Skocz do zawartości
IGNORED

pytanie o opinie o gramofonie

newpadre

Rekomendowane odpowiedzi

Witam

Chciałbym poznać opinie na temat poniższego gramofonu.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Czy warto kupić jako sprzęt dla początkujących? Mankamenty ,wady ,zalety...

Liczę na fachową radę zacnych kolegów.

Ukryta Zawartość

https://www.audiostereo.pl/topic/73511-pytanie-o-opinie-o-gramofonie/

Witam

Chciałbym poznać opinie na temat poniższego gramofonu.

Ukryta Zawartość

Czy warto kupić jako sprzęt dla początkujących? Mankamenty ,wady ,zalety...

Liczę na fachową radę zacnych kolegów.

Nie przesadzałbym z tą "audiofilskością", ale ogólnie wygląda solidnie;

kwestia czy trzyma stabilne obroty, ew. czy nie ma zakłóceń od napędu, czy nie był

"naprawiany" itp.

No i ten kabelek, który dobrze byłoby zastąpic gniazdami do zew. kabelka

pozdr - Krzysiek

Ukryta Zawartość

A ja raczej bym uważał na sprzedającego, to ten sam gość tylko nałapał negatywów i założył nowe konto:

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) , kupowałem coś od niego i na przesyłkę czekałem trzy tygodnie (szczęście że wysłał)

Ukryta Zawartość

Zrobiłeś chłopie reklamę sprzedającemu.Cena nagle podskoczyła.

Też swego czasu kupiłem gramofon u tej DONI, opisany był jako stan wręcz idealny, niestety rzeczywistość okazała się inna, sprzęt dotarł w opłakanym stanie, automatyka nie działała, przeciwwaga złamana, popękana pokrywa itd. Musiałem sprzedać na części, oczywiście ze sporą stratą. Nie polecam nikomu kupować gramofonu bez możliwości odbioru osobistego i naocznego zapoznania się z jego stanem, to zbyt delikatny sprzęt.

No widzę właśnie ,że sprzęt cieszy się sporym zainteresowaniem. Ciekawe czy to zasługa mojego zapytania. Sądząc po opiniach może tak być. Info o nieuczciwym sprzedawcy rozwiało moje wątpliwości. Nie byłem przekonany do tego sprzętu a teraz ma z głowy i sprzedawcę. A co do sprzedawców _ jest na allegro sprzedawca pod nickiem tom 1972 ,firma WAMAT. Czy jest bezpieczny ,kupował ktoś od tego goscia?

No widzę właśnie ,że sprzęt cieszy się sporym zainteresowaniem. Ciekawe czy to zasługa mojego zapytania. Sądząc po opiniach może tak być. Info o nieuczciwym sprzedawcy rozwiało moje wątpliwości. Nie byłem przekonany do tego sprzętu a teraz ma z głowy i sprzedawcę. A co do sprzedawców _ jest na allegro sprzedawca pod nickiem tom 1972 ,firma WAMAT. Czy jest bezpieczny ,kupował ktoś od tego goscia?

Kupowałem od niego wkładki i nie mam zastrzeżeń.Raz nie dołączył(a) szablonu do ustawiania igły.Był telefon, przeprosiny i kolejna przesyłka gratis.

Potwierdzam opinię paula, kupowałem u niego igłę bardzo szybka wysyłka, rzeczowa rozmowa przez telefon, gość potrafi dobrze doradzić jeżeli jesteś niezdecydowany albo słaby w temacie

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.