Skocz do zawartości
IGNORED

Kondensatory SCR - zloty srodek?!

dooomin

Rekomendowane odpowiedzi

Teraz zabawiasz się w matematyka??? Mamy dla ciebie referować doktoraty o przekształceniach Walsha-Hadamarda? Wystarczy sama teoria z matematyki dyskretnej czy może w zastosowaniach do transmisji, optyki???

Puknij się trochę i zobacz co bredzisz, a o czym była tu mowa. Pokaż ten wykres w przynajmniej w normalnej rozdzielczości - włascicielu firmy HAGO ;)

Torens, co Ty gadasz o mozliwosciach forum i wrzucania plikow?

Podrzuc mi te obrazki to Ci je tu wrzuce 3x wieksze i szybko sie otwierajace,

nie chcesz czy nie umiesz zoptymalizowac gownianego jpg'a?

Malo informacji o kolorze itd. bedzie malo zajmowal, smialo podeslij...

pozdrawiam

kubrik ze jestes doktor to nie watpilem tylko od czego,ze umiesz poruszac sie po internecie to tez widze bo wypadlo ci cos z wyszukiwarki i dumny tu wrociles Hehe tylko dopowiedz mi na konkretne pytanie a wlasciwie dwa bo w internecie tego nie znajdziesz.

Potem przejdziemy dalej i wytlumacze ci dlaczego wasze pomiary sa do dupy i jak sie maja do jakosci kolumn i glosnikow

hehe pudlo nie te ceny , dodaj hehe

Firma HAGO!!! - trzech ubranych jeden nago.

No i widzisz - nie masz żadnej firmy, nie wiesz nic o tym rynku, rzucasz jakieś grypsy (a tu są też tacy którzy te równania stosują - i o nich pisali). Jesteś najwyże studentem płatnej wieczorówki - bo tacy się lubią wymądrzać. A może pracownikiem Tonsilu (pisałes o hali a oni takie mają) przyjętym po znajomosci do pracy ;))) Napisz nam coś konkretnego - o jasnie oświecony mistrzu wszechnauki.

Albo przestań już truć bo nudą wieje.

kubric zeby byla jasnosc , moja firma nie miesci sie w Polsce i nie sugeruj mi ze mam cos wspolnego z waszym ryneczkiem nieobrobionych glosnikow.

Ale do zeczy wyszlo szydlo z worka , bo gadacie banaly a nic nie potraficie o swoich metodach pomiarowych powiedziec jestescie jak tresowane malpki, zaznaczam ze to dotyczy igoda, mzmzggwwwwa, ciebie skoro tak tej metody bronisz, wciskacie na przelaczniki zupelnie nie wiedzac co tak naprawde daje wasza metoda,

a moze wiesz? to zaczniemy jeszcze raz : odpowiedz mi na dwa pytania, jak mi odpowiesz to zadam sobie trudu na dalsze wytlumaczenie tobie jej bledow.

A tak swoja droga to kolego przyjalem wasz sposob dyskusji, od poczatku. Drazni was co? To teraz wiecie co czuja inni dyskutujac z wami.

>torens

witam czy moglbym sie dowiedziec jakie kolumny produkujesz jakie sa ich ceny i czy mozna je dostac w polsce ?

z gory dziekuje za odpowiedz

jak ci pasuje to moze byc na priv gg7700644 lub [email protected]

pozdrawiam michal

Posluchaj Q urodzilem sie w Stanach i jestem amerykaninem jestem z tego dumny ale bardziej dumny z tego ze jestem tez Polakiem , mam polskie obywatelstwo ze wzgledu na koneksje rodzinne,

do Polski przyjechalem kiedy bylem jeszcze mlody ale nie na tyle zeby zapomniec jacy sa ludzie w stanach

wyjechalem z Polski dawno temu ale nie tak dlugo zeby zapomniec jacy sa niektorzy polacy, moi rodacy. Bog mi swiadkiem ,ze kocham Polske jak swoje dzieci ale wyjechalem stamtad dlatego , bo sa tacy mali polaczkowie jak ............, ktorym wydaje sie ze bezkarnie moga obrazac innych. Przemyslcie to , rowniez to jak dalem wam po lapkach, pomyslcie o rozmowie gdzie sie wszyscy szanuja, nie udaja kogos kim nie sa. Zacznijcie od pierwszego kroku, od tego forum.

Atakujesz bo nie wiesz czegos, ale to zaden wstyd, po prostu powiedz ze nie wiesz , to jest bardzo proste

nie wiem. To co sie tutaj dzieje w niektorych watkach przekracza normy wielokrotnie. Ktos z was zrobil resume moich wpisow, prosze bardzo, zrob teraz resume igoda, siebie, innych wojujacych.

To do niczego nie prowadzi. Zgadzasz sie?

No to sporo wydałeś na samoloty - tak ciagle podróżując przez ocean - chodzące ożywienie przemysłu lotniczego. Nic dziwnego, że śmieją się z Polaków w Ameryce.

Może masz coś wspolnego z DiAuralem?

Wyciagnalem reke do ciebie i nie przyjales jej. Trudno widac jestes polaczkiem.

I powiem ci cos jeszcze gdybys chcial pracowac w mojej firmie to poszczulbym cie psami.

Europa puka i niedlugo obudzisz sie pod szefem mowiacym innym jezykiem. Przemysl to

to lekcja ktora daje ci darmo.

torens - za tępy emocjonalnie jesteś żeby mieć firmę. Nadal nie zauważyłeś, że nie mam nic wspólnego z branżą audio??? ja nie potrzebuję przestawiac paczek w magazynie - wiec dzieki za dobre chęci - i jescze nie spotkałem psa, który by się odważył mnie ugryźć ;)

A w ogóle to jakies drugie wcielenie Jazza się urodziło.

Weź trochę bromu do zupy na drugie śniadanie i przestań juz pisać bo jawisz sie nieciekawtm typkiem. Porozmawiaj sobie z ALICE - ona jest bardzo ugodowa i lubi przytakiwać, więc będziesz usatysfakcjonowany.

pozdr.

>>torens

Czy przypadkiem nie jesteś chory na tę samą chorobę, z której innych tak się starasz wyleczyć? Czas chyba wybrać się do psychoanalityka - tak po amerykańsku..:-)

Moze ja sie nie znam ale z zalaczonego wykresu wynika, ze w przypadku domowych pomiarow metoda MLS jest idealna - przeciez te wykresy sa niemalze identyczne - przesuniete o ok 1 dB ale poza tym rozbieznosci sa nieznaczne, roznice w szczegolowosci przy najnizszych czestotliwosciach i rozbieznosc w okolicach 20 kHz i tak nic nie wnosza do procesu projektowania i strojenia zwrotnicy. Jesli wiec za 200zl (koszty Jig-a preampa i mikrofonu) moge zblizyc sie na odleglosc 1 dB od idealnej charakterystyki i jest to glownie przesuniecie poziomu to uwazam ze jest to fantastyczne. Ja tylko tak .....

Pozdrawiam

Arek

Fadeover - ok. nie będzie juz żadnych istotnych moich wpisów.

Ale sam przyznaj, że za cholerę nie wiadomo o co pacjentowi chodzi. Czyba tylko chciał się pochwalić że ma lepszy sprzęcior niż my nędzarze w Polsce i zasugerować, że jak bedziemy dla niego mili to wrzuci nam piątaka do kapelusza? :)))

Zerknij na ten jego wykres może Ty to rozeznasz, bo mnie się z niczym nie kojarzy (oczywiście poza przekształceniem Hadamarda ;)

pozdr.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.