Skocz do zawartości
IGNORED

Dziwne spostrzeżenie....

PIOTREQ

Rekomendowane odpowiedzi

Czyzby przez moja obecność na forum, Visaton Polska z sziedziba w Gdyni, obnizył ceny VIB AL 170 o 20% ??

hmm, to pewnie przez to, że u mnie gotowe obudowy do VIB AL 170 - kosztują 220zł/szt. (obudowa MDF, naturalny fornir + 4 warstyw lakieru UV).

Heh, tak mi sie zdaje, bo ostatnio widziałem ich reklamę, na jakiejś stronie :-)

Pozdrawiam wszytskich!

https://www.audiostereo.pl/topic/6967-dziwne-spostrze%C5%BCenie/

Czyste ździerstwo:

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Nasze zestawy S60, posiadają identyczne przetworniki, lepszej jakości zwrotnicę (sam miałem niedawno sposobność wnikliwego wglądu w te zestawy z Audio Academy), szersze pasmo przenoszenia, a co najważniejsze kosztują 370-400zł/2szt (zaleznie od wersji wykończenia: okleina/fornir), a nie jak te z Audio academy 600zł

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )
  • Redaktorzy

Jakby mi ktoś na przykład dopłacał te 600 złotych, to może bym przyjął zestawy surround. Mogą leżeć w komórce, jeść nie wołają... A mieć 600 złotych i nie mieć 600 złotych to razem już 1200 złotych, no nie?

Jak to zdzierstwo? Ci panowie wydają np. na reklamę a ty odpier....sz chamówę na forum w zamian. Oni ci pieniążków nie liczą więc może ty im też nie. Pod iloma nickami jeszcze piszesz? Tego już chyba za wiele.

Zresztą, każdy młodzian zakładający firmę już po pół roku wie, że obsmarowywanie konkurencji to szybki sposób do utraty klientów którzy mają choć trochę oleju w głowie. Oby tak było z tobą. Już pomijam aspekty moralne, które normalnym ludziom nie pozwalają robić takich rzeczy - zwykły cios poniżej pasa. Zresztą co się będę emocjonował

tak się tylko zastanawiam nad jedną rzeczą - czemu jak ktoś chce sprzedać jakies kolumny czy je reklamuje na forum to go ganicie szybko, a Piotreq tutaj regularnie wystawia swoje wyroby.

On ma jakieś specjalne przywileje czy jak???

-->kapelli

nie jestem odosobnianym przypadkiem, na forum jest paru reklamujących sie producentów. Dlaczego także nie wspominasz o przedstawicielach handlowych, różnych firm z branży audio, którzy po kryjomu reklamuja swoje wyroby??

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.