Skocz do zawartości
IGNORED

ZA ILE WHARFEDALE 8.1 DIAMOND ??

adamus

Rekomendowane odpowiedzi

Witam!

Od jakis 7-8 miesiecy jestem w posiadaniu kolumienek Wharfedale Diamond 8.1...jak na pierwsze "powazniejsze" kolumny to jestem z nich bardzo zadowolony.Jednak rozgladam sie juz za czyms lepszym i zwrocilem uwage na najnowsza produkcje tej samej firmy Crystal 40. Kolumny te sa tanie dlatego sie zainteresowalem...mam wiec pytanie w zwiazku z tym :

Ile moglbym dostac za moje Diamondy ?????

Za odp. wielkie dzieki :) Pozdrawiam wszystkich

https://www.audiostereo.pl/topic/7151-za-ile-wharfedale-81-diamond/
  • 8 miesięcy później...

Wracam do tematu bo widziałem w sklepie Diamond 8.1 za 630 złotych za komplet możliwość odsłuchu w domu no i może da się zjechać z ceną do 600 złotych . Czy te głośniki są tyle warte .

O ba! Do 12 metrów?... Jesli głośno, to chyba jednek 8.1, bo 9.0 bedą ciut za małe. Ale co Ci szkodzi wypożyczyć jedne i drugie i sprawdzić? W sklepie nie powinni robić z tym kłopotu (niektórzy wymagają jedynie, że jak zaczniesz pożyczać to któreś musisz kupić).

OK , dzięki za radę ale te kolumny nie są dla mnie ten gostek co chce je kupić prosił mnie żebym się zapytał czy są warte ceny i jak mniej więcej grają jest troszkę dziwny chce je ale bez wypożyczania nie wiem dlaczego tak jest , staram mu się doradzić że jak ma możliwość odsłuchu w domu to co mu szkodzi ale jest uparty i może się wstydzi tej ładnej Pani co udziela ludziom informacji .

Jeszcze raz dzięki za radę i pozdrawiam .

• 1 miesiąc później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.