Skocz do zawartości
IGNORED

Jaki wzmacniacz do Klipsch F3

georing

Rekomendowane odpowiedzi

Jak w temacie, jestem posiadaczem kolumn Klipsch F3 i zamierzam zastąpić swojego Technicsa Su-X120 lepszym wzmacniaczem. Na odsłuchu spodobał mi się o dziwo Denon PMA-710. Jednak czytając forum zainteresowałem się używanymi wzmacniaczami Denona, a dokładniej PMA-880R lub 1060/80. Według Was warto wydać 1400zł na tego 710, czy może taki sam efekt osiągnę na PMA-880R. Może jdnak do moich Klipsch warto zakupić jeszcze coś zupełnie innego? Jaki wzmacniacz polecanie? Pozdrawiam.

https://www.audiostereo.pl/topic/73207-jaki-wzmacniacz-do-klipsch-f3/

Też uważam, że należy kupić wzmacniacz używany. Kolumny mają wysoką skuteczność to może spróbuj Rotela.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Sam przez kilka lat napędzałem Klipsche ze wzmacniacza Rotela i było dobrze.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Dzięki za propozycje, ale nie wiem czy byłbym skłonny dać aż tyle za sprzęt używany. Obecnie mam trochę wolnej gotówki, ale jeśli o używane wzmacniacze to myślę, że maksymalnie chciałbym przeznaczyć 1000 zł. Dlatego tez rozglądam się za "używką", będzie tańsza a zagra nawet lepiej od tego Denona PMA-710.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.