Skocz do zawartości
IGNORED

uszkodzone gniazdo hdmi (blu ray) marantz nr1501

Gość turmaster

Rekomendowane odpowiedzi

Gość turmaster

(Konto usunięte)

Witam wszystkich mam problem tydzień temu kupiłem sprzęt taki jak w opisie tematu. Był to zakup w sklepie Media-Expert jakiś tydzień temu. Na moje możliwości to dużo mnie kosztowało i jestem zawiedziony. Gniazdo hdmi jak się delikatnie porusza wtyczką to raz łapie raz nie. Mam odtwarzacz blu ray firmy Samsung i specjalnie polowałem na komplet gdzie w pełni wykorzystam go. Zastanawia mnie taka rzecz jak taka firma wydaje mi się że solidna mogła tak dać ciała. Nie chce rezygnować z tego kompletu bo jest dla mnie super. Męczy mnie to że w serwisie pan Stasiu czy jaki tam weźmie lutownicę i naprawi i taki badziew mi odeślą. Nie chcę amplitunera za taką grubą jak dla mnnie kasę gdzie ma być coś w środku lutowane, albo naprawiane. Pytanie do was w jaki sposób ubiegać się o wymianę całego zestawu na nowy, albo tylko amplitunera? Nie mogłem przez to dzisiaj spać w nocy i cały czas mnie to męczy. Proszę o konkretne odpowiedzi, a nie bicie piany i przemądrzanie się nawzajem tak jak to zaobserwowałem na innych forach. Za wszelką pomoc z góry dziękuję. Pozdrawiam Wszystkich

Nie wiem jak z wymianą zestawu na nowy, może kwestia dogadania się w sklepie ?. Czy to była nówka z kartonika czy jakiś powystawowy? Druga sprawa jak byś oddał do serwisu to pytanie jak serwis do tego podejdzie, oby nie uznali że uszkodzenie mechaniczne i nie podlega gwarancji sad.gif

Gość turmaster

(Konto usunięte)

obchodziłem się z nim jak z jajkiem i co najlepsze to był sprzęt wystawiony w sklepie i każdy z kupujących miał do niego dostęp także jest nadzieja że to w sklepie. Nie popuszczę tak drogiego sprzętu o którym kiedyś mogłem tylko pomarzyć. Czekam na paa z esklepu bo w cenie jest doliczony montaż i podłączenie, ale nic on nie wie że gniazdo jest padnięte i go nie będę wyprowadzał z błędu. Poczekam zobaczymy co będzie. Opiszę jak się cała sprawa zakończyła. Pozdrawiam.

Gość turmaster

(Konto usunięte)

Przepraszam że tak drobię ale teraz zauważyłem jak dokładnie sprzęt oglądałem że dvd od góry na krawędziach jest porysowane. I ciekawe co z tym? Widzę, że gdzie by nie kupił czy w drogim salonie audio czy w markecie wszędzie to samo każdy chce opchnąć ekstra.

Przepraszam że tak drobię ale teraz zauważyłem jak dokładnie sprzęt oglądałem że dvd od góry na krawędziach jest porysowane. I ciekawe co z tym? Widzę, że gdzie by nie kupił czy w drogim salonie audio czy w markecie wszędzie to samo każdy chce opchnąć ekstra.

Z tym nic, jak stał na wystawie miał być prawo porysowany, tym bardziej że chyba dostałeś rabat ??? Nauczka na przyszłość - dokładnie oglądnij i sprawdź sprzęt przeceniony z wystawy.

To ze jest porysowany to tego Ci nie yuwzglednia bo miales wglad do tego jaki sprzet to jest. ale wedlug mnie powinienes roszczyc prawo do wymiany na nowy skoro nie minelo 14 dni. Skoro byl z wystawy. Jesi beda chcieli oddac do serwisu to tez nie najgorzej a myslisz ze wczensije to wejscie HDMI nie bylo lutowane? po prostu poprawia taki lut to wszystko

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.