Skocz do zawartości
IGNORED

A moze by tak wspólne LOGO

vanvideo

Rekomendowane odpowiedzi

->netboy A mi ten "urbano-glemp" przypomina najbardziej.... tego tam... millera ;-D Też nie jestem pewien, czy to dobrzy patroni :-/ A co z logo w formie słuchawek ?? Czy już dokumentnie odpadła ta propozycja ??

->netboy qrczę... odnoszę wrażenie, że dyskusja na temat logo forumowego trochę się rozmydla... Niestety nie mam talentów plastycznych, ani nie posiadłem znajomosci obsługi graficznych programów komputerowych , zatem podam jeszcze jedną propozycję - a może jako logo forum wykorzystać gramofon, ale nie tam jakiś hi-endowy, tylko taki "patefonik" jak na logo jednej z wytwórni płytowych - ten z pieskiem; mam nadzieję że kojarzycie, o co chodzi... było to w któryms z artykułów na temat historii fonografii w HFiM. Co Panowie na taki pomysł powiedzą ???

-> netboy

chodzi mi o taki stylizowany "patefonik" - tuba i mała skrzyneczka z wirującą płytą na wierzchu.... I dookoła tego na górz napis np: audio.lukar (i coś tam jeszcze) chyba dało by się to zrobić, żeby nie było zbyt skomplkowane ???

o tu jest przykład ... bo obrazka coś nie mogę ściągnąć:

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) patefon_a.gif Chodzi mi o coś w tej formie :-D

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Pozwoliłem sobie też się przymierzyć... ;-)))

Logo pierwsze - dla jaj ;-)))

Drugie - już mniej...

No i trzecie, najpoważniejsze, ale ta postać przypomina broszurki Świadków Jehowy...

[obrazekLUKASZ-102254_1.jpg] [obrazekLUKASZ-102254_2.jpg] [obrazekLUKASZ-102254_3.jpg]

tylko........

o ile mnie pamiec nie myli to mialo byc cos co mozna sobie przykleic np. na samochodzie na wzor takich jakie maja np pletwonurkowie a to co sie pojawia jest jak okladki "czerwonej ksiazeczki" dla wiernych lub cos w tym stylu

wiec apel: panowie troche prostoty !!! to takie eleganckie

>netboy

No to masz jeszcze zupełnie proste do wycięcia z folii... ;-)

Też się cały czas zastanawiam jakby tu zrobić jednoznaczną ikonkę/symbol z absolutnym minimum elementów graficznych, ale to trudne, psiakrew... ;-)))

[obrazekLUKASZ-102281_1.jpg]

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.