Skocz do zawartości
IGNORED

NAD C315 a NAD C325 BEE

michalms

Rekomendowane odpowiedzi

Gość

(Konto usunięte)

Dodatkowo w NAD C326:

- układ SOFT CLIPPING

- wyjście dla dodatkowej pary kolumn głośnikowych

- odłączany kabel sieciowy

- możliwość użycia jako przedwzmacniacz lub końcówka mocy (PRE OUT/MAIN IN)

- skoro większa moc, zapewne zastosowane inne elementy końcówki mocy

- wyjście dla subwoofera

Hmm... mój nadzik 326 ma wyjście tylko na jedną parę kolumn ;)

325 to stary model , następcą jest właśnie 326 a 315 jest jego uboższą wersją - zasadnicze różnice wymienił kolega powyżej - jaka jest różnica w brzmieniu nie wiem bo 315-stki nie słuchałem ale podejrzewam że charakter brzmienia będzie podobny Nad to Nad.

Gość

(Konto usunięte)

Hmm... mój nadzik 326 ma wyjście tylko na jedną parę kolumn ;)

325 to stary model , następcą jest właśnie 326 a 315 jest jego uboższą wersją - zasadnicze różnice wymienił kolega powyżej - jaka jest różnica w brzmieniu nie wiem bo 315-stki nie słuchałem ale podejrzewam że charakter brzmienia będzie podobny Nad to Nad.

Masz rację - przepraszam, rozpędziłem się - NAD C326 ma wyjście TYLKO NA JEDNĄ PARĘ KOLUMN... :-)

Widzę że kolega ememka też na Nadziku "jedzie" tylko na wyższych modelach jak mój :)Ciekaw jestem jak Nad gra z Bołersami , ja zamierzam w niedalekiej przyszłości "wywalić" zastaw 5.1 i kupić dwie kolumny z wyższej półki myślałem o MA RX6 - słuchałem w salonie i podobało mi się.

Gość

(Konto usunięte)

Widzę że kolega ememka też na Nadziku "jedzie" tylko na wyższych modelach jak mój :)Ciekaw jestem jak Nad gra z Bołersami , ja zamierzam w niedalekiej przyszłości "wywalić" zastaw 5.1 i kupić dwie kolumny z wyższej półki myślałem o MA RX6 - słuchałem w salonie i podobało mi się.

Wcześniej miałem DALI CONCEPT i to nie było to...

Z Bowersami jest tzw. miodzio... :-)))

Witam

Ja mialem rx6 z nadzikiem 326bee i powiem ci ze gralo bardzo fajnie chociaz nadzik ma buczacy basik czasami a przwaznie bylo to slychac w rocku

JVC x5500 | Screen 120' Duronic | AVR Marantz 7012 | Media Players - Apple TV 4K - Zidoo Box z10 + HP 24TB server RAID 10 | Monitor Audio RX 7.1.2 | Sub REL 328 - Stereo - Naim XS + Arcam rPlay +Usher Dancer Mini.  

No ja akurat rocka nie słucham ,ale dzięki za podpowiedź - przyczyn "buczenia" może być kilka ale przeważnie pojawia się ono przy małej wydolności prądowej wzmaka o co raczej trudno posądzić 326-tkę , akustyka pomieszczenia też ma ogromne znaczenie - piszemy "trochę" nie na temat ale autor tematu coś się nie odzywa.

Powiem ci ze teraz po zmianie na lampe Yaqina zero buczenia i w tym samym pomieszczeniu. Ale nadzik Bardzo fajnie gra i sie zgrywa z rx6

JVC x5500 | Screen 120' Duronic | AVR Marantz 7012 | Media Players - Apple TV 4K - Zidoo Box z10 + HP 24TB server RAID 10 | Monitor Audio RX 7.1.2 | Sub REL 328 - Stereo - Naim XS + Arcam rPlay +Usher Dancer Mini.  

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.