Skocz do zawartości
IGNORED

Moderacja forum audiostereo

qb_1

Rekomendowane odpowiedzi

• Użytkownicy+

Chyba wiem.

Yamnick został wyprowadzony na spacer, Józwa uwiesił się w jaskini z nietoperzami, Fr@ntz pije wódkę z Lindą a mbl czuwa w ukryciu.

Teraz już zaśniesz?

:) Lepiej bym tego nie ujął. Filut, pewnie też dałbyś się wyprowadzić ... gdyby była sexy ;)

mulsie drogi, w nawiązaniu do Twojego usuniętego (bo i niezbyt grzecznego) wpisu - to kolega palton ostatnio moderuje i to dużo. Osobiście jestem mu za to bardzo wdzięczny - sam miałem tyle pracy że na forum nie zaglądałem przez tydzień - właśnie zajrzałem na chwilę ale padam ze zmęczenia. W przyszłym tygodniu będę miał więcej czasu, nie wyjeżdżam.

Before you criticize someone, you should walk a mile in their shoes. That way, when you criticize them, you're a mile way and you have their shoes

a zeby było jasniej to nie mam pretensji do usunietego mojego wpisu bo zawsze mogie go sobie napisac jeszce raz ,ale do tego ktorego usunał paltonik.a był to jego wlasny.

Teza o wyręczaniu się kimkolwiek jest bardzo sprytna i nawet zabawna. A może i trochę pouczająca. Natomiast tłumaczenie własnego chamstwa czyimś chamstwem jest... dziecinne.

Before you criticize someone, you should walk a mile in their shoes. That way, when you criticize them, you're a mile way and you have their shoes

zabawne ale mi to sprzyja.w moim wieku.

Napisano wczoraj, 12:36

Znam parę jednostek, które też wyglądają jak ...zlikwidowane.

Użytkownik palton edytował ten post wczoraj, 19:25

Powód edycji: Analfabetyzm

generalnie ubezpiecz go, albo mu kup kask jakis bo zrobiem z niego barani łeb w ciescie.Jesli kcesz zeby cie dalej wyreczał.

Uczono mnie że dostojny wiek bardziej upoważnia do pozycji mędrca niż zawadiaki.

Za moich czasów korepetycje nie były tak popularne. Uczniowie nadrabiali to wrażliwością, pracowitością i otwartością umysłu, a po czasie stawali się mistrzami jeśli naprawdę tego chcieli. Przyznam, że wciąż uważam to za skuteczną metodę, nawet jeśli trochę przestarzałą.

Każdy z nas jest czegoś pozbawiony. I jednocześnie ma to coś. Kwestia interpretacji. Osobiście jestem dobrej myśli i uważam że i inni się o tym przekonają.

Gość skynyrd

(Konto usunięte)

Za moich czasów korepetycje nie były tak popularne. Uczniowie nadrabiali to wrażliwością, pracowitością i otwartością umysłu, a po czasie stawali się mistrzami jeśli naprawdę tego chcieli. Przyznam, że wciąż uważam to za skuteczną metodę, nawet jeśli trochę przestarzałą.

Ty i tak byłeś prymusem?

Ty i tak byłeś prymusem?

Nie byłem prymusem, do nauki podchodziłem wybiórczo. Przedmioty które lubiłem - z nich zawsze miałem wysokie oceny. Były też takie których nie lubiłem i tam oceny były gdzieś pomiędzy.

Ależ się nie obrażam. Natomiast wolałbym żebyś w tym wątku poruszał tematy związane z moderacją.

tyle ze oni musieli miec to.... cós.Paltonik wymaga opieki.

bo jest tego cós.. pozbawiony.

Typowy styl Mulsa...

W nowym otwarciu moderacja miała zająć się także poprawną polszczyzną i bardzo dobrze, że się tak dzieje. Byle konsekwentnie.

Robert, to bodajże pierwszy moderator, który to robi. Oby tak dalej.

Powrót po dłuższej przerwie...

• Użytkownicy+

Typowy styl Mulsa...

W nowym otwarciu moderacja miała zająć się także poprawną polszczyzną i bardzo dobrze, że się tak dzieje. Byle konsekwentnie.

Robert, to bodajże pierwszy moderator, który to robi. Oby tak dalej.

Są duże sprzeciwy ... na całe szczęście nieuprawnione.

a kto ma prawo do sprzeciwu uprawnionego (nie mylić usprawiedliwionego)

czniać to . . . jak mawia prawdziwy noblista - jadem na ryby

komuś moderacja z zabawą się pomyliła...palton muls niegramatycznie ośmieszył Ciebie i gramatyka formą odwetu?

dlaczego usunąłeś wpis o teście na inteligencję i przedszkolu?

w regulaminie już są zmiany o przejęciu forum przez dulszczyznę?

Opublikowano · Ukryte przez Yamnick, 24 Stycznia 2011 - chamstwo
Ukryte przez Yamnick, 24 Stycznia 2011 - chamstwo

paltonik bedzie teraz gibał sie.krecił tyłeczkiem a nawet powiewał majteczkami zeby jakos wyjśc z jajami z przodu.Tyle ze nadal nie ma tego...cós.I zaokraglone brzuszki w B nie maja tu nic do rzeczy.

Opublikowano · Ukryte przez Yamnick, 24 Stycznia 2011 - chamstwo
Ukryte przez Yamnick, 24 Stycznia 2011 - chamstwo

paltonik bedzie teraz gibał sie.krecił tyłeczkiem a nawet powiewał majteczkami zeby jakos wyjśc z jajami z przodu.Tyle ze nadal nie ma tego...cós.I zaokraglone brzuszki w B nie maja tu nic do rzeczy.

muls a co to jest to"cóś"mógłbyś precyzyjniej określić?Może bym se przyswoił wystartował na moda?Ależ bym był modem...sprawiedliwym i szybkim...nieustępliwym i nieustraszonym...tylko to "CÓŚ"powiedz pleasssssssss.

muls a co to jest to"cóś"mógłbyś precyzyjniej określić?Może bym se przyswoił wystartował na moda?Ależ bym był modem...sprawiedliwym i szybkim...nieustępliwym i nieustraszonym...tylko to "CÓŚ"powiedz pleasssssssss.

kto usunął wpis o dupeczce paltona

nie zebym był ciekaw ale był na temat i nie był obrazliwy

juz nawet w watku o moderacji nie wolno pisac o moderacji ?

Szanuj zdrowie należycie, bo jak umrzesz, stracisz życie

kto usunął wpis o dupeczce paltona

nie zebym był ciekaw ale był na temat i nie był obrazliwy

juz nawet w watku o moderacji nie wolno pisac o moderacji ?

Może istnieje moderacja moderacji?

• Użytkownicy+

a kto ma prawo do sprzeciwu uprawnionego (nie mylić usprawiedliwionego)

Każdy zarejestrowany forumowicz, ma takie prawo. Można zgłaszać do moderacji sprzeciw, który zostanie rozpatrzony (zazwyczaj po konsultacji z innymi moderatorami).

W nawiązaniu do wpisu Romka:

Punkt 12. Netykiety:

Dbaj o poprawną polszczyznę w swojej wypowiedzi; nie pisz całego tekstu dużymi literami - w internecie jest to postrzegane jako krzyk, a chyba nie chcesz być odebrany jako krzykacz, prawda?

Punkt 18. Netykiety:

Sprawdź błędy, treść oraz zastanów się przed dodaniem nowego wpisu - będziesz mógł go edytować jedynie przez 15 minut. Twój wpis świadczy o Tobie.

Każdy zarejestrowany forumowicz, ma takie prawo. Można zgłaszać do moderacji sprzeciw, który zostanie rozpatrzony (zazwyczaj po konsultacji z innymi moderatorami).

W nawiązaniu do wpisu Romka:

Punkt 12. Netykiety:

Dbaj o poprawną polszczyznę w swojej wypowiedzi; nie pisz całego tekstu dużymi literami - w internecie jest to postrzegane jako krzyk, a chyba nie chcesz być odebrany jako krzykacz, prawda?

Punkt 18. Netykiety:

Sprawdź błędy, treść oraz zastanów się przed dodaniem nowego wpisu - będziesz mógł go edytować jedynie przez 15 minut. Twój wpis świadczy o Tobie.

ale numer...hahahaha a jest punkt o wyprowadzaniu pudla?

palton to są życzeniowe sugestie naruszające swobodę wypowiedzi na ogólnie dostępnym forum.Konstytucja jest ponad regulaminem.

• Użytkownicy+

Punkt 10 i 11 Netykiety:

Swoim prywatnym animozjom dawaj wyraz wyłącznie w listach prywatnych, e-mailem lub w inny niepubliczny sposób. Nie ma nic bardziej denerwującego i żenującego niż oglądanie grona publicznie wyzywających się osób. Takie wpisy będą usuwane.

Użytkownikom namiętnie uprawiającym tzw. Trolling (zobacz co to jest Trolling) może zostać całkowicie zablokowane konto a także każde kolejne (klon).

Regulamin forum,

Punkt 3.a:

Redakcja i Moderatorzy podejmą starania mające na celu redagowanie, skracanie bądź usuwanie wszelkich postów sprzecznych z Regulaminem, zasadami Netykiety, obowiązującymi przepisami prawa oraz zasadami współżycia społecznego, najszybciej jak to jest możliwe.

Punkt 5. a, b:

Niedozwolone jest podejmowanie za pośrednictwem Forum działań sprzecznych z zasadami współżycia społecznego. W szczególności zabronione jest:

zachowanie sprzeczne z zasadami Netykiety, w tym formułowanie wypowiedzi stanowiących przejaw braku szacunku wobec innych Użytkowników Forum bądź też zachowania powszechnie uznawane za sprzeczne z zasadami kultury osobistej,

rozpowszechnianie za pośrednictwem Forum treści obraźliwych, obscenicznych lub naruszających powszechnie uznawane zasady etyczne.

Dla mnie, temat jest zamknięty.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.