Skocz do zawartości
IGNORED

PS3 i HDMI

KrzysiekXX

Rekomendowane odpowiedzi

Mam problem z apmli nie znajduje DTS HD (Onkyo 807), jako nośnika używam PS3... Do tej pory miałem dźwięk podłączony przez kabel optyczny, ale on nie pozwala uzyskać dźwięku HD i przełączyłem na HDMI i tu pojawił się problem - teraz w ogóle nie ma dźwięku... Czy ktoś wie co zrobić, żeby mieć dźwięk przez HDMI i cieszyć się formatem dźwięki HD? Oczywiście w opcjach dźwięku w PS3 mam ustawione HDMI.

Temat do wykasowania...

Wystarczyło przełożyć przewód z GAME do DVD/BD, żeby pojawił się dźwięk, dziwne ale teraz działa...

https://www.audiostereo.pl/topic/71329-ps3-i-hdmi/

Mam problem z apmli nie znajduje DTS HD (Onkyo 807), jako nośnika używam PS3... Do tej pory miałem dźwięk podłączony przez kabel optyczny, ale on nie pozwala uzyskać dźwięku HD i przełączyłem na HDMI i tu pojawił się problem - teraz w ogóle nie ma dźwięku... Czy ktoś wie co zrobić, żeby mieć dźwięk przez HDMI i cieszyć się formatem dźwięki HD? Oczywiście w opcjach dźwięku w PS3 mam ustawione HDMI.

Temat do wykasowania...

Wystarczyło przełożyć przewód z GAME do DVD/BD, żeby pojawił się dźwięk, dziwne ale teraz działa...

u mnie było podobnie w 905 , masz takie ustawienie na pilocie audio sel. standartowo jest ustawione na analog musisz naciskac kilka razy az wskoczy hdmi, sprawdz tez w ustawieniach czy masz hdmi out wyłaczone bo musi być

https://www.audiostereo.pl/topic/71329-ps3-i-hdmi/#findComment-2013880

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.