Skocz do zawartości
IGNORED

Audionova Powerstation Mk2

frost1971

Rekomendowane odpowiedzi

Dobry kondycjoner powinien stabilizować napiecie.

Nie każdy tak ma, kondycjoner to w zasadzie filtr sieciowy, mający za zadanie kasować brudy i zakłócenia powstające w sieci.

Musi mieć także zabezpieczenie przed przepięciami i gwałtownymi skokami napiecia.

Przed przepięciami powinien mieć każdy, ale przed wzrostami napięcia niekoniecznie, to rola rozwiniętej wersji, właśnie ze stabilizacją napięcia sieciowego, a za to się placi duuużo większą kasę.

Powinien filtrować, czy oczyszczać z zakłóceń prąd nadając mu kształt idealnej sinusoidy.

Powinien filtrować, czyli jak w poprzedniej odpowiedzi.

Panowie, (nie wiem ile za niego zapłaciłeś) ale jeśli nie były to duże pieniądze to na pewno producent przyłożył się przynajmniej do dobrej filtracji sieciowej.

Żebyś miał tak, jak oczekujesz to musiałbyś wydać zdecydowanie więcej.

Nie każdy UPS nadaje się do zasilenia urządzeń audio, na jego wyjściu powinna być sinusoida, a nie prostokąt, jak w wielu UPS`ach jest.

Więc bez specyfikacji, lub pomiarów ani rusz.

Na "sieciowym" prostokącie z UPS`a mogą się znacznie bardziej grzać trafa zasilające w sprzęcie i można sprzętowi zrobić kuku.

Podejrzewam, że każdy z nas ma wahania napięcia w swoim mieszkaniu.

Ja mam, ale w granicach 3-5V

To i ja odłączę swojego UPSa od systemu, zanim go wykończę

Niekoniecznie, sprawdź w sieci (jak nie masz do niego opisu) co z niego wychodzi; trójkąt, sinusoida, trapez, prostokąt.

Są różne UPSy, wystarczy wklikać właściwy symbol.

Hej, ale o co chodzi? Niektórzy się pałują nad tym jakie to wielkie zmiany wprowadza zmiana sieciówki na taką z "technologiami rodem z NASA", to co w tym dziwnego, że idąc za ciosem producent oferuje "pusty kondycjoner"? Przecież wystarczy kawałek kabla, nie? ;)

Witam.

Co tutaj pisać. Ściema i tyle. :(

Jest to zwykły przedłużacz z sześcioma gniazdkami, który nie ma nic wspólnego z nazwą "kondycjoner"

A czemu tak piszę? - bo to pudełko kupiłem i używam cały czas. :(

NIE JESTEM Z NIEGO ZADOWOLONY. - Nie stabilizuje napięcia tak jak to robi kondycjoner.- wogóle nie działa.

Kiedy zajrzałem do środka to O ZGROZO ! - Tylko kabelki, zero elektroniki i traf. -LIPA totalna.

Sam się zastanawiam za co ja zapłaciłem 1000 zł w salonie Audionova na ul. Puławskiej.-kiedy jeszcze istniał.

Podejrzewam,że najgorszy kondycjoner Xindaka, czy Heliona będzie lepszy, bo przynajmniej będzie należycie pełnił swoją funkcję.

Nie zawracaj sobie tym pudełkiem głowy, bo tylko niepotrzebnie kasę wydasz, a kondycjoner będzie ci dalej potrzebny.

Kiedyś myślałem o zakupie kabli Audionova, ale jak zobaczyłem tą ściemę w ich kondycjonerze, to doszedłem do wniosku, ze porządne firmowe kable będą lepsze.

Audionova to jednoosobowy oszust żerujący na naiwności klientów.

Cholera, będzie pozew Audionovy ;) Zaś sąd się szykuje ;)

Nie mam za grosz zaufania do firmy Audionova. To co wypisują na swojej stronie to połączenie czarnej magii z bełkotliwym marketingiem dla przygłupów. Za przeproszeniem, oczywiście. Ten, kto chce sam wnioski wyciągnie i kupi co innego.

Stereo i Kolorowo - Underground

Mój blog i recenzje różnych urządzeń audio-stereo: stereoikolorowo.blogspot.com

Obciążenie 5000W !!!??? To jakieś cuda! Ciekawe skąd to i co na to polskie normy...

Witam Szanownych forumowiczów!

Bardzo mi miło że tyle się piszę na temat naszych produktów.

Jako że w produkty Audionova wkładam całe swoje serce i mnóstwo pasji czuję się bardzo urażony tymi wpisami i postanowiłem w końcu zareagować.

Podstawową dewizą mojej firmy jest zadowolenie Klienta.Gdyby było inaczej już dawno byśmy nie istnieli.

Dlatego każdy produkt można wypożyczyć porównać z innymi.Gdyby były rzeczywiście takie złe, nie było by sprzedaży - Prawda?Czy się mylę?

Dodam że większość tych wpisów to pomówienia z których można wyciągnąć konsekwencje prawne,w pierwszej kolejności na pewno powiadomię o tym administratorów forum.

Rozumiem że niektórzy mogą być urażeni faktem że nie sprzedają im się już tak dobrze samoróbki na przewodach sceniczncyh po wprowadzeniu do sprzedaży Meteora, albo razi ich fakt że Polska firma się rozwija.

Mam dla naczelnych "szczekaczy" dobrą propozycję: Przestańcie robić je na "czarno" i wyprodukujcie lepsze produkty, zatrudnijcie ludzi, zapłaćcie ZUS i zobaczymy jak długo utrzymacie się na Polskim rynku.Stare przysłowie mówi że krowa która dużo muczy mleka nie daje - I tyle w temacie.

Chciałbym wyjaśnić na forum 2 zasadnicze sprawy:

1.)

Dużo przeciwników polskiej przedsiębiorczości o nazwie Audionova, pisze że nasze wyroby to chińszczyzna albo garażówka (niektórzy pisali że w bloku na Tarchominie :-), nic mnie tak jeszcze nie rozbawiło :-)

Tutaj macie Panowie link do filmu jak wygląda proces produkcyjny np. Euphorii:

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Zapewniam że będą kolejne.

Jak zapewne zauważycie produkcja odbywa się w polskiej fabryce, pracują tam polacy.Niektórzy pisali że u nas przy maszynach pracują "Żółtki" - Takie wpisy to już chyba do innego forum coś w stylu White Power a nie Audiostereo!

Zapewniam że będą kolejne filmy.

Jeżeli macie wątpliwości że jakoby inne nasze wyroby są robione w ChRL proszę pisać, nagram kolejny i wrzucę na You-Tube aby sprawę zamknąć raz na zawsze.

2.)Sprawa kondycjonera:

A)

To o czym pisze kolega to jest listwa a nie kondycjoner.W listwie jest okablowanie i 2 pasywne filtry ferrytowe (tak jak w opisie na stronie).Jeżeli Panu to za mało proszę kupić gdzie indziej albo ją oddać.Dziwne że listwa kupiona 5lat temu na Puławskiej nagle się przestała podobać...

B)

Kondycjoner:Na pewno nie jest pusty w środku.Są tam 2 aktywne układy scalone - Filtry o chwilowej maksymalnej obciążalności 2,5kW dla każdej sekcji, razem 5kw.

Chodzi o to, że jak Pan będzie słuchał sobie muzyki na końcówce Krella 1KW a małżonka wepnie odkurzacz 2,5kw a w drugą sekcję czajnik elektryczny o mocy 1KW to wspomniane układy nie pójdą z dymem, ot cała filozofia.

Pod koniec tygodnia specjalnie dla was na stronie opublikuję zdjęcie rozbierane Generatora.

Kupując z drugiej ręki istnieje ryzyko zakupienia urządzenia grzebanego z brakującymi elementami.

Należy zwracać uwagę na plombę fabryczną która jest na każdym urządzeniu opuszczającego nasz zakład.

Gdyby coś z kondycjonerem było nie tak, normalny Klient zareklamował by ją u producenta - Ale tak się nie stało.Widzę tylko kontynuację oczerniania naszych wyrobów.

Na kilka lat produkcji Generatora nie było jeszcze ani jednej reklamacji a nawet naprawy gwarancyjnej.

Nasz kondycjoner kosztuje mniej niż najprostsza listwa sieciowa na rynku.Zajrzyjcie do nich i zauważycie że one dopiero świecą pustką we wnętrzu.

Mam nadzieje że kilka osób przejrzy na oczy i zrozumie jakiego charakteru są wpisy atakujące naszą firmę.

Niech moc będzie z Wami

Marek Sołtysiak

Audionova.pl

Tel:05004646555

Ukryta Zawartość

Opublikowano · Ukryte przez Fr@ntz, 6 Września 2011 - usunięte na prośbę autora
Ukryte przez Fr@ntz, 6 Września 2011 - usunięte na prośbę autora

Witam.

Co tutaj pisać. Ściema i tyle. :(

Jest to zwykły przedłużacz z sześcioma gniazdkami, który nie ma nic wspólnego z nazwą "kondycjoner"

A czemu tak piszę? - bo to pudełko kupiłem i używam cały czas. :(

NIE JESTEM Z NIEGO ZADOWOLONY. - Nie stabilizuje napięcia tak jak to robi kondycjoner.- wogóle nie działa.

Kiedy zajrzałem do środka to O ZGROZO ! - Tylko kabelki, zero elektroniki i traf. -LIPA totalna.

Sam się zastanawiam za co ja zapłaciłem 1000 zł w salonie Audionova na ul. Puławskiej.-kiedy jeszcze istniał.

Podejrzewam,że najgorszy kondycjoner Xindaka, czy Heliona będzie lepszy, bo przynajmniej będzie należycie pełnił swoją funkcję.

Nie zawracaj sobie tym pudełkiem głowy, bo tylko niepotrzebnie kasę wydasz, a kondycjoner będzie ci dalej potrzebny.

Kiedyś myślałem o zakupie kabli Audionova, ale jak zobaczyłem tą ściemę w ich kondycjonerze, to doszedłem do wniosku, ze porządne firmowe kable będą lepsze.

Audionova to jednoosobowy oszust żerujący na naiwności klientów.

Przy konfrontacji w 4 oczy,za nazywanie mnie jednoosobowym oszustem dostał byś odmóżdżony osobniku ode mnie lanie skórzanym pasem po gołej pupie.

Ale że jestem kulturalnym człowiekiem za takie pomówienie postaram Ci się załatwić likwidację konta a jak dobrze pójdzie nawet wizytę w sądzie za pomówienie.

Kondycjoner:Na pewno nie jest pusty w środku.Są tam 2 aktywne układy scalone - Filtry o chwilowej maksymalnej obciążalności 2,5kW dla każdej sekcji, razem 5kw.

Chodzi o to, że jak Pan będzie słuchał sobie muzyki na końcówce Krella 1KW a małżonka wepnie odkurzacz 2,5kw a w drugą sekcję czajnik elektryczny o mocy 1KW to wspomniane układy nie pójdą z dymem, ot cała filozofia.

Nie wiem jakim cudem do gniazda zasilającego można podłączyć urządzenie o obciążeniu 5000W w obwodzie jednofazowym??? Czyżby były w sprzedaży gniazda sieciowe o obciążeniu 22A? Warto się wcześniej dokształcić zamim palniecie bzdurę:

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) Pana urządzenie jest produktem niebezpiecznym i powiniem być natychmiast wycofany z obrotu.

Proszę Pana... z całym szacunkiem (ale dla forumowiczów), zamiast zamieszczać bzrudne filmiki z produkcji kabla, który po prostu tylko konfekcjonujecie, prosze lepiej opublikować raporty z badań LVD na ten produkt. Albo proszę powiedzieć zgodnie z jakimi wymaganiami i wg jakiej dyrektywy jest produkowane Pana urządzenie. Jakie zharmonizowane Polskie Normy spełnia ono? Bo nikt w Polsce ani Wspólnocie nie przepuści przez badania takiego ustrojstwa i nie pozwoli na legalne wprowadzenie do obrotu urządzenia o takich deklarowanych obciążeniach.

Stąd nie dziwi mnie brak oznaczenia CE, a w zasadzie jest to podróbka znaku CE, bo ten, aby go legalnie zamieszczać musi mieć konkretne kształty, krój liter, proporcje i wielkość. No chyba, że w firmie Audionova znak CE, jak w przypadku większości niebezpiecznych dla życia badziewi, oznacza China Export ;-)

Ukryta Zawartość

Opublikowano · Ukryte przez Fr@ntz, 6 Września 2011 - wpis odnosi się do skasowanego posta
Ukryte przez Fr@ntz, 6 Września 2011 - wpis odnosi się do skasowanego posta

Przy konfrontacji w 4 oczy,za nazywanie mnie jednoosobowym oszustem dostał byś odmóżdżony osobniku ode mnie lanie skórzanym pasem po gołej pupie.

Ale że jestem kulturalnym człowiekiem za takie pomówienie postaram Ci się załatwić likwidację konta a jak dobrze pójdzie nawet wizytę w sądzie za pomówienie.

Sam również go obrażasz, więc pozamiatane :-) Co do straszenia sądem to spasowałbym, bo jak się ktoś postara może ci nieźle koło piór narobić :-) Mieczem wojujesz od miecza giniesz ;-) PAL po podobnej zadymie zmienił nazwę na Gigawatt by się źle nie kojarzyć, a i tak ciągnie się smrodek sprzed 6-ciu lat ;-)

Nie wiem jakim cudem do gniazda zasilającego można podłączyć urządzenie o obciążeniu 5000W w obwodzie jednofazowym??? Czyżby były w sprzedaży gniazda sieciowe o obciążeniu 22A? Warto się wcześniej dokształcić zamim palniecie bzdurę:

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) Pana urządzenie jest produktem niebezpiecznym i powiniem być natychmiast wycofany z obrotu.

Proszę Pana... z całym szacunkiem (ale dla forumowiczów), zamiast zamieszczać bzrudne filmiki z produkcji kabla, który po prostu tylko konfekcjonujecie, prosze lepiej opublikować raporty z badań LVD na ten produkt. Albo proszę powiedzieć zgodnie z jakimi wymaganiami i wg jakiej dyrektywy jest produkowane Pana urządzenie. Jakie zharmonizowane Polskie Normy spełnia ono? Bo nikt w Polsce ani Wspólnocie nie przepuści przez badania takiego ustrojstwa i nie pozwoli na legalne wprowadzenie do obrotu urządzenia o takich deklarowanych obciążeniach.

Stąd nie dziwi mnie brak oznaczenia CE, a w zasadzie jest to podróbka znaku CE, bo ten, aby go legalnie zamieszczać musi mieć konkretne kształty, krój liter, proporcje i wielkość. No chyba, że w firmie Audionova znak CE, jak w przypadku większości niebezpiecznych dla życia badziewi, oznacza China Export ;-)

Kabel nie tylko konfekcjonujemy, ale również na Pana nieszczęście produkujemy.

Żeby go wyprodukować i opracować trzeba również posiadać pewną wiedzę.

Napisałem "chwilowe".Przy certyfikacji urządzenia podczas testów są poddawane większymi napięciami i obciążeniami.

Ale widzę że Pan o tym specjalnie pojęcia nie ma i wypisuje bzdury o gniazdach 22A.Radzę trochę poczytać na temat certyfikacji urządzeń i jego przebiegu.

Urządzenie spełnia wszystkie wymogi bezpieczeństwa i właśnie z tego powodu a nie innego zamieszczony jest na nim znak CE.Dla Pana może być to nawet podróbka,innego wpisu bym się tu od Pana nawet nie spodziewał.

Wszystkie podzespoły są zgodne dyrektywą RoHS na co posiadamy pełną dokumentację do wglądu w naszej siedzibie lub poprzez bezpośredni kontakt z firmą.

Sam również go obrażasz, więc pozamiatane :-) Co do straszenia sądem to spasowałbym, bo jak się ktoś postara może ci nieźle koło piór narobić :-) Mieczem wojujesz od miecza giniesz ;-) PAL po podobnej zadymie zmienił nazwę na Gigawatt by się źle nie kojarzyć, a i tak ciągnie się smrodek sprzed 6-ciu lat ;-)

Poniosły mnie nerwy.Jak tu się nie zdenerwować jak ktoś cię nazywa złodziejem?

Generalnie nie mam nic przeciwko tej dyskusji, ale powinna się ona odbywać w przyjemniejszej atmosferze bez obelg i pomówień.

Rozumiem również to że ktoś może nie lubić pewnych produktów.Takie jest prawo rynku.Ale można to robić w sposób bardziej cywilizowany.

A o wspomnianej przez Ciebie aferze słyszę pierwszy raz, więc nie do końca wiem o co chodzi.

Ukryta Zawartość

Opublikowano · Ukryte przez mlb, 5 Września 2011 - trolling
Ukryte przez mlb, 5 Września 2011 - trolling

Przeciez te Twoje kable to som chińskie i.........marsz klęczeć do kata na groch!!

Ten Twoj kondycjonerek to co robi oprócz tego że przewodzi prund......prosze o niezwłoczna fachową odpowiedż prosze Pana.

U mnie to sie mówi tak..........nie strasz,nie strasz........bo sie zesrasz[na razie juz popusciłeś bracie w gacie]

Jeszcze zapytam czy te Twoje przewody to h-end jest......czy to nie do udowodnienia,bo ponoć siła przekonywania tu działa.

Ja nie jestem taki głupi co bym kable audionovy kupił.

Gościu listwa Pana Andrzeja Witka jest duzo lepsza od tego Twojego kondycjonera-bo to sprawdzałem-radze Ci zrob to także.

Kurde-ale jestes gościu elokwentny niczym rodowity soltys w swoim pierwszym poście

w tym wątku.Dobrze się stało,że są jeszcze odważni ludzie piszący prawde o tych

znamienitych h-endach audionovy.dziekuję za uwagę....życzliwy dla forumowiczów.

Kabel nie tylko konfekcjonujemy, ale również na Pana nieszczęście produkujemy.

Żeby go wyprodukować i opracować trzeba również posiadać pewną wiedzę.

Napisałem "chwilowe".Przy certyfikacji urządzenia podczas testów są poddawane większymi napięciami i obciążeniami.

Ale widzę że Pan o tym specjalnie pojęcia nie ma i wypisuje bzdury o gniazdach 22A.Radzę trochę poczytać na temat certyfikacji urządzeń i jego przebiegu.

Urządzenie spełnia wszystkie wymogi bezpieczeństwa i właśnie z tego powodu a nie innego zamieszczony jest na nim znak CE.Dla Pana może być to nawet podróbka,innego wpisu bym się tu od Pana nawet nie spodziewał.

Wszystkie podzespoły są zgodne dyrektywą RoHS na co posiadamy pełną dokumentację do wglądu w naszej siedzibie lub poprzez bezpośredni kontakt z firmą.

Szanowny Panie nie ma takiego czegoś jak certyfikacja CE, widzę, że jest Pan kompletnie zielony w tym temacie, a Pana obowiązkiem jest podawanie według jakich norm było badane urządzenie. A tu widzę kompletne braki więc powinienem zainteresować Pana niebezpiecznymi produktami Inspekcję Handlową...

Niech Pan nie ośmiesza się RoHS, bo montaż z części spełniających zdogność z deklaracją 2002/95/WE to zwykły obowiązek!

Na moje (i innych) szczęście nie miałem, nie mam i nie będę miał żadnych produktów firmy Audiovova!

Opublikowano · Ukryte przez Yamnick, 5 Września 2011 - flame war/ chamowa w zwiazku z pierwszym usunietym postem SA
Ukryte przez Yamnick, 5 Września 2011 - flame war/ chamowa w zwiazku z pierwszym usunietym postem SA

Teraz Audionova będzie szukać chiba.......nowej nazwy???.........proponuje kablo-chin a hasło reklamowe z audionovą słuchasz morowo))

Fajny zrobił sie temacik.....ktos ukręcił se na dupe bacik))

Jeszcze zapytam-czy z audionova słuchamy zdrowo??

Paradoxem jest jeszcze to ,że wyroby audionovy kosztują dużo piniendzorów!!!

Opublikowano · Ukryte przez Yamnick, 5 Września 2011 - flame war/ chamowa w zwiazku z pierwszym usunietym postem SA
Ukryte przez Yamnick, 5 Września 2011 - flame war/ chamowa w zwiazku z pierwszym usunietym postem SA

Przeciez te Twoje kable to som chińskie i.........marsz klęczeć do kata na groch!!

Ten Twoj kondycjonerek to co robi oprócz tego że przewodzi prund......prosze o niezwłoczna fachową odpowiedż prosze Pana.

U mnie to sie mówi tak..........nie strasz,nie strasz........bo sie zesrasz[na razie juz popusciłeś bracie w gacie]

Jeszcze zapytam czy te Twoje przewody to h-end jest......czy to nie do udowodnienia,bo ponoć siła przekonywania tu działa.

Ja nie jestem taki głupi co bym kable audionovy kupił.

Gościu listwa Pana Andrzeja Witka jest duzo lepsza od tego Twojego kondycjonera-bo to sprawdzałem-radze Ci zrob to także.

Kurde-ale jestes gościu elokwentny niczym rodowity soltys w swoim pierwszym poście

w tym wątku.Dobrze się stało,że są jeszcze odważni ludzie piszący prawde o tych

znamienitych h-endach audionovy.dziekuję za uwagę....życzliwy dla forumowiczów.

Widzę że grono wielbicieli Audionova rośnie:-) Klęczeć na grochu każą....

Nic tu po mnie, nie będzie kulturalnej dyskusji a nie chciałbym się znowu zapędzić.

Chętnych posłuchania lub wypożyczenia naszych produktów zapraszam do bezpośredniego kontaktu.

Najlepiej wszystko wypożyczyć, porównać we własnym systemie i mieć własne zdanie.

Tak jak pisałem zdjęcia rozbierane Generatora będą na stronie.

Pozdrawiam Serdecznie i życzę miłej dyskusji

MS

Widzę że grono wielbicieli Audionova rośnie:-) Klęczeć na grochu każą....

Nic tu po mnie, nie będzie kulturalnej dyskusji a nie chciałbym się znowu zapędzić.

Chętnych posłuchania lub wypożyczenia naszych produktów zapraszam do bezpośredniego kontaktu.

Najlepiej wszystko wypożyczyć, porównać we własnym systemie i mieć własne zdanie.

Tak jak pisałem zdjęcia rozbierane Generatora będą na stronie.

Pozdrawiam Serdecznie i życzę miłej dyskusji

MS

Do kontaktu chłopie to se wsadż ten kabel co masz przy swoim kondycjonerku.

Bezposredni kontakt ze mną w cztery oczy niemozliwy-bo nie lubie po prostu leszczy...do których niestety Pan sie zalicza-mówie serio całkiem.

WKLEJE DZIS WIECZOREM PUSZKE AUDIONOVY POPRAWIAJĄCA BRZMIENIE-KIEDYŚ WIELKI HIT-

-KUPIL TO MÓJ KOLEGA POTEM BYL ZŁY NA SIEBIE....JAK TO MA TO BĘDĄ FOTY.

a co z tymi pozwami i sądem bo juz zrobiło sie nawet ciekawie :)

przeciez macie tam skąd bierze kabel

Ukryta Zawartość

czy dyrekcja i zarzad elpheny wie o wrzucaniu filmików z ich linii produkcyjnych ? moze tam sa tajne technologie :)

jeszcze małe pytano

czy to adres głownego oddziału ? PATELEC Ningbo Electric Co., Ltd.

Hehuaqiao Industrial Zone

Yun Long, Ningbo, Zhejiang, P.R.C

Postcode: 315135

Ukryta Zawartość

Szanuj zdrowie należycie, bo jak umrzesz, stracisz życie

Gość rochu

(Konto usunięte)

Gratulacje za profesjonalne podejście do tematu.

Bardzo intymne wyznanie... a co na to sam zainteresowany?

dostał byś odmóżdżony osobniku ode mnie lanie skórzanym pasem po gołej pupie.

Bardzo intymne wyznanie... a co na to sam zainteresowany?

System gra dobrze, albo nie....

przeciez macie tam skąd bierze kabel

Ukryta Zawartość

czy dyrekcja i zarzad elpheny wie o wrzucaniu filmików z ich linii produkcyjnych ? moze tam sa tajne technologie :)

jeszcze małe pytano

Cir.. ty to jesteś ;-) Normalnie w komisji śledczej możesz robić, brawo! ;-)

Ukryta Zawartość

Tutaj macie Panowie link do filmu jak wygląda proces produkcyjny np. Euphorii:

Ukryta Zawartość

Jak zapewne zauważycie produkcja odbywa się w polskiej fabryce, pracują tam polacy.Niektórzy pisali że u nas przy maszynach pracują "Żółtki"

Jeżeli macie wątpliwości że jakoby inne nasze wyroby są robione w ChRL proszę pisać, nagram kolejny i wrzucę na You-Tube aby sprawę zamknąć raz na zawsze.

No i co Panie Sołtysiak? Ładnie tak ściemniać? Tylko po co? Dosyć, że charakteryzuje Pana kompletny brak wiedzy i bezprawne działania, to jeszcze niepotrzebnie Pana firma Audionova dalej brnie w kolejne piramidalne ściemy. Nie szkoda Panu niszczyć dosyć długiego dorobku i dobrej reputacji?

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

BTW, reputację firmy buduje się na solidności i na zaufaniu klientów, a nie pyskówką na forum internetowym.

I jeszcze pytania do pana Sołtysiaka a propos tego opisu:

Meteor - Silver Series 2x50cm.

Meteor został opracowany przez naszą firmę na potrzeby studia nagraniowego.

Stworzyliśmy przewód sygnałowy przekazujący znacznie więcej informacji i szczegółów od wszystkich przewodów estradowych dostępnych na rynku.

Meteor na koncie ma już duże sukcesy w dziedzinie remasteringu i w kopiach AD (Analog-Digital).

Decyzja o wykonaniu interkonektów na bazie Meteora do domowych zastosowań zapadła już w pierwszych chwilach odsłuchu.

Meteor w domowych systemach audio czyni cuda!

Absolutnie szczegółowy, neutralny i wierny przekaz daje się odczuć natychmiast.

Aksamitność wysokich tonów i niesamowita głębia sceny dźwiękowej to rzecz niespotykana i niepowtarzalna w tym przedziale cenowym.

Kontrola stopy i wybrzmiewanie blach godne najdroższych i najlepszych interkonektów.

Meteor to pewny pretendent do kolejnych nagród.

Meteor - Silver Series to dowód na to, że w dziedzinie okablwania jesteśmy najlepsi!

Specyfikacje:Miedź srebrzona o współczynniku czystości 99,9999%.

System splotu AGS (Advanced Geometry System).

100% Ekran Aluminiowy Dura Shield + Dodatkowy ekran równoległy determinujący kierunkowość przewodu.

Wtyki najwyższej jakości.86% miedzi + solidna warstwa 24k.złota.Izolator PTFE + ABS.

Produkt 100% hand made, interkonekty parowane.

Lutowane spoiwem o zawartości 5% srebra.

Średnica 7mm.

1. Czy kabel Meteor też jest wytwarzny "hand made" w Polsce, z polskiej miedzi?

2. W jakich studiach nagraniowych był testowany/używany?

3. Jakie to sukcesy ma kabel w dziedzinie masteringu i w kopiach AD (Analog-Digital)?

4. Proszę mi wyjaśnić w jaki to sposób dodatkowy ekran równoległy determinuje kierunkowość przewodu?

5. Co to znaczy, że interkonekty są parowane?

6. Kto Wam pisze takie bzdury?

I pytanie dodatkowe - czy macie Państwo "na zakładzie" ciągarki do drutów, a jeżeli nie to gdzie kupujecie druty do produkcji kabli?

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Cir.. ty to jesteś ;-) Normalnie w komisji śledczej możesz robić, brawo! ;-)

Ukryta Zawartość

kamery i to co pokazuja to po czesci moja specjalność ,ale nigdy nie pracuje dla "organów" :)

Ukryta Zawartość

Moje wpisy pogineły gdzies tam..........lecz nie myslcie,że coś skubnę w promocji od Pana SOŁTYSA!!

AUDIONOVA NIECH Z PROMOCJA SIE SCHOWA!!

O, rzeczywiście - brakuje wpisów Starszego Audiofila. Widać, były zbyt ...prawdziwe.

jeszcze małe pytano

A natychmiastowe zniknięcie "lewego" filmiku ze strony Audionova potwierdza tylko twój trop ;-) Dobrze, że zdążyłem go ściągnąć ;-)

Opublikowano · Ukryte przez Fr@ntz, 6 Września 2011 - wpis odnosi się do skasowanego posta
Ukryte przez Fr@ntz, 6 Września 2011 - wpis odnosi się do skasowanego posta

NAPISAC CI POZEW,A MOŻE CHCESZ SAM ODPOWIADAĆ ZA SWOJE NIEUCZCIWOŚCI MARKETINGOWE CHŁOPAKU Z.....BAJKI!!

real foto z fabryki z chinCIMG0175.JPG

zródło

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

To teraz ja mam listwę sieciową, a nie kondycjoner?. :D - a zamawiałem przecierz kondycjoner.

Tak,czy siak. to był ostatni mój zakup w tej firmie.

Chłopaki!

To Chyba nic zdrożnego nie napisałem a propos tej firmy.

Nie tylko ja, widać się na nich naciąłem -sądząc po innych waszych wpisach.

L.G. life is BRUTAL...

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.