Skocz do zawartości
IGNORED

Problem z Yamaha i wtykami bananowymi

konar

Rekomendowane odpowiedzi

Kubek;

HEHEHE...

sprawdziłem co i jak i żadna wiertarka, żadne wiercenie. Jest to banalnie proste. Na rzeczywisty terminal jest nałożona zaślepka w krztałcie kapturka (no taki jakby kubeczek, czyli rurka z jednej strony zaślepiona), musisz to podważyc śrubokrętem i schodzi, taki rysunek mi przyszedł na myśl:

---------

......... |

. |

......... |

---------

kropkami jest oznaczony rzeczywisty terminal, a kreskami nakładka

muszisz ściągnąc caly ten czopek, bo jest on zalozony na rzeczywisty terminal...

Ulan, chodzi Ci o podważenie śrubokrętem w tym miejscu co namalowałem strzałkę ?

[obrazekLUKASZ-98328_1.jpg]

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )
  • 1 rok później...

Miałem ten sam problem z tymi gniazdami bananowymi ale po chwili doszedłem do tego i moimi grabiami zdjąłem zaślepki bez problemu.Panowie troszke wyobrazni a dacie sobie rade.Mam kabel z Kody model YW-214.Do sprzedania YW-2019 .

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.