Skocz do zawartości
IGNORED

Melodyjna elektronika - nowa do 10KPLN lub używana do 6kPLN. Poradzicie?

Undziak

Rekomendowane odpowiedzi

Jak melodyjnie i muzykalnie, ale nie SA Jazz to może posłuchaj jeszcze Jolida 1501 RC. To wprawdzie nie ta półka co Jazz, ale gra całkiem przyjemnie. Zdaje się że używaną można kupić za jakieś 2 tys zł

No moim zdaniem, jeśli masz te kolumny - jak w opisie - to raczej muzykalnie nie będzie. Chyba, że ja akurat Esy słuchałem na niemuzykalnym sprzęcie, który jednak z Eposami gra dość ładnie. Akurat we Wrocławiu jest nawet producent dość muzykalnych wzmacniaczy m.in. lampowych (ew. info na priw).

Dziękuję wszystkim za wpisy i sugestie. Nabyłem ostatecznie Creek Destiny. Moje obecne kolumny są tymczasowo i ewidentnie są słabym punktem. Tak więc za jakiś czas pomyślę o głośnikach i jak dla mnie będzie spokój na parę lat. Wiem, że zawsze może być lepiej, ale jak dla mnie szkoda kasy. Będę kupował płyty CD.

Pozdrawiam

Andrzej

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.