Skocz do zawartości
IGNORED

GLD - kable głośnikowe

owidiusz9

Rekomendowane odpowiedzi

Witam. Nie wiem czy ktoś to zauważył ale powstała strona interentowa firmy GLD. Oprócz kolumn sprzedają oni również kable. A teraz jest 50% zniżki na taśmy. I dlategego chciałbym się dowiedzieć czy ktoś miał już okazję zetknąc się z przewodami marki GLD. No i jak wypadły w teście odsłuchowym. Będę wdzięczny za informacje. Pozdrawiam.

https://www.audiostereo.pl/topic/6546-gld-kable-g%C5%82o%C5%9Bnikowe/

Ciekawe rzeczy się na świecie dzieją ... możesz dac link do strony ?

"Don't trust opinion on forums.... every time I bought something based on online opinion and without listening in advance, it ended up being a big disappointment."

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

"Don't trust opinion on forums.... every time I bought something based on online opinion and without listening in advance, it ended up being a big disappointment."

Dzień Dobry

Wszystkich zainteresowanych kolumnami i kablami firmy GLD zapraszam na odsłuch do sklepu AUDIOPUNKT w Warszawie na ul. S. Batorego 35 w godz. 12:00 - 19:00 lub tel 825-30-90

zapraszam

Witam co do wypożyczenia to faktycznie dwa, trzy dni powinny wystarczyć bo kabelki naprawdę sie róznią i to odrazu wpada w ucho a na dodatek RATY ( LUKAS ) również wchodza w grę

ZAPRASZAM SERDECZNIE

a ja wciąż nie wiem. ktokolwiek widział, ktokolwiek wie...

i raczej w moim przypadku wypozyczenie w grę nie wchodzi, bo nie jestem z W-wy

dlatego wciąż czekam na Wasze subiektywne opinie

• 2 tygodnie później...

no to już wiem. kupiłem typ niki, pomimo, że wcześniej nie słuchałem. zaufałem konstruktorowi kolumn i się opłaciło. o kablach napisałem w dziale "opinie". jedno co moge dodać to to, ze polecam te przewody. nadal jednak chętnie wysłucham głosów osób, które miały z nimi styczność. nadal zastanawiam się nad zakupem interkonektu.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.