dyskusji na proponowanym przez Ciebie poziomie. Oddaje pola ...

Primodium. Medium. Finis.

[Yamnick] ty najpierw zadziałaj a potem dyskutuj.zdaje sie ze Anioł sformuował jasne wnioski nie wymagajace komentarza.Chiba ze nie dla kazdego.

[Yamnick] ty najpierw zadziałaj a potem dyskutuj.zdaje sie ze Anioł sformuował jasne wnioski nie wymagajace komentarza.Chiba ze nie dla kazdego....To wtedy pytaj.

Archaniol - przepraszam, ale... Nie podejmuje sie dyskutowac z Toba. Nie mam doswiadczenia w prowadzeniu dyskusji na proponowanym przez Ciebie poziomie. Oddaje pola ...

Czyżbyś chciał mnie obrazić ? Hmmm... o jakim poziomie dyskusji mówisz ?

ja poruszam się w sferze konkretów, spróbuję jeszcze prościej, ale to Cię ośmieszy jeszcze bardziej... :

1. dajesz mi bana, za rzekome obrazy rocha: nie potrafisz ich pokazać, ani przytoczyć.

2. Święta trójca: gagacek, rochu, discomaniac obrażają kogo popadnie, w tym mnie. Czasami ich posty znikają, czasami nie. Oni piszą dalej...

3. Pytam: dlaczego ich obowiązują jakieś inne standardy ?!? Dlaczego mnie obowiązują standardy Koła Gospodyń Wiejskich i Kółka Różańcowego a ich dresiarskiego forum 20 letnich BMW ?

Czy jest ktoś kto tego nie rozumie ?!? (oprócz Ciebie i Świętej trójcy, rzecz jasna)

Dlaczego mnie obowiązują standardy Koła Gospodyń Wiejskich i Kółka Różańcowego a ich dresiarskiego forum 20 letnich BMW ?

moze to chodzi o to czy sie ma kuci..ke czy cojones ?

Szanuj zdrowie należycie, bo jak umrzesz, stracisz życie

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.