Skocz do zawartości
IGNORED

o spotkaniu w gdyni

pitdog

Rekomendowane odpowiedzi

>PiotreQ spoko, kupie to co uznam za stosowne :)

>Zolty to koniecznie daj znac, tez bardzo bym chcial nieco dluzej oba sprzety pomeczyc by miec pewnosc co wybrac. zwroc uwage, ze byc moze nie jestes "przywykly" do wiekszej ilosci detali, a raczej do dzwieku wolniejszego, przyciemnionego. ja pewnie tez amm swoje przyzwyczajenia, dlatego faktycznie warto dobrych pare godzin posluchac metodycznie wylapujac roznice. chetnie dodam do tego porownania i harmana, tak dla kontrastu :).

tutaj wybor jest o tyle trudny, ze oba sa swietne, najchetniej oba by sie mialo lol, takze trza sie wsluchac i zastanowic dobrze, co osobiscie najbardziej odpowiada, to tyle. byc moze Baltlab jest nieco bardziej kaprysny, wymaga ostrozniejszej konfiguracji systemu, a Amplifikator o taki co sie go wlaczy i gra.

to jest tak, jak kiedys mi napisal Pan Ryszard Kozlowski z Baltlaba- "Amplifikator brzmi dobrze. Aczkolwiek inaczej." to samo jest prawdziwe w druga strone.

>PiotreQ:

W nowej wersji płyta czołowa i gałeczki będą inne. Brak trochę pilota, ale na podstawie wyglądu nie można ocenić wzmacniacza - choć przyznam też jest ważny [szczególnie dla żony ;) ]

>PQ brzmienie liczy sie nade wszystko, wyglad tez sie liczy i tez mozna o nim pisac, ale przede wszystkim sluchamy :) poza tym Baltlab bedzie mial mala kosmetyke niedlugo. mi narazie podoba sie Amplifikator z wygladu, ale co z tego? to wogole nie wplywa na moje ew. decyzje przy ocenie grania i przy zakupie. o tym mysle na koncu.

choc jest to niezmiernie wazna sprawa z handlowego punktu widzenia, ale to juz odrebna dyskusja moze byc...

Umowa stoi - odzywam się po powrocie z Czarnego Lądu i umawiamy się na odsłuchy, nawet gdybyśmy mieli się do kogoś wprosić na siłę (mam na myśli dobrze zestawiony system z Baltlabem). Jeśli czyta nas pan Ryszard Kozłowski to wie o kim piszę ;)

Nie wiem co siedzi w Epoce 1.3, natomiast doczytałem w Audio (nr9/2000), że w Epoce 1 były wzmacniacze operacyjne Texas Instruments TL074CN, w końcówkach mocy tranzystory MOSFET IRF9540 z SGS Thomson Microelectronics.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.