Skocz do zawartości
IGNORED

DVD Pioneer 464 lub 565

Makao

Rekomendowane odpowiedzi

Nie miałem możliwości bezpośredniego porównywania, ale według specyfikacji producenta to to samo.

T+A DAC 8 DSD via Silencable Wizzard XLR do KRELL s550k a ten via Velum LS-G do Audio Physic Cardeas Plus

Tak, sekcja video to to samo. Jeśli SACD/DVDaudio - dv-565. jeśli nie - ludzie!!!!!! nie kupujcie dv-464, a dv-360, chyba że komuś bardzo zależy, żeby mieć wyświetlacz na środku panelu przedniego, bo obudowa i cena to jedyne cechy różniące te dwa modele. lepiej kupić dv-360 i lepszy interkonekt albo pare filmów dvd.

jesli interesują Cię informacje czysto użytkowe, to mam 464 od roku i jest doskonały. Czyta + i -, do tego bardzo szybko zaczytuje, ma świetne Menu ekranowe. Rok temu wygrał bezpośredni test nawet z Panasonikiem.Chyba w AUDIO, nie pamiętam. Zauważyłem jednak pojawiający się na kilku płytach DVDAudio problem z odczytem. Chodzi o to że po wybraniu dowolnej ścieżki dźwiękowej (stereo, DTS, DTS24/96) zatrzymuje płytę po kilku minutach. Jeśli więc myślisz o płytach gęstych to ostroznie, chyba że to wata mojego egzemplarza.

Andrzej, potwierdzam Twoja dobra opinie o odtwarzaczach Pioneera, tylko od kiedy to 464 czyta DVD-Audio? No i to ze wygral bezposredni test z Panasonikiem (S35), to tez nie jest jakis tam powod do trumfalizmu, ta sama polka. Nie warto pisac "nawet".

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.