Skocz do zawartości
IGNORED

Kuźwa jaki wokal !!!

byca

Rekomendowane odpowiedzi

Mój ulubiony artysta Peter Gabriel w utworze Dowinside up... w pierwszym wykonaniu wokal damski to Elisabeth Fraser w drugim śpiewa Petera córka Melanie. Które wykonanie lepsze?

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

?

Ludzie, sluchu chyba nie macie. Ta mala jak na swoj wiek spiewa nieźle, ale to nie zmienia faktu, że w finałowej piosence "weszła" dobre 2 sekundy za wczesnie a potem dosluchac się można było con. kilka razy nieczysto trąconej nuty. A poza tym to jest dziecko, którego głos może ewoluowac przez najbliższe parę lat niekoniecznie we wlasciwym kierunku i nadzieje w nią pokladane mogą prysnąc. Finalowe wykonanie bylo cholernie przeciętne i na pewno nie bylo na wygraną!

Ludzie, sluchu chyba nie macie. Ta mala jak na swoj wiek spiewa nieźle, ale to nie zmienia faktu, że w finałowej piosence "weszła" dobre 2 sekundy za wczesnie a potem dosluchac się można było con. kilka razy nieczysto trąconej nuty. A poza tym to jest dziecko, którego głos może ewoluowac przez najbliższe parę lat niekoniecznie we wlasciwym kierunku i nadzieje w nią pokladane mogą prysnąc. Finalowe wykonanie bylo cholernie przeciętne i na pewno nie bylo na wygraną!

Faktycznie, kilka niedociągnięć było, brakowało mi zadziorności oryginału, nie zmienia to faktu, że jej śpiew to

dreszczyk emocji.

?

Magda Welc zaśpiewała świetnie?

Pokochałem tę dziewczynkę od pierwszego występu. Choć nieco mnie rozbawiła żalem za posadą sekretarki z piosenki Edyty Geppert. Ale była w swej interpretacji, mimo wieku, wiarygodna. Jeszcze bardziej przekonująco zaprezentowała się w numerze Dżemu – barwa głosu i swoisty rodzaj wrażliwości predestynują ją do takich właśnie refleksyjnych wykonań. Zanim jeszcze pani Foremniak zachęciła ją do włożenia sukienki w motyle, pomyślałem że podobny zabieg może okazać się zabójczy i dobrze byłoby, gdyby Madzia pozostała wierna przyjętej na początku konwencji. Niestety miałem rację. Występ finałowy był zdecydowaną pomyłką. Trzeba być wytrawną artystką i osobą o bogatszym bagażu doświadczeń, by z równym powodzeniem unieść tematy o takim rozstrzale emocjonalnym. Wbrew pozorom, afirmację życia wyśpiewać trudniej, niż… całą resztę. Nie wiem, skąd to wiem, ale wiem.

A sms-owcy pojechali na tak zwanym pierwszym wrażeniu, które – jak to w życiu – zatrzeć najtrudniej.

Przy okazji. Największymi przegranymi okazali się moim zdaniem Me Myself And I.

Choć wcale im na początku nie kibicowałem. Ale rośli tak we mnie z tygodnia na tydzień.

Chyba na tym właśnie polega ich profesjonalizm, że infekują powoli. Jak inteligentny wirus.

Chętnie kupiłbym ich płytę.

sorry, ale Magda Welc, nie powoduje u mnie "gęsiej skórki".

Z całej serii mam talent obejrzałem tylko ost. odcinek kawałkami.

Pierwsze trzy słowa z repertuaru E.Geppert i... zacząłem się zastanawiać co ona robi w finale ??

Dla mnie, to nawet Damian Skoczyk lepiej zaśpiewał Eltona Johna.

Za to Kamil Bednarek jest mistrzem, występ finałowy po prostu miażdży. Bob Marley powinien się wstydzić!

Wystarczy zobaczyć wyniki z głosowania internautów na stronie mam talent: Welc - 16% ; Bednarek - 48%

Wszedłem specjalnie na zrzutę, żeby sprawdzić jej poprzednie występy, wpisuję w wyszukiwarkę: m.. nic.. ma.. nic, dopiero po: mag... pojawiła się jedna podpowiedź magda welc.

Wpisując do tej samej wyszukiwarki tylko "k" mamy już 3 podpowiedzi Kamila Bednarka.

Lisiecki jest dla mnie zaraz za Bednarkiem, po castingu miałem nawet nadzieję, że wygra, ale chyba się za mało postarał, mógł wybrać inne kawałki.

Może nie każdy lubi reggae, ale ten gość sprawił, że wszyscy się nagle rzucili na ten klimat.

Małolaty sikają po nogach.. i dobrze! bo ten bieber to mnie skręcał już (a nigdy go nie słyszałem)

A reszta co wniosła? Mam na myśli wokalistów.

Przy okazji. Największymi przegranymi okazali się moim zdaniem Me Myself And I.

Choć wcale im na początku nie kibicowałem. Ale rośli tak we mnie z tygodnia na tydzień.

Chyba na tym właśnie polega ich profesjonalizm, że infekują powoli. Jak inteligentny wirus.

Chętnie kupiłbym ich płytę.

Zgadzam się, też uważam że są prześwietni i chętnie kupiłbym płytę. Bednarek też jest bardzo dobry - wystarczy posłuchać go na MySpace.

Ale ten konkurs nie ma na celu pokazania najlepszego warsztatu muzycznego, ale największego talentu - i tu uważam że Magda zasłużenie zdobyła pierwsze miejsce - mimo że wielu wykonawców było technicznie sporo lepszych.

Before you criticize someone, you should walk a mile in their shoes. That way, when you criticize them, you're a mile way and you have their shoes

Jak zobaczyłem tylko MALEŃKĄ/STAREŃKĄ (Magdę) od razu do żony powiedziałem, że to ona wygra. Z prostej przyczyny -ludzie zagłosują na dzieciątko (jest mała, miła, ładnie się uśmiecha, płacze - trochę jak ze szczeniaczkiem - wszyscy je wolą od dorosłych psów).

Zadziałała psychologia mam.

Słucham tylko muzyki.

Psychologia mam, albo co innego, np. pomocy innym, podobno pokazywali w TV, że dziewczynce nie wiedzie się najlepiej, więc trzeba pomóc... a reszta to stare konie i sobie poradzą. A przyszłość talentu Magdy nie jest pewna..

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.