Jump to content
IGNORED

Yamaha RX-V630

darkojad

Recommended Posts

Przy pomocy kolegi "viatraco" (chyle czola za pomoc i cierpliwosc:)) zaczalem przygode z kd i zaczyna mim sie to coraz bardziej podobac:). Poczatek byl troche taki zwariowany, nie chcialem sie pozbywac mojej Yamahy AX-596 (lubie jej dzwiek i juz) wiec za symboliczna kwote dokupilem do niej procesor Yamaha DSP E-492 i Samsunga BD1400. Jest fajnie ale apetyt jak to mowia rosnie w miare jedzenia. Naczytawszy sie dobrych opini o RX-V630, ze radzi sobie doskonale rowniez w stereo zapolowalem na eBay na ten model i udalo sie kupic w dobrej cenie( w przeliczeniu na pln okolo 200 zl)troche nie fajnie, ze srebrna ale pal to licho bo ponoc kolor nie gra, chociaz u niektorych zarazonych audiosyfilizmem to mozliwe:) O kupnie zadecydowala wieksza roznorodnosc wejsc (coaxial, optyk) czego w E-492 nie uswiadczy no i jak juz zaznaczalem dobry wynik w stereo. Jako tyl beda graly Gale G20 bardzo zacne kolumienki, podlaczylem je ostsnio na probe jako przod i sie mile zdziwilem. Centralny i srodkowy tylny to nastepny krok ale uczulony przez viatraco bede szukal na srodek tannoya ( ewntualnie Jamo 200) bo na przodzie docelowo mam Tannoy 3. Suba na razie odpuszczam bo tv mi "zje" fundusze a nie chce nic na sile tylko jakis w miare porzadny i jak by ktos mial chwile czasu i cierpliwosc to moze by cos polecil np z sub Yamahy? Mam rowniez ogromna prosbe do posiadaczy Yamahy RX-V630; potrzebowal bym instrukcji w polskim jezyku, niby z angielskim sobie radze ale ilosc zagadnien i fachowego slownictwa troche mnie deprymuje kiedy przegladam angielska instukcje a jak zaznaczylem jestem poczatkujacym kino maniakiem:) ze wskazaniem przede wszystkim na koncerty DVD ktorych tu dostatek za ceny tak smieszne, ze grzechem byloby nie kupic, srednio za jednego funta:)Serdelecznie pozdrawiam wszystkich forumowiczow kd i czekam na odzew i jezeli to mozliwe instrukcje ( skan albo linka do takowej, maila podam na priva)

Hidden Content

Give reaction or reply to this topic to see the hidden content.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

wykrzyknik.png

AdBlock blocking software detected!

Our website lives up to the displayed advertisements.
The ads are thematically related to the site and are not bothersome.

Please disable the AdBlock extension or blocking software while using the site.

Registered users can disable this message.