Skocz do zawartości
IGNORED

SONISPHERE FESTIVAL 2010 na DVD (Metallica, Slayer, Anthrax, Megadeth)

bengallo

Rekomendowane odpowiedzi

Może kogoś z Was to zainteresuje, ale w połowie października ma się ukazać nagranie koncertu Wielkiej Czwórki podczas Sonisphere Festival. Niestety nie z Polski, ale myślę, że i tak będzie super :)

Samo wydanie zapowiada się imponująco 2DVD i 5CD, plus plakat, zdjęcia, kostki gitarowe...

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

post-25218-088515500 1284910223_thumb.jpg

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

To DVD będzie wyświetlane przedpremierowo w Multikinie - prawdopodobnie. Wkrótce będzie informacja na ich www.

Super:) poza tym z tego koncertu była transmisja w kinach na żywo w czerwcu, chyba pierwszy raz w historii.

• 2 tygodnie później...

Na fan.pl wersja 2DVD+5CD kosztować będzie 179,95. Ciut mniej niż na Music Corner. Ja zamówiłem wersję 2 Blu-Ray (94,95 PLN). Obraz lepszy niż na DVD, a CD i tak będą skompresowane ponad wszelkie granice, więc szkoda zachodu.

• 1 miesiąc później...

Nie ma tego złego. Fan.pl poinformował w dniu premiery, że dystrybutor wycofał wersję Blu-Ray z katalogu.

Trudno. Zamówiłem zaetm na amazon.co.uk. Przesyłki do PL są teraz darmowe, więc zapłaciłem za całość 85,95 PLN.

Tym sposobem oszczędziłem 9 zł. :)

Polecam.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.