Skocz do zawartości
IGNORED

Onkyo Integra A 9911 Czy warto ?

Borygo

Rekomendowane odpowiedzi

Pieć tysiecy złotych w salonie 12 lat temu. Szkoda że zgubiłem recenzje do niego. Wybitne wysokie tony i średnica. A wygląd i wykonanie... Zazdroszcze. Miałem go brać kiedys zamiast mojego.

ok, chyba się zdecydowałem, wiecie czego się wystrzegać kupując używanego, sprzedający zapewnia mnie ze nie był naprawiany, ale ja do naiwnych raczej się nie zaliczam i nie chciałbym trafić na zonka.

Pamietam ze był w teście z Yamahą też z za 5000 i Technicsem dzielonym. Yamaszka wygrała jesli chodzi o niskie basy i potęge brzmienia ale o Onkyo tez było wiele dobrych słów powiedziane

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

"Skąpski idzie na ambasadora, wysiada, rozumiesz? A jak on poleci, to poleci Korszul, poleci też Broński i zgadnij kto po nich poleci? Po nich polecę ja! To znaczy ja bym poleciał, gdyby nie Kazik i to dozorostwo."

Ukryta Zawartość

Czytałem już tę recenzję wcześniej, ale pomimo tego dzięki za zainteresowanie.

Zależało mi bardziej na waszej obiektywnej opinii popartej wcześniejszym odsłuchem, bo ja niestety nie mam takiej możliwości.

Ukryta Zawartość

• 2 miesiące później...

Witam pewnie już kupiłeś i napisze Ci kilka ciekawostek związanych z tym wzmakiem bo akurat go mam. Na wstępnie napisze Ci że miałem wiele klocków z górnej półki miedzy innymi Nad-y, Krella i wiele innych... To co ważne jest dla tego wzmacniacza to to by zagrał w pełni swoich możliwości to musisz wymienić kabel sieciowy na Lappe to zabieg konieczny! Po wymianie wzmacniacz zaczyna grac jeszcze o klasę lepiej. Moc podana w parametrach nie odzwierciedla tego co jest w rzeczywistości! Mocy więc Ci na pewno nie braknie. Ja gram na amerykańskich kolumnach Theater Research (pewnie nie znasz) Które sprowadziłem kilka lat temu za ponad 10 tys zł i wymagaja sporo mocy. To co jest cechą charakterystyczna tego wzmaka to to że nie ważnie jak głośno grasz i tak nie pojawi się bałagan czy inne kwiatki. Basu jest tyle co powinno być i jest dobrej jakości a nawet bardziej niż dobrej. Średnica wycofana a wysokie tony hmmm mało urządzeń takie posiada i na pewno nie w tej półce budżetowej. Poddam Ci taka ciekawostkę... Jak myślisz czemu Mam Onkyo 9911, a nie Krella, Nad-a, Lampe?? No właśnie daje do myślenia skoro mnie na to stać...

Jako ciekawostkę napisze Ci że Onkyo gra u Mnie z Krell kav-350 i furukawą jako interkonekt. Podpowiem Ci jeszcze jedną rzecz podepnij jako kable do kolumn lappe ;] Zobaczysz co się stanie! Tak ta lappe stosowana jako kabel sieciowy ;] Pozdrawiam

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.