Skocz do zawartości
IGNORED

Wesley Snipes za kratkami.

parantulla

Rekomendowane odpowiedzi

A więc jednak...

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )
Naukowe teorie mnie nie interesują. Zresztą kogo tu interesują? To jest forum dla audiofilów.
https://www.audiostereo.pl/topic/74858-wesley-snipes-za-kratkami/

To fakt. Zwłaszcza od kiedy przestał się popisywac efektownymi kopami (podobnie jak Van Damme) chociaż miewał też w przeszłości niekopane przebłyski

np. "Fan" moim zdaniem najlepszy film z jego udziałem, gdzie dodatkowo musiał się zmierzyc (aktorsko oczywiście) z niekwestionowanym mistrzem R. DeNiro,

czy "Pociąg z forsą" też był całkiem niezły, a mordobicia tyle co kot napłakał...

Ale mnie zainteresowało coś całkiem innego w tej całej sprawie, pomijając wałki na podatkach itd. to jednak rzadko się słyszy o zamykaniu do pudła

gwiazdorów szołbiznesu (nie mówię oczywiście o mordercach czy innych pojebach) zazwyczaj to jest wyrok w zawieszeniu, ewentualnie miesiąc czy dwa aresztu

i temat rozchodzi się po kościach, a tutaj trzy lata do odsiadki i to bez żadnej dyskusji... pewnie sam się ostro zdziwił jak to usłyszał, he he :)

Naukowe teorie mnie nie interesują. Zresztą kogo tu interesują? To jest forum dla audiofilów.

No, nie wiadomo ile ma. Znając styl życia niektórych (np. Mickey Rourke) czy smykałkę do interesów innych (np. Nicolas Cage)

to facet może byc goły i wesoły (jak obaj wyżej wymienieni) bo jakby miał, to pewnie by oddał zamiast iśc kiblowac,

albo przynajmniej lepszego adwokata by opłacił i byc może w ogóle się wywinął. Nie wierzę, że on jeden w całym Hollywood kręcił z podatkami,

a jakoś nikogo nie wsadzają, przynajmniej u nas o tym tak nie słychac.

Dochodzą jeszcze opcje z tym że oszukał go księgowy (sam na pewno nie zajmował się papierkami). Jeżeli byłby bankrutem to by nie musiał oszukiwać, ogłosił by bankructwo i tyle. Jeżeli wyrok się uprawomocnił i na pewno poszedł siedzieć, to musieli mu na bank udowodnić że oszukiwał, a nie że nie miał, albo się pomylił. Nie wiem jak Wy to odczuwacie, ale mnie ta cała sprawa zadziwia. Może to kwestia siedzenia, jakbym sam był w podobnym do jego położeniu, czyli niby mam sporo kasy jestem znany, ale życie mnie sporo kosztuje nie dostaję już roli w hitach trzeba trochę przyoszczędzić, więc napiszę że mniej zarobiłem. Z kolei wydawało mi się że jak już Cię złapią za rękę to można po pierwsze zapłacić wszystkie zaległe podatki z procentami ukorzyć się i w efekcie dostać np 3 miesiące więzienia, ale w ogóle w zamian od groma godzin prac społecznych. Bądź co bądź to znany aktor, mógłby swoim wizerunkiem pomóc. Chodzi o nauczkę, a przecież jego przestępstwo nie sprawia że jest groźny jeżeli się go nie zamknie.

Może sędzia ma coś do czarnych?

A tak na poważnie to wydaje mi się, że ten wyrok to pokazówka i przykład dla kolejnych. Jeżeli taki wyrok uprawomocni się, to kolejne tego typu sprawy będą mieć podwaliny do takich i większych orzeczeń.

Wesley nie jest złym aktorem. Filmy w ktorych grywał oglada się bardzo przyjemnie. A to za co go skosili, to typowa ameryczka... Można pozwać każdego i za nic tak naprawdę, domagając się wielomilionowych odszkodowań.

• 3 tygodnie później...

A kto ma ich wsadzac jak u nas rączka rączkę myje i razem z nimi przynajmniej połowa prokuratorów, sędziów czy adwokatów

trafiłaby za kratki, o prezydentach, radnych, sołtysach, prezesach, policjantach, lekarzach, księżach itd. nie wspominając...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.