Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

broy zglos sie do nastepnego konkursu na selekcjonera moze wtedy Nasza reprezentacja bedzie potega.A tak na serio to zal mi takich teoretykow specjalistow,ktorzy nadymaja sie siedzac przed ekranem peceta.Dla Was gra reprezentacji zawsze bedzie mierna i slaba.Nigdy nie docenicie pracy jaka inni wkladaja w sukces druzyny.Dla czlowieka jak Ty liczy sie tylko pokazania jak zajebistym jest sie fachowcem w dziedzinie o jakiej nie ma wiekszego pojecia.

Sam fakt awansu jezeli go wywalczymy bedzie czyms wyjatkowym,bo bedzie to PIERWSZY raz w historii polskiego futbolu.Dla pewnych osob to i tak nic........

'W sporcie nie ma fartów.

Wygrywają lepsi'

z kazachstanem o to nie trudno

uprawiacie jakiś sport?

i co nie ma tam fartu?

cieszę się z awansu, leo jest wielki

ebi king

chodzi mi jedynie o styl gry i poziom umiejętności

adrian

"Dla czlowieka jak Ty liczy sie tylko pokazania jak zajebistym jest sie fachowcem w dziedzinie o jakiej nie ma wiekszego pojecia."

a ty od czego jesteś fachowcem?

od dopierdalania się do ludzi?

z pisu jesteś czy jak?

widziałeś mecz, byłeś tam?

jak wyglądała pierwsza połowa?

kazachstan rządził!

co robi leo jako zmianę? wprowadza bocznego obroncę przy 0:1!

gaśnie światło i na szczęście ebi wali trzy gole po ewidentnych bykach obrony i goalkeepera

fakt, walnął hat-tricka super

ale chodzi o styl

awansują super genialnie cieszę się

pzdr

broy - gralem przez 10 lat w koszykowke i powiem,ze cos wiem o farcie.I pamietam,ze czasami wygrywalismy mecze bez stylu i polotu.Czasami tez gralismy ladnie i z polotem,a niestety mecz byl w plecy.Czemu?Ja mysle,ze zabraklo Nam dobrego trenera.

Owszem zgodze sie z Toba,ze styl naszej reprezentacji nie zachwyca,ale Ja nie oczekuje,ze Oni Nas zachwyca.Nie oklamujmy sie,ale Oni nie sa wybitnymi zawodnikami na miare Lubanskiego czy Deyny i innych.Powiedzmy,ze czasami niektorzy z nich sa w stanie "blysnaca" geniuszem tamtych zawodnikow.Wlasnie dlatego tym bardziej doceniam to co im sie udaje.Uwazam tez,ze najwiecej zawdzieczamy LOE w tym do czego udalo Nam sie do tej pory dojsc.Latwo jest go oceniac pod katem "nietrafionych" decyzji co do skladu.Jednak to ON jest z chlopakami na zgrupowaniu i to ON wie moim zdaniem najelpiej kto bedzie najbardziej przydatny w osiagnieciu celu.

Chcialbym wierzyc,ze pewnego dnia Nasza druzyna bedzie grala lekko i pieknie.A kazdy mecz zakonczy sie przekonwyjacym zwyciestwem.Jestem jednak realista i ciesze sie tym co mamy.A mamy naprawde duzo i wiem,ze jezeli pojedziemy na ME to LEO dobrze przygotuje chlopakow i wstydu nie przyniosa.

Nie dopierdalam sie,ale nie akceptuje opinii osob,ktore potrafia tylko krytykowac.

Tak owszem - pierwsza polowa nie wyszla Naszej reprezentacji,ale nie zgodze sie ze stwierdzeniem,ze Kazchowie rzadzili - w tym momencie uznam,ze rzeczywiscie widzielismy inny mecz.

Pytanie tylko jakim wynikiem zakonczyl sie mecz?Na tym polega wlasnie sila druzyny,ze w trudnych momentach nie poddaje sie i zwycieza.Radze tez sprawdzic wyniki poprzednich meczy wyjazcowych Kazachow - "pastuszkowie" jak do tej pory nigdzie latwo skory nie sprzedali.

Podam Ci tez inny przyklad,ktory akurat pochodzi z bliskiej mi dyscypliny,bo z boksu.Tam tez kazdemu latwo oceniac boksera po stylu,siedzac w fotelu,popijajac piwko.Tyklo,ze nikt sobie z tych krytykujacych nie zdaje sobie sprawy jak to jest w ringu....

Tak samo jest z pilka.Latwo mowic,ze styl nie ten,a przeciez to zawodowcy,ze trener robi maniane,ale tak naprawde 99.99% osob krytykujacych nie ma zadnego pojecia o czym mowi.Popularnosc pilki noznej powoduje jednak,ze kazdy staje sie trenerem,napastnikiem,pomocnikiem....a nawet cala druzyna.

=>broy

"jak wyglądała pierwsza połowa?

kazachstan rządził!"

Ty chyba oglądałeś mecz w wiadomościach w przerwie meczu,czyli tylko bramkę.

Ty -- wódkę za wódką w bufecie...

Oczami po sali drewnianej -- i serce ci wali (Czy pamiętasz?)

A ile razy Kazachowie strzelali na nasza bramke?Ile mieli sytuacji?Ile rzutow roznych?

broy co chcesz w tym momencie udowodnic?

Uwazasz sie jednak za znawce?Ja juz napisalem co o tym mysle.

Kazachowie napewno nie rządzili w pierwszej połowie. Nasi byli zdecydowanie stroną przeważającą i tu nie ma co gadac. Problem w tym że grali nieudolnie. Podania niecelne, strzały w buraki, bezradnośc totalna co było widac po strzałach Krzynówka. Próbował pod koniec sam załatwic bramkę. Druga połowa czym się rózniła od pierwszej ? poza trzema strzałami Ebiego to niczym.

kubek

i o to chodzi!

rządzili w sensie takim, że nasi grali do dupy, a oni im przeszkadzali, choć imho grali lepiej

zresztą to już nieważne

zgadzam się: oprócz goli ebiego i światła mecz bez historii

i tutaj panowie dochodzimy do najważniejszego: jak wszystkie mecze bez historii i bez jaj oprócz tego z portugalią, prawda?

Oprocz obu meczy z Portugalia.Druzyna,ktora nie da sie ukryc znaczy wiecej niz nasza i ma wiekszy potencjal.

Jakiej historii mamy wymagac?Porywajacej gry?Cudownych bramek?Zwyciestw z Kazachami po 8:0?

broy chcesz powiedziec,ze patrzac na gre w eliminacjach jestes w stanie juz przewidziec co sie stanie na finalach?

obu nie

tylko pierwszego imo

co do poziomu grania to każdy niech oceni sam

wg mnie z taką grą nie ma czego szukać na me

czego dowodem ostatnie popisy naszych na mś

ale do boju polska do boju

może nie będzie tak źle ;-)

pzdr

może inaczej:

wczoraj oglądałem jeszcze anglia-estonia na canal + i francja-wyspy owcze na eurosport

przez 90 minut zarówno angole jak i żabojady, grali dynamiczną piłkę, do przodu, bez chaosu i bezładu; mimo że mogli odpuścić bo i tak kontrolowali przebieg meczu

jedni wygrali 3-0, drudzy 6-0

a mogli zagrać jak nasi w 99% meczów

na przetrzymanie

byle nie stracić gola

dlaczego my grając z kazachstanem mamy tak bezładną grę?

ok, nie wymagajmy pięknej gry

dziś nie ma kelnerów no i każdy przeciwnik może sprawić niespodziankę

szkocja, luksemburg z wczoraj

ale k**wa jak grał łobodziński, żewłakow i paru jeszcze innych kolesi z kadry to była żenada!

a jak padła bramka dla kazachów?

jak na boisku w liceum

wygrywamy, prowadzimy, awansujemy to cieszy

ale styl jest do dupy

Pamietaj,ze do finalow jeszcze daleko - na ktorych jeszcze nie jestesmy - i trafienie z forma bedzie zalezalo od wielu czynnikow.Jeszcze caly sezon przed nami.Nawet gdybysmy teraz grali pieknie i porywajaco to niekoniecznie przelozyloby sie to na wynik w finalach.

A drugi mecz z Portugalia - dla mnie historyczny.

A dlaczego?

Chyba pierwszy raz w historii to MY strzelilismy i zeszlsmy z boiska jako bohaterowie.Ilez bylo meczy,kiedy brakowalo tak niewiele,a jednak na koncu tracilismy bramke?Tym razem jednak to my pokazalismy,ze potrafimy grac do konca.

ależ adrianku drogi

do finałów jakoś się dopchamy

opadł ci optymizm z poprzednich wpisów?

przecież mamy taki doskonały team!

wymęczymy z belgią marne 1:0 i jakoś przeżyjemy serbię, która już jest out

z tego pięknego zdania, jak z podręcznika trenerskiego pzpn

"Pamietaj,ze do finalow jeszcze daleko - na ktorych jeszcze nie jestesmy - i trafienie z forma bedzie zalezalo od wielu czynnikow.Jeszcze caly sezon przed nami.Nawet gdybysmy teraz grali pieknie i porywajaco to niekoniecznie przelozyloby sie to na wynik w finalach."

;-)

panowie, zmieniając temat:

tutaj się gra:

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Wracajac na chwile do tematu :)

To byla aluzja do Twojej wypowiedzi o stylu.Moglibysmy grac teraz jak Brazylia,a nie mialoby to zadnego znacznia i dobrze o tym wiesz.

A co do Slaska to rzeczywiscie zagrali :)

Jak tak czytam wpisy podobne do wpisów Karmaja i broya to od razu przypominają mi sie wpisy po słabym sezonie Małysza 2 lata temu.Ludzie zaczęli pisać,że patałach,dziad wynocha do Wisły i itp.Jeden ,dwa słabe sezony i pół Polski wyciskało takie teksty po różnych forach.A co Małysz zrobił w ostatnim sezonie to wiemy.A wcześniej to całowali ślady na śniegu jak przeszedł.Dlaczego tu w Polsce potrafimy tylko narzekać i marudzić i zamiast się cieszyć z dzisiejszej wygranej to zaraz piszemy o nieudolności i o jutrzejszej klęsce.A jak jednak wygramy to był to fart,światło nam pomogło,komar pierdnął bramkarzowi przeciwnika nad uchem lub miał pod słońce i inne bzdety.

Jak nie wejdziemy do ME to się będziecie cieszyć i wkoło powtarzać "a nie mówiłem,że Leo&chłopaki to patałachy"

Ty -- wódkę za wódką w bufecie...

Oczami po sali drewnianej -- i serce ci wali (Czy pamiętasz?)

daru

Wszyscy się cieszymy, jedynie obiektywnie oceniami grę naszych piłkarzy, a nie było czym się zachwalac. I obiektywnie uważam że brak naszym chłopakom równowagi. Co z tego że grali ładnie z portugalią jak mało brakowało i bysmy odpadli po meczu z kazachami.

>daru0105

Chcesz dyskutować czy dowalać się ?

Nie krytykuj innych, tylko spróbuj polemizować z nimi odpowiednimi argumentami i na odpowiednim poziomie. Nie zapominaj że każdy ma prawo do własnej oceny.

daru

cieszymy się jak cholera - w końcu dudek nie puścił podjajecznego, żuraw nie strzelił obok, bąk nie skopał do krwi przeciwnika, krzynówek nie walił na oślep prawą nogą. także cieszymy się daru, w końcu graliśmy z nie byle kim, bo z samym kazachstanem.

Tylko zgasło światło a nasi grają i grali w tych eliminacjach jak przypadkowa zbieranina chłopaków z podwórka ;-)

pzdr

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.