Skocz do zawartości
IGNORED

Petrus - Lwowski wzmacniacz lampwy

Gabi

Rekomendowane odpowiedzi

Bardzo mi przykro ale muszę odwołać dzisiejsze spotkanie u Pal55 na odsłuch PETRUSA. W ostatnim momencie odwołał mi kolega transport a pociągiem przewóz wzmaka 30 kg jest co najmniej mało bazpieczny. Przepraszam za kłopot. Pal55 obiecał pomóc mi w transporcie (szacunek) więc powiadomimy o terminie spotkania.

Ja dodam, ze i tak zakladalem spotkanie, wiec na wspolne posluchanie Amplifona z Centurionami i tubami i tak zapraszam :) A co do Petrusa - mysle, ze nie da rady odsluchu zrobic juz w nastepnym tygodniu - z uwagi na odsluch MA w przyszly czwartek, wiec wstepnie za circa dwa tygodnie.

• 2 tygodnie później...

Ja podziękuję!

Słuchałem go, dotykałem, ogladałem od wnętrza u Leszka w Olszytnie, który byłm niegdys jego dystrybutorem i modernizatorem. Konsrtukcja niczego sobie o brzmieniu poprawnym, lecz to tyle.... Do Betley'a jednak było jej duzo drogi...:):)pomimo jego skurwielowatego serwisu.

Witam. Jestem i wzmacniacz tez jest wiec byloby mi milo gdyby zebralo sie pare osob i wypowiedzialo na temat lampki ze Lwowa. Tak dla zachety zamieszczam fotke. Pozdrawiam i do zobaczenia

[obrazekLUKASZ-157811_1.jpg]

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Beerfan Jeśli o ten ulepszać dzwięku Ci chodzi to wytrzymaliśmy tylko jeden utwór testowy ;o)Nothing else...Niestety dla mnie kompletnie zamuliło dżwięk!Tragedia ;O) System Petrus+Cd AN+Centuriony.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.