Skocz do zawartości
IGNORED

Bocznica - jaki sens ma zakładka?

Archanioł

Rekomendowane odpowiedzi

Jaki sens ma zakładka ?

Zniknął, jak sen jakiś, mój niewinny temat: "kto mnie lubi ?". Jakie tematy mogą się tu pojawiać ? czy kogoś tu nadmiernie świerzbią ręce ?

Po co jest ta zakładka ?

https://www.audiostereo.pl/topic/74225-bocznica-jaki-sens-ma-zak%C5%82adka/

a, i nie traktuj tego osobiście, to ten nowy silnik forum tak ma. Automatyka, skrypty pisane bez ducha..

Człowiek może być dobry, uczciwy ale i tak ilość ludzi na jego pogrzebie zależy od pogody...

chyba jednak ktoś Cię nie lubi..

no właśnie, ktoś kto ma przycisk "kasuj wątek", takim ludziom nie powinno się dawać takich uprawnień, bo nie wiedzą jak ich używać...

Archaniele, a może zamiast narzekać że ktoś Cię nie lubi, warto postarać się aby Cię polubił ? Albo na początek zachował choćby neutralność. Podobno przy odpowiednim nastawieniu, daje to sporą satysfakcję, a na pewno poprawia ogólny nastrój.

Archaniele, a może zamiast narzekać że ktoś Cię nie lubi, warto postarać się aby Cię polubił ? Albo na początek zachował choćby neutralność. Podobno przy odpowiednim nastawieniu, daje to sporą satysfakcję, a na pewno poprawia ogólny nastrój.

Muszę Cię zmartwić: w ankiecie była zdecydowana przewaga osób lubiących mnie. Ja nie narzekam, że moderatorzy mnie nie lubią, zwisa mi to, ale wkurza mnie, jak ktoś używa cenzury, bo mnie nie lubi i moich poglądów.

Teraz Ci się nastrój poprawił ?

Gość rochu

(Konto usunięte)

(...)w ankiecie była zdecydowana przewaga osób lubiących mnie. (...)

Zawsze żądasz dowodów, więc jak zapytam.

Masz jakiś dowód na to co napisałeś czy tylko swoje własne słowo?

Zawsze żądasz dowodów, więc jak zapytam.

Masz jakiś dowód na to co napisałeś czy tylko swoje własne słowo?

oczywiście: Twoją pamięć i zeznania innych świadków. Nie chcesz chyba kłamać ?

Gość rochu

(Konto usunięte)

oczywiście: Twoją pamięć i zeznania innych świadków. Nie chcesz chyba kłamać ?

Pamięć bywa zawodna. Ja na przykład nie pamiętam aby ktoś pisał, że ciebie lubi. Mogę nie pamiętać, prawda?

Natomiast świadkowie bywają - hm... nazwijmy to - podatni na wpływy.

Z resztą zeznaniami da się manipulować.

Prawda jest taka, że prócz kilku kilku nawiedzonych nikt ciebie tutaj nie poważa a ludzie traktują cię jak przybysza z inne galaktyki.

Może trzeba wreszcie faktom spojrzeć prosto w oczy?

Pamięć bywa zawodna. Ja na przykład nie pamiętam aby ktoś pisał, że ciebie lubi. Mogę nie pamiętać, prawda?

Natomiast świadkowie bywają - hm... nazwijmy to - podatni na wpływy.

Z resztą zeznaniami da się manipulować.

Prawda jest taka, że prócz kilku kilku nawiedzonych nikt ciebie tutaj nie poważa a ludzie traktują cię jak przybysza z inne galaktyki.

Może trzeba wreszcie faktom spojrzeć prosto w oczy?

obiektywna prawda jest taka: była ankieta "kto lubi Archanioła". Zdecydowana większość kliknęła: JA.

Jakiemuś moderatorowi się ten fakt nie spodobał i usunął wątek.

Jakim prawem się wypowiadasz, że NIKT mnie tutaj nie poważa ? Jesteś bezczelnym KŁA...[cenzura]

Spójrz prawdziwym faktom w oczy.

Gość rochu

(Konto usunięte)

obiektywna prawda jest taka: była ankieta "kto lubi Archanioła". Zdecydowana większość kliknęła: JA.

Jakiemuś moderatorowi się ten fakt nie spodobał i usunął wątek.

Pozwól, że powtórzę pytanie.

Masz jakieś dowody na to?

I kto tutaj mija się z prawdą?

może cos na depresje?

jak bys poszedł na fitness to maja tam często cos pod nazwą alpejska łączka a i o audiofilii jest z kim pogadac na leżaczku

Szanuj zdrowie należycie, bo jak umrzesz, stracisz życie

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.