Skocz do zawartości
IGNORED

Flagowy Wzmak audio.lukar

Szarak

Rekomendowane odpowiedzi

czy mysleliscie juz o takiej inicjatywie ? zbudowania swietnego wzmaka, moze nawet na wlasnym projekcie ?

z tego co tutaj czytam wnioskuje, ze nie stanowiloby to dla was problemu. w temacie zakorzenieni jestescie gleboko. z podzialem ról nie bedziecie mieli problemu.

a pozniej taki sprzet podrzucic redakcji jakiegos bardziej znanego pisemka audiofilskiego albo znanego internetowego serwisu audio i cieszyc sie pochlebna recenzja.

jesli sprzet okazalby sie tak dobry jak mi sie wydaje, ze byscie zrobili :))) to klienci by sie sami odezwali.

jestem tu nowy, wiec jesli za duzo sobie pozwalam to mnie skarccie, ale mysle, ze pomysl wart jest uwagi.

https://www.audiostereo.pl/topic/7518-flagowy-wzmak-audiolukar/

Szkoda czasu......chyba ze ktos ma czas,jury powie ze ten i ten sa o"k a reszta to chlam,a jeszcze inni ze na odwrot.Nalezymy do nacji w ktorej jeden trzyma za morde wszystkich to wtedy sie kreci jak ta lala,bo inaczej .......a moze wprowadzam defetyzm?

Ja też sie zniechęciłem - wtedy - teraz sprawa dojrzała . Jest pewnie pare udanych konstrukcji: Abox, z doza nieśmiałości równiez moja konstrukcja na 304 TL, parę wzmacniaczy na forum, igod tez coś pewnie ma, Darkul,

Alephy..... Może by tak odgrzebac wątek i zrobić kącik ze schematami i recenzjami ?

bedzie gicik. kazdy zrobi cos co lubi... klawo by bylo zrobic u kogos odsluchy...

nie ukrywam, mnie by sie to bardzo podobalo, bo jeszcze rasowych audiofilow nie widzialem, ani ich sprzetu w akcji.... przynioslbym swoj wynalazek i bym wiedzial czym sie roznia moje "wzmaki" od waszych.

ale niewatpliwie bylyby tez inne zalety, nie ? :P

To co, robicie "zawody" wzmaków? Money no object? ;-) Byłoby BOSKO! A potem tylko schematy pierwszej trójki, płytki, zdjęcia, dodatkowe uwagi - i powstało by coś wartościowego...

A na spotkanie zorganizujemy kilku rosłych forumowiczów w charakterze porządkowych, tak na wszeki wypadek... ;-)

Rozumiem ,że data wpisu jest adekwatna do pomysłu a raczej mozliwosci jego realzacji... :)

Najpierw by trzeba było rozpocząć od transfuzji krwi i zmiany mentalności polaków (zbiór indywiduów) :)

W razie czego służe pomocą przy konstuowaniu obudowy (i wykonanie)

Audioforumowicze Rzeczypospolitej łączcie sie !!!!

Pozdrowionka dla wszystkich

ladnie sie prezentuje The End Millennium. layout wcale nie jest taki zakrecony jakby sie moglo wydawac.

polprzewodnikow tez jakos nie za duzo, problemow ze sparowaniem chyba nie bedzie.

ma ktos moze namiar na schemat pcb ? ja mam tylko layout z elementami.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.