Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

broy, 13 Kwi 2006, 13:17

>

>kto idzie na wisłę?

Ja na 1000% idę!!!

Pozdrowienia dla Grrega, wpadnij kiedyś na Ł3 a zmienisz zdanie o (L) i jej grze.

Przed telewizorem to nie to samo co na żywo

Witam

Cieszę się ze zwycięstwa Barcelony ale trzeba przyznać, że sytuacji bramkowych Milan zmarnował całkiem sporo. Myślę, że sprawa awansu absolutnie nie została rozstrzygnięta. Wystarczy, że Milan pierwszy strzeli bramkę w Barcelonie i może być bardzo nerwowo.

Nie widziałem jeszcze w akcji Villareal (tylko skróty), faworytem z pewnością jest Arsenal ale różnie to bywa. Liczę przede wszystkim na ładny mecz.

Pozdrawiam

Ostanio naszły mnie może nie odkrywcze, ale jednak mysli.

Chodzi o przedsiębiorstwo o nazwie "Liga Mistrzów". Zostało ono założone przez 14 najbogatszych klubów, a dwa lub trzy lata temu dołączyło do nich bodajże 4 inne m.in. Arsenal. Nie chodzi mi o to, że Ligę Mistrzów wygrały jak dotąd jedynie klubi z tego klubu G-14. To sa najsilniejsze i trudno się dziwić. ale dostrzegam trochę zgubny wpływ LM na ligi europejskie. Po tych klikunatu latach funkcjonowania LN bogaci staja się coraz bogatsi (tv, premie) i od kilku już jat dominuja w swoich ligach (Anglia, Włochy, Hiszpania). Pozostałym klubom pozostaje jedynie walka o puchar UEFA albo o trzecie czy czwarte miejsce premiowane awansem. Ligi stają się monotonne. W tym roku proces ten staje się jeszcze wyraźniejszy. Prowadzi to do zamkniętego klubu, wygrywającego rotacyjnie LM. W tym roku niespodzianką jest Villareal, ale to tylko jedna jaskółka.

Wyjatkiem w ligach jest Chelsea, która za pieniądze Abramowicza złamała status quo.

W LM za duzo nie osiągnie dopóki nie zostanie zaproszona do G-14. (Tak było też Arsenalem).

Troche to pachnie spiskową teoria ale to tylko zestawienie faktów.

W tym

>roku niespodzianką jest Villareal, ale to tylko jedna jaskółka.

EEE tam a Valencia dwa razy w finale, a Porto zwycięzca, a Bayer Leverkusen, a Borussia wcale taka przewidywalna to nie jest. Kto 2 lata temu obstawiłby finał Porto - Monaco?

pp, 17 Kwi 2006, 22:41

>Pozdrowienia dla Grrega, wpadnij kiedyś na Ł3 a zmienisz zdanie o (L) i jej grze.

>Przed telewizorem to nie to samo co na żywo

Dzięki pp - ja również pozdrawiam. L widziałem na żywo na K6. Pierwsza drużyna ligi w meczu z ostatnią (w tym sezonie na prawdę słabą) powinna grać znaczie lepiej.

Warto oglądac mecze na żywo - widać wtedy jak przyzwoitą robotę robi C+ sprzedajac tak mało atrakcyjny towar jak polska liga.

Mecz z Wisłą bedzie o nic.

Na dodatek Janas wymyślił zgrupowanie przed meczem z Wyspami Owczymi.

Dobrze ,że mam dużo filmów na dvd . Na szczęscie nie będe musiał oglądać jak jedenastki w krótkich spodenkach biegają tam i z powrotem za napompowaną skórką z jakiejś biednej krowy.

marko.. ja bym uważal. Ostatnio adidas wypuścił nowy model piłki na MŚ pod nazwą die Rotorfussmaschine która robiona jest z napletków osób ostentacyjnie wyrażających pogardę dla tej popularnej dyscypliny sportu ;-)

Grrreg, 22 Kwi 2006, 22:48

>Wypada pogratulować L i jej kibicom mistrzostwa, co niniejszym czynię. Bez względu na to jak

>grała, dzisiaj pokazała klase wygrwajac w 10-kę.

W zasadzie w "9" bo od 75 minuty Szala grał z kontuzją

Ale były emocje kto nie był niech żałuje:))))

Gorzej! Gra była beznadziejna, zero dynamiki, zrozumienia. A wydaje mi się, że na Mistrzostwach bedzei jeszcze gorzej. Już coraz mniej wierzę w wyjście z grupy, a szkoda, bo los nam nie poskąpił...

Przesadzacie, to był przypadkowy skład i ostatnia szansa pokazania sie dla takich piłkarzy jak Mila, teraz przynajmniej wiemy kto na pewno na MŚ nie zagra. Taki Bonin, kto to jest, Szymek wyraźnie olał spotkanie. Jeden Gancarczyk coś tam pokazał.

Polscy komentatorzy ze Szpakowskim i Szaranowiczem na czele są najlepsi :-) Kiedyś przez cały mecz Szpakowski mówił na Majdan - Radosław Michałkowski, bardzo mi się to spodobało. Albo Gmoch - kiedyś przed pewnym meczem powiedział, cytuję: "Ależ ten Janas jest głupi", na co Szpakowski: "Jacku, jesteśmy już na antenie" :D

Oczywiście później cały mecz Gmoch nawijał o tym, jak to wspaniale Janas przygotował nasz zespół :)

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.