Skocz do zawartości
IGNORED

Denon DVD-5000 DVD-Player

nissio100

Rekomendowane odpowiedzi

nissio100 dcd 1550 i c540 to nie ta liga. Myślę, że do odsłuchów porównawczych możesz starać się o sporo droższe klocki. Posiadałem dcd 1450 a dcd 1550 słyszałem jak gra co do c540 to go nie słuchałem ale miałem przez parę miesięcy c541i i możesz mi wierzyć, że dvd 5000 kładzie je na łopatki w pierwszej rundzie. ;)

jak je polozy na lopatki to super znajda nowy dom a ja bede mial pare funtow na nowe zabawki.co do porownan na wyzszym poziomie to spoko kilka klockow sie znajdzie.jakie napisze pozniej.

wiec czekamy na porownania,

ja za kilka dni porownam denon dvd2xxx z odtwarzaczem cd z podobnej polki cenowej - napisze jaki bedzie wynik

chwilowy brak działalności w audio.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.