Skocz do zawartości
IGNORED

Plik Cyfrowy Vs Płyta

Archanioł

Rekomendowane odpowiedzi

...Plików nie będzie dopóki wielkie wytwórnie nie zdecydują się na dystrybucję muzyki w tym formacie.

A nie zdecydują się dopóki nie będą pewne, że im się to opłaci a dystrybucja będzie chronić je przed piractwem.

Jakoś nie udało się to do dnia dzisiejszego, więc pewnie długo pozostanie tak jak jest i wszyscy ci biedni audiofile nadal będą skazani na tą straszną i okrutną płytę...

Myślę, że jednak się mylisz. Patrząc z perspektywy naszego zaścianka może się wydawać, że masz rację. Lecz wystarczy spojrzeć na wyniki sprzedaży w USA i w EU plików i fizycznych nośników; sukces iTunes Store chyba daje do myślenia?

"...Kto zagląda pod powierzchnię, czyni to na własną odpowiedzialność..."

Don Kichote to zły człowiek był...

Z ciekawości się zapytam, bo temat wydaje mi się pochodny:

Czy te wszystkie flace są zupełnie bezstratne? Czy one mogą być w przyszłości rozwiązaniem?

one są bezstratne, tak jak zip. One są już rozwiązaniem.

Myślę, że jednak się mylisz. Patrząc z perspektywy naszego zaścianka może się wydawać, że masz rację. Lecz wystarczy spojrzeć na wyniki sprzedaży w USA i w EU plików i fizycznych nośników; sukces iTunes Store chyba daje do myślenia?

albo wystarczy spojzec na osoby ktore chodza do szkol podstawowych srednich jak u nich wyglada sprawa z muzyka i na tej podstawie przewidziec co bedzie wkrotce,

a wytwornie przeciez i tak nie maja szans z konsumentem - ja wiem ze beda walczyc o bardzo duza kase i pewnie wiele pomyslow jeszcze padnie z ich strony - moze nawet wiezieniem beda straszyc za pobranie albumu w mp3 z p2p moze jakies zmowy z rzadem dokonaja (o ile juz tego nie zrobili- mowie o usa) ale co z tego skoro najsilniejszy w tym wszystkim jest jednak konsument i on zdecyduje - nie dadza mozliwosci to konsument zdecyduje ze glownym zrodlem muzyki przyszlosci bedzie p2p - ale oczywiscie nie bojcie sie o to tez mozgi korporacji na pewno juz opracowalu strategie gdyby nie dalo sie juz nic zrobic, przypuszczam ze wtedy po prostu zgodza sie na przejscie na pliki nie majac innego wyjscia ale to jeszcze troche potrwa gdyz pokolenie 3xxx wzwyz nadal korzysta z plyt a nawet w pokoleniu 2xxx sie to zdarza co poniektorym...

chwilowy brak działalności w audio.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.