Skocz do zawartości
IGNORED

Qed Qunex 2 - domowa robota !!!

maszmol

Rekomendowane odpowiedzi

Koledzy zakupiłem na Ebay przewód Qed Qunex 2 nie konfekcjonowany ze szpuli,do tego dokupiłem komplet wtyków.Przewód posiada od wewnątrz :dwa przewody biały i czerwony otulone są taśmą aluminiową na której jest oplot miedziany jako ekran a na tym wszystkim koszulka z nadrukiem.To po chłopsku krótki opis budowy.A teraz do rzeczy-jak to wszystko do kupy zebrać i tu proszę Was o pomoc!Co z czym połączyć a czego nie?!

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )
https://www.audiostereo.pl/topic/64642-qed-qunex-2-domowa-robota/

oplotu aluminiowego nie łączysz. ekran miedziany łączysz do przewodow bialych tylko z jednej strony (od strony zrodla) i oczywiscie dwa biale łączysz ze soba po obu stronach (plus z jednej jeszcze oplot miedziany do nich) i to jest minus oraz dwa czerwone ze soba po obu stronach i to jest plus.

mam nadzieje ze tez po chlopsku i zrozumiale:)

myślę iż jasno opisane:od wzmaka bolec-czerwony,masa-biały,oplot wolny,natomiast od cd bolec-czerwony,masa to biały + oplot.kierunek naznaczony strzałką w kierunku wzmaka.NO I TAK TO MA BYĆ - TAK ?!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.