Skocz do zawartości
IGNORED

Amplituner + CD w cenie do 1500zł

teel

Rekomendowane odpowiedzi

Czołem,

Przyszła pora na wymianę sprzętu grającego (Yamaha RX-550, Yamaha CDX-660), kolumny planuję zostawić (Magnat Quantum 603).

Gdyby chodziło tylko o mnie to zainwestowałbym pewnie we wzmacniacz NAD + jakieś CD, albo starą Yamaszkę z początku lat 80'tych. Ale chodzi o żonę, czyli nie ma tak łatwo, musi być pilot, radio (względnie tuner do zestawu, ale tu z kasą będzie ciężko) i ładnie (nowocześnie) wyglądać.

Pomocy! Raczej poszukuję czegoś używanego. Co możecie polecić co będzie grało lepiej od mojej obecnej Yamahy?

Pozdrawiam

Tomek

https://www.audiostereo.pl/topic/64153-amplituner-cd-w-cenie-do-1500z%C5%82/

Z tymi kolumnami to polecam Magnat MC 2 lub Magnat VR 1 , choć cena musiała by przekroczć budrżet ale nieznacznie. Zato byłoby wszystko czego potrzebujesz, nowoczesnie, prostota urzytkowania i przedewszystkim Dzwięk który powali Twoje Yamahy i Was Oboje.

Nie to dobre co jest dobre, tylko co się komu podoba.

Z całym szacunkiem, ale sprzęt który wymieniłeś przewyższa budżet ok 5-krotnie :D Za to rzeczywiście jest przepiękny i sądząc po cenie z pewnością prezentuje podobną klasę brzmienia.

>Z całym szacunkiem, ale sprzęt który wymieniłeś przewyższa budżet ok 5-krotnie

Błąd, nie zauważyłem że jest to (VC1) zintegrowany amplituner z DVD, wówczas jest to rzeczywiście niewiele więcej niż przewiduje mój budżet.

Zdrówka

Tomek

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.