Skocz do zawartości
IGNORED

co do JMLab PS 5.1?

enzo

Rekomendowane odpowiedzi

zil>

Ja ogladalem bebechy audiolabow.

Wzmak 8000S i 60iRV to jeden pies poza 6ma kondensatorami i 1 wzm. operacyjnym.

Podobnie jest w przypadku CD - glownym krokiem jest wymiana opampow. W audiolabie byly AFAIR philipsy NE5534. Z opa627+134 ma prawo byc znacznie lepiej :)

TAG publikowal liste zmian na swoim www, teraz nie potrafie odnalezc, jednak podawali nawet gdzie co na co zmienili. Wlasnoreczny upgrade to pikus.

Moge cie zapewnic ze moj zmodyfikowany 8000S gra conajmniej rownie dobrze co 60iRV, a tak na prawde to nawet lepiej.

Do Mkar100

Takie zestawienie jest idealne dla Ciebie i pozostaje się cieszyć.

Dobrze ze jesteś zadowolony, przecież w końcu o to chodzi:))

Natomiast uważam,że najlepsze rozwiązanie z Ps 5,1 to lampa:)).Ale przeciez jest to tylko moje zdanie:))Oj zapomniałbym oraz konstruktora JMLaba ,podobno szczególnie na 300B wtedy kolumienki rozwijają skrzydła.

Pozdr

zidjian>

No i niech tak bedzie. Nie mam podstaw zeby to obalac czy tez podpisywac sie pod tym. Grunt, ze Ty jestes zadowolony.

Dla mnie przy zakupie zawsze jednym z najwazniejszych kryteriow bylo to aby nie przeplacac i pod tym wzgledem jestem niezwykle dumny ze swojego zestawu.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.